Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Тя иска да ме отдели от приятелите ми

Тя иска да ме отдели от приятелите ми

Тя иска да ме отдели от приятелите ми
Здравейте. Пиша ви, за да помоля за малко помощ, защото не знам как да се справя със ситуацията.

Имам приятелка от една година. Уж всичко върви както си му е реда, или поне вървеше, докато моята приятелка не започна малко по малко да ме ревнува и от приятелите ми, които са момчета.

Имам и много приятелки момичета, но заради нея се наложи да променя отношенията си с тях. Сега обаче започна да се държи така и с приятелите ми.

Кажете ми на какво може да се дължи това. Как да постъпя ? Просто усещам, че започвам да я отдалечавам от мен, започва със всяка своя постъпка да ме дразни.

Имаме конфликти за неща, които според мен са глупави. Добре ми е с нея, но не искам да загубя и приятелите си.

Споделете, аз ли нещо бъркам, или не знам. Просто не зная какво да правя.

Всеки ден съм у тях, и понякога казва, че не съм и достатъчен, а може би по-голяма част от деня ми минава у тях.

Споделете, или помогнете ако можете. Ще съм благодарен на всеки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
paola
paola
04.09.2013 23:08
Здравей мило момче!Искам да ти кажа,че моята ситуация е такава!Аз страшно много ревнувам приятеля ми от неговите приятели (момчета)!Усещам,че по този начин го губя,защото започнахме да се караме заради това!Знам,че е страшно глупаво,но просто излизаме само с неговата компания,обръща повече внимание на тях като сме на купони (на мене никакво) пие си с тях,купонясва си.. и от това се образува моята ревност!Някак си не показва чувствата си към мен пред приятелите си,само когато сме заедно!Много се карахме по този въпрос!В момента даже е отпуска и пожела този път да я изкара без мен,а с приятелите си!Много гадно се чувствам,идва да ме вижда,но не ми е достатъчноПросто всеки човек трябва да си има лично пространство!Както тя има приятелки,така и ти имаш приятели!Не е нужно да ги загубиш заради това!Просто я остави малко да се осъзнае,както направи моя приятел с мен!Успех ти пожелавам!
0
0
Емил Филипов
Емил Филипов
17.04.2015 21:56
Добре бе, жена (силно казано). Как може да ревнуваш момчето и приятелите и приятелките му. От майка му ревнуваш ли го? Защото ти гарантирам, че ще избере мама през някоя пръдла, дето му се цупи ако излезе и се види с колеги или приятели.
1
0
Петър
Петър
15.02.2012 00:26
Това е наистина глупаво, но тя иска не иска трябва да се примири. Ти трябва да си по-твърдия характер. Все пак и тя има приятелки... всеки трябва да си има кръг от приятели, за да не става прекалено зависим от половинката си
0
0
маги
маги
14.07.2011 18:20
Вероятно си още млад, с годините постепенно се отдалечаваме и от приятели и приятелки, всеки се обръща към семейството и децата, грижата за прехраната, тревогите по децата. Там отвън, приятели и приятелки няма как да ти помогнат, а другарчето е до тебе. Ако аз съм на твое място, на първо време ще гледам да си намеря именно такава жена да мисли за мен, за семейство, а не да щъка нагоре надолу по-приятелки, както ти сега искаш. Повярвай мисля, че не си прав и скоро живота ще ти го докаже, като се задомят приятелите ти. Опичай си акъла и търси трезва и работлива жена, по-важно е отколкото сурия от приятели на празни приказки и запивки, тепърва дом трябва да градиш. С поздрав.
1
1
Емил Филипов
Емил Филипов
17.04.2015 22:06
Трезва и работлива е едно. Съвсем друго е да ревнуваш човека, задето има приятели от какъвто и да е пол! До колкото знам - не е задължително правило като се видиш с приятели да се правиш на мотика. Това със задомяването са абсолютни глупости. Иначе действителността ни щеше да е много, ама много по-различна от сегашната... Ти представяш ли си, ха се огаджиш - ни приятели, ни нищо. Дебилия пълна. Не обърквайте човека. По това, което пише разбирам, че мацката е маааалко лепка. Като не си и достатъчен - да ти идва и тя на гости бе, човек. Защо само ти тичаш при нея?
1
0
А
А
05.10.2010 17:21
Здравей. Аз съм жена и имам приятел и не харесвам неговите приятели. Не че са лоши хора, но не ми допадат. Аз лично съм далеч от мисълта да му налагам вето и да му се пречкам в тази среда. Когато е с тях, винаги и аз съм там. Опитай да я поканиш с теб и с приятелите си. Я на кафе, я на кръчма, а дори и на мач. Какво, ако те обича наистина ще дойде. Помоли съвсем нормално приятелите ти да й покажат, че я харесват за твоя приятелка, че я одобряват. А тя, ако е умна няма да продължи с тези забрани и излишни фасони.
0
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: