Да остана ли с него

Да остана ли с него
Здравейте приятели на сайта. Реших да споделя с вас моите тревоги. Дано някой от вас ми помогне да взема най - правилното решение. Раздвоението ми е голямо.

Имах връзка с едно момче в продължение на две години. Нещата вървяха много добре докато майка му не се намеси в нашите отношения.

Явно не ме е харесвала от самото начало, но не е допускала, че нещата ще станат толкова сериозни.

Самият той ми сподели, че тя непрекъснато му говори срещу мене. Уж не и обръщаше внимание но в един момент отношенията ни охладняха. Явно тя беше го убедила, че аз не съм за него.

Сега се чудя, дали да прекратя връзката ни, защото се чувствам наранена и предадена от любимия човек.

А и тя ще продължи да ни се бърка. Или просто да изтърпя, с надеждата, че тя ще ме заобича в някой момент.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
ЙЕИ
ЙЕИ
26.11.2013 16:38
А не мислите ли че жените сте виновни за това? Малко са мъжете дето бащите им са ги възпитали, а и те не са предпочитани от жените, щото ни се водят ни се карат, т.е. за разлика от мамините синчета, като кажат НЕ значи НЕ и толкова(крив-прав Не-то си е НЕ).
После се жалвате че мъжете били лигльовци и че слушали мама, а вие се опитвате да създадете същите деца дето Вас да слушат :-)

Мила ако майка му го е убедила, той ще те напусне, не ти. Така че не се дерзай толкова много. Каквото има да се случва ще се случи, стой и чакай. Освен ако не бързаш да се обесиш на някой друг на врата.
1
1
Мишел
Мишел
26.11.2010 20:00
Мъж, който не може самостоятелно да взема решения и да ги отстоява, а слуша майка си за всичко - не е дорасъл още за съпруг. С такъв човек Ви очакват само ядове. За съжаление доста мъже в България страдат от синдрома не мога без мама и такъв мъж е готов за семейство едва когато мама вече я няма, и то най-вече за да има кой да я замести в домакинството.
1
0
Сусамка
Сусамка
24.11.2010 19:09
Щом се чудиш дали да го напуснеш, не виждам за какво да стоиш. Ако наистина го обичаше и ако си готова на всичко за да си с него и през ум не би ти минало да бягаш заради майка му.
Но в твоя случай - по-добре се разделете, защото щом сега слушка мама - винаги ще е така. Не един и два са браковете, съсипани именно заради прекаленото слушкане на мамините синчета.
2
0
sstteeffii
sstteeffii
24.11.2010 10:45
Знай само, че той винаги ще си е такъв и винаги ще слуша майка си. Ако не искаш тя да ръководи живота ви, забрави го. Светът не свършва в този момент и с него, вярвай ми.
1
0
Aneliq
Aneliq
23.11.2010 23:46
Не си заслужава да си съсипваш живота, щом и той се води по акъла на майка си. Не си усложнявай живота. Успех.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: