Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Да си позволя ли флирт на работното място

Да си позволя ли флирт на работното място

Да си позволя ли флирт на работното място
Скоро започнах нова работа. Всичко ми беше интересно и предизвикателно. Още в първите дни харесах един колега. За мен той беше човекът. Нещата вървяха много добре, той правеше намеци.

Да, но изведнъж се дръпна, дори спря да ми говори и поне в началото винаги, когато минаваше покрай мен си слагаше киселата физиономия.

В същото време друг колега беше страшно мил с мене и аз започнах да му отговарям на вниманието, защото се чувствах адски объркана и отблъсната от първия. Може би и той е усетил нещо, докато една вечер се озовахме на вечеря заедно.

Разговорът ни вървеше много добре, забавлявахме се. Когато дойде да ме изпрати през къщи, ме целуна. Беше страхотна целувка.

Стана ми ясно, че иска да е с мен. Отказах му, аргументирайки се, че не го познавам добре.

Сега се чудя, трябва ли да започвам връзка на работното място. Ако нещата не се получат, това ще се отрази и на работата ми.

Моля ви, дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Весела
Весела
05.04.2015 14:13
Не......не си позволявай...
0
0
Тони
Тони
11.06.2011 11:36
Има една поговрка дето казва “не си сваляй “гащите“ там дето си изкарваш хляба“. Мисля, че си заслужава да се помисли за това е освен, ако не ти харесва тази работа и искаш да я зарежеш.
0
0
галя
галя
13.03.2011 14:11
Ако мислиш, че ще намериш друга работа, давай напред. Но там, където работиш, бъди недостъпна, защото след време да не станеш обект на подигравки.
0
0
anastasia
anastasia
07.11.2010 10:56
Никога, ама никога флирт в работата. Ако държите естествено на работата си.
0
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: