Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Имаме дете, а тя изведнъж каза, че не ме обича

Имаме дете, а тя изведнъж каза, че не ме обича

Имаме дете, а тя изведнъж каза, че не ме обича
Бяхме гаджета около 3 години и сме женени от 5, имаме прекрасна дъщеря на 1 година и изведнъж тя каза че вече не ме обича и иска да се разведем. Тя наскоро почна да учи в университет и имам чувството, че там има някой друг. Тя отрича, просто каза, че не ме обичала вече.

Аз я обичам безкрайно много и вече не знам какво да правя. Моля ви дайте ми някакъв съвет да продължа ли да се боря за нея или да се разделим. Вече даже не иска да се държим за ръце и не ми дава даже да я погаля. Има моменти, в който си мисля че има надежда защото се гушва в мен, но после сякаш нищо не е станало.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
усмивка
усмивка
24.06.2014 10:58
Ще ти дам пример с мен.Обичам приятеля си и никога не бих му изневерила.Но е толкова мекошав ,че понякога се чудя какво правя с него.В чужбина сме и аз нося целия товар на всичко.Няма работа-как да си намеря работа?Аз давам съвети а сякаш мойте думи вятар ги вее!Но като звънат мама и кака ,всичко става както трябва.Това че имате дете не я прави длъжна ,да е с теб.Щом нямаш работа и ако целия товар е на нея,помисли дали грешката не е в теб,преди да търсиш друг.Аз на моя му казах нещо, и вика-не ти вярвам!Не важно колко пари изкарваш,а да си наравно с мен .Тя точно за това те прегръща да открие спокойствие в теб(ако не й го даваш).Понякога една прегръдка значи много повече.
0
0
ивана
ивана
18.04.2014 13:18
Зарежи я, Пикла!!!!!!!
0
0
Ирма Великова
Ирма Великова
13.04.2014 06:50
Ако няма друг,то тогава си й станал скучен-тя е много натоварена,явно изнервена,а ти си все до нея,обичащ я и вечно готов да помогне...Приела те е за даденост,не си й интересен...Все пак съм сигурна,че в дъното има някой,който й мъти акъла...Защо трябва да учи толкова?Сменя социалната среда,вдига си самочувствието,...ще има,примерно,престижна работа и добър доход...Тя ли ще издържа семейството?В такъв случай ти ще оставаш все по-назад в нейната ценностна система...Нали знаеш-,,Пази,Боже,сляпо да прегледа!"...Дай й да разбере,че може да те загуби...отдръпни се малко,покажи и ти безразличие-белким се постресне.....Успех!
4
0
tina
tina
31.03.2014 20:47
Щом се гушка в теб и после все едно нищо, значие разколебана.Сама ще си вземе решението! Но въпроса е от скука ли го прави или от липса на нещо, за всяко нещо си има причина, а какво е това че я пускаш в 60 процента от случаите, трябва да са 80 -90 но без тя да прекалява.Замисли се дали не я задушаваш, или не и даваш внимание- там си знаете вие. А ти се замисли за и за себе си несамо за нея, дали би и простил ако разбереш че има друг, или вечно ще ти е в ума. А ти не заслужаваш ли внимание и любов ?
1
0
Desislava
Desislava
23.03.2014 14:09
Може да е нещо моментно. Изчакай! Може жена ти да е под напрежение в университета заради изпити, курсови, проекти, първоначално е голям стрес. Пък трябва да се грижи и за домакинството и детето, може би и идва в повече. Бъди мил с нея и гледай да ти минават покрай ушите тези щуротии за развод.
0
0
lazar
lazar
23.03.2014 20:13
Точно така и правя и мисля че нещата отиват към по добре.
1
0
леа
леа
21.03.2014 16:54
хей , мисля че глупаво да се отказваш от вашата възка първо защото имате както каза ти "прекрасна дъщеря на 1 година" прецени колко мъчително ще бъде за нея и аз съм изживяла живота си без един родител и повярвай ми не искаш да го пирчиниш на дъщеря си поговори с съпругата и кажи и че я обичаш и и обясни че не искаш да се разделяте и и кажи да помисли за дъщеря си защото не знае какви мъки може да и " ПРИЧИНИТЕ " .Надявам се да съм помогнала .
0
0
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 05:30
Отдръпни се малко от нея, не я обсипвай с грижи и въпроси и т.н. Нека види какво губи, ако не и дойде акъла и тогава, значи няма смисъл. Изразявам само мнение, което е и рисково и може да противоречи на твоите идеи и вашите отношения. Ако в крайна сметка се разделите, поне гледай да сте ок, за да можеш да си гледаш детето, пък и то да си има баща. Успех и не се отчайвай!
0
0
Kin
Kin
19.03.2014 10:51
Пич винаги така се получава. Жена смени ли си цвета на косата, работата , др. ужкем приятелки, френски маникюри или пък било то някаква промяна. Трябва да са някакви сигнали за теб, че нещо става или ще стане. ЗАЩО? Защото те са така устроени... Какво да правиш? :) Според мен Дай и младост с теб. Ако ме разбираш.
2
1
lazar
lazar
18.03.2014 06:37
За магия надали имаме. А за ученето тя учи в момента второ висше. Най ще ме яд ако се разделим че ще е заради някой 19 годишен пикльо. А и все си мисля че има надежда за нас защото изведнъж започна да ми говори какво сме щели да правим и къде сме щели да ходим лятото тримата с детето.
0
1
Kin
Kin
19.03.2014 10:54
А според теб защо ти говори така. Да не и липсва НЕМАТЕРИАЛНОТО. Според мен промени се но с нейна помощ.
0
0
Lieva
Lieva
18.03.2014 09:47
По-добре говори с нея. Ти като гадаеш така нищо няма да стане. Питай я какво ще стане с вас като се разделите, дали наистина го иска. Ако трябва се разделете само за малко седмица или месец може пък да й мине.
2
0
Razlichna
Razlichna
18.03.2014 01:05
Да нямате магия? Или наистина сте се оженили млади, щом още учите.
1
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: