Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Заради дълговете ни накрая каза, че не ме обича и ме напусна

Заради дълговете ни накрая каза, че не ме обича и ме напусна

Заради дълговете ни накрая каза, че не ме обича и ме напусна
Здравейте, искам да ви споделя моята мъка. Бях женен 8 години. Имаме прекрасно дете, но за съжаления допуснах много грешки в брака ми. Не съм я биел, още по-малко да изневерявам. Проблемът е лоши кредити. Лека полека затънах до гуша, дойде време да се плаща всичко и жена ми реши да ме напусне, вече не ме била обичала.

Сам съм щял да бъда по-добре. Добре разбирам я, попитах я защо не ме спря: Тя ми каза, ама аз ти говорих, мърморих ама ти не ме чу. Казах и защо не ми вдигна скандал, а тя ми казва аз не съм такъв човек, аз така правя нещата. Болното в случая, че може и да е мърморила, но не мърмореше когато се харчат парите, а по-скоро когато ги няма, двамата ги изхарчихме, аз може и повече да съм изхарчил но не чак толкова.

Защо когато ножа допря до гърлото изведнъж вече не ме обича, както и да е. Сега си плащам кредитите, които се равняват на цялата ми заплата. Нито един път не се обади да ме пита, как съм, има ли какво да ям, нищо. Дали ще се върне, надали. Ядохме и пихме и накрая само аз плащам сметката, детето много страда от раздялата. Поне ми дава да я виждам когато поискам, но докога.

Когато я попитах защо не ме спря, тя кажа че виждала беса в очите ми и я било страх да не я набия, пълни глупости. Бил съм постоянно омърлушен и депресиран, ами нормално, нали все аз трябваше да решавам проблемите. Тя подкрепи ли ме в интимен или по някакъв друг начин, не. Постоянно главоболие. Дали ми е изневерявала, все ми едно вече. Но човека когото обичаш и си разчитал за опора, да ти каже ами аз не те обичам и сам ще ти е по-добре, ами мерси.

Това което направи с мен е нечовешко, болните кучета ги убиват, на мен дори тази възможност не ми е дадена, тя е по-млада и ще продължи напред, а аз занапред как да я карам. Знам че изглеждам като пълен глупак, но не съм очаквал човека който обичам да ме предаде и да ми каже всичко хубаво.

Ако взема да се самоубия, май ще е най-добре, не виждам колко време мога да издържа психически и физически. Надявам се да се върне, пари се връщат, но брак и щастие, не. Не знам какво да правя, не е честно да те захвърлят като парцал, не мисля че съм заслужил това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
жена ти
жена ти
01.05.2014 23:06
абе всички сте чували, че в дом, в който мизерията и нямането влязат с един крак през вратата, любовта бяга с двата крака през прозореца, ама все си мислите, че е само лаф.
Ми не мога да съм влюбена и да обичам мъж, който допуска поради небрежност, незнание, глупост /или все едно защо/ да държи мен и детето/децата ми във финансова несигурност, нищета и мизерия.
6
1
Христина
Христина
19.05.2015 06:55
Представи си,че те връхлети цунами,или заметресение,или друго бедствие и нямаш дом,пари,храна...но вече нямаш и мъж до себе си,нямаш семейство,нямаш нищо...Кой ви възпитава така да мислите,че с пари се купува щастие и любов?Ти нямаш ценности.Материалистка.Ако не ме разбра-това беше обида.
5
3
Desislava
Desislava
12.04.2014 00:50
Когато жените вдигат скандали - зле, когато не вдигат - още по-зле! Дано времето, в което имаш да изплащаш кредитите си, да мине по-бързо, но ние жените така сме устроени. Искаме да осигурим децата си и в един момент само това е важно.
5
0
Жена
Жена
01.04.2014 11:47
Живота на човек е приливи и отливи, всеки има ужасно трудни моменти, но после и ужасно хубави........никога не мисли да си отнемаш живота - имаш дете и не знаеш един ден как ще се обърнат нещата, може ти да станеш най-важния човек в живота на детето си и тогава да си кажеш...имам всичко на света :) Смело напред, жена ти е слаба натура, но ти си силен и ще се справиш! Господ ни дава трудностите, за да ги преборваме, а не да се отказваме, не е това смисъла на човешкия живот. Човешкия живот е борба, всеки прави грешки ( няма безгрешен), но човек може да се поправи и справи с проблемите. Защо да си отнемаме живота, като тъй или иначе един ден той сам ще си отиде, няма смисъл ние да поемаме тази тежест да го прекъсваме. Това е грях! Трябва да живееш, ти имаш дете, а това е най-голямото богатство, дори съм сигурна , че като си стъпиш на краката и жена ще си намериш! Живей...всичко ще се оправи!
4
0
ди
ди
21.03.2014 12:24
хаха за какво ние жените трябва все да дигаме скандали че да ни чуете, то ви се говори говори като не чуваш да вземе да те набие
9
1
Кучка, сама майка
Кучка, сама майка
21.03.2014 02:24
Кой гледа детето? Ако е ТЯ, няма какво да те пита как си!!!! Щом не ти е поискала издрьжка... Ти си кьсметлия!!!
9
3
Lii
Lii
20.03.2014 20:10
Вероятно не е успяла да понесе напрежението и безпаричието. Много лошо е постъпила,което означава, че не държи на теб. По -добре намери опора при някого от семейството, приятели и постепенно ще се съвземеш. Всичко ще се нареди.
14
1
Лидия Иванова
Лидия Иванова
20.03.2014 12:32
Пожелавам ти да се справиш с паричните си проблеми,да намериш щастието и човека с когото да го споделиш.
Един приятелски съвет:Вслушвай се в "мърморенето" на жените, защото почти винаги знаем как ще завършат нещата.А ако си от мъжете които не допускат половинките им да им се бъркат...........Е тук бих казала"Сам паднал, сам се убил".
Повярвай ми не говоря само, за да защитя женската част в случая,а защото и при мен се случват същите неща!
Още въднъж късмет!
16
1
шукран
шукран
20.03.2014 12:27
Така,прочетох отгоре историята ти и мога само да те посъветвам да спреш да се обвиняваш.Моята история също е написана тук( Ще спечеля ли някога!)Прочети я за да разбереш какво имам предвит.Моят съвет е да спреш да се обвиняваш и се постарай да обърнеш нова страница.За нещастие що се отнася между двубоя ,пари или любов парите печелят.Знам че е много трудно да обърнеш нова страница ,и на мен ми е трудно но в край на смедка осъзнавам че съм направила правилния избор.Защото аз не мога да бъда с човек който парите са на първо място пред здравето на любимия.
7
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: