Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Разбрах, че баща ми изневерява на майка ми

Разбрах, че баща ми изневерява на майка ми

Разбрах, че баща ми изневерява на майка ми
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години. Преживях доста неща свързани с близките ми включително и баща ми. Най-лошото е че преди 4 дни разбрах, че баща ми изневерява на майка ми. Аз обичам мама необяснимо много и бих направила всичко, за да я предпазя. Въпросът е че не знам какво да правя с това което знам. Дали да и кажа директно или преди това да говоря с баща си? Моля ви помогнете ми.
Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
#Аби
#Аби
21.01.2023 19:57
Преживях такова нещо. Не съм страдала. Просто родителите ми са толкова задружни и единни, че когато видях мама с краката на горе и в нея забил пенисът си един роднина, не го повярвах. Засилих се да вляза, да се убедя, но чух друг шум, женски глас, който стенеше. Това ме закова на място и бързо се спасих. Казах на брат ми какво съм видяла и чула, а той:
- Я ги зарежи, нека си се ебът. Нали не са ни забравили нас, дават ни всичко, любов, пари, каквото ни трябва и си поискаме.
Няколко дни след случката с брат ми отидохме в петък на рожден ден на приятелка, мислехме да останем там и казахме на нашите. Но се случи случка, бащата на приятелката ми катастрофирал и тя изчезна като изтребител в болницата. Ние с брат ми се прибрахме. Разликата ни е 2 години, аз съм на 15, той на 17. Прибрахме се, но още на входа установихме, че в нас има оргия. Присламчихме се в стаите си, но тази на брат ми се оказа заета. Вуйчо ни беше там с мацка. Така че се занесохме в моята. Беше около 11 часа вечерта аз се съблякох и легнах. Брат ми стоя малко и аз го накарах да легне при мен. Той малко се притесни и каза:
- Ама ти си гола?
- Така спя, нали знаеш. Какво те притеснява?
- Ами... аз...
- Събличай се гол и лягай - го прекъснах.
Всичко хубаво, но след около час в резултат на шумовете и въображението ни, аз потекох, на всичко отгоре и той се удърви. Не очаквах, че членът му е толкова привлекателен. Така че сещате се какво стана.
По- добре не обръщай внимание на това си разкритие, не знаеш те, родителите ти дали не са се разбрали.
Аби
2
0
Пламена M.
Пламена M.
18.08.2016 15:50
Да говори с него, но как? Как се казва нещо такова на родител, който цял живот си имал за авторитет. Който цял живот се е стремил да ти дава пример и изведнъж разбираш, че той е последния, по чиито стъпки можеш да вървиш. Първата стъпка според мен е да се убедиш в изневярата на 100 %. Дори половин процент съмнение трябва да те възпре от каквито и да било действия.
0
2
дете на разведени родители
дете на разведени родители
17.08.2016 23:59
А според мен, трябва да говориш с татко си, но не за да признае на майка ти а за да се почуства малко гузен от това, което прави. В никакъв случай майка ти не трябва да разбере, защото това ще я нарани...
3
2
дидо
дидо
17.08.2016 18:18
Говори с баща си и му кажи, че знаеш. Убеди го да каже на майка ти за любовницата си, защото според мен тя трябва да го разбере от него, а не от друг човек.
4
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: