Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Мемоарите на една гейша

Мемоарите на една гейша

Мемоарите на една гейша
Здравейте. Тъй като вече не ми останаха приятели, реших да споделя тук.

Кой знае, може поне малко да ми олекне. Така когато бях на 17 напуснах дома си заради едно момче. Живяхме в продължение на 3 месеца заедно в неговата квартира. Един ден разбрах, че съм бременна и реших да му кажа.

Когато разбра, той не се зарадва особено, напротив дори се ядоса, но нищо не каза. На другия ден когато се върнах от училище в квартирата, не намерих никой. Намерих само една бележка на която пишеше: Сори мило, не може деца да гледат дете. Сбогом.

В тоя момент почуствах такава болка, тези думи се забиха като нож в сърцето ми и така за кратко време се оказах сама, бременна, без пари и работа, а бях само на 17. Опитах се да се върна вкъщи, но баща ми ме изхвърли с думите: Махай са от тука, боклук такъв.

Тръгнах си от дома с намерението да се самуобия защото друг изход просто не виждах. За щастие обаче имах една приятелка, която не ме остави както всички други, а дойде и ми вдъхна смелост да продължа да живея. Така и направих, още на другия ден абортирах и започнах нов живот, намерих си работа и се научих да бъда кучка :evil:

След като завърших средно исках да продължа с висше, но ми трябваха пари. Една вечер отидох на дискотека. Там се запознах с един бизнесмен, започнах да спя с него за пари.

Връзката ни продължи близо година и половина. Докато бях с него се запознах и с други бизнесмени, спях и с тях и така си осигурявах таксата, както и разкошен живот. Бях нещо като елитна проститутка.

Щом се дипломирах, прекратих този живот, преместих се в друг град за да започна за втори път на чисто, намерих си почтенна работа и жилище и започнах пак от нулата. Срещнах и един мъж, който ме заинтригува. Започнахме да излизаме заедно и един ден той ме представи пред приятелите си.

И можете ли да си представите кой видях там. Иво, момчето, което ме заряза така брутално бременна и без пукната пара, момчето заради, което провалих живота си. Колелото на съдбата така ни завъртя чее...

Бях направо смаяна, просто не бях на себе си, не помня как даже съм си излязла от стаята. Помня само как вървях към дома си и проклинах съдбата си.

После се запознах с друг мъж, омъжих се за него и сега съм щаслива, пък чакаме и бебе. Та така, исках просто да разкажа на някой. Много от вас сигурно ще ме осъдят, ще си кажат пада ти се, щом не си послушала вашите. Но, ако все пак някой ме разбере.

Благодаря. А и идин последен въпрос: Как мислите дали да разкажа и на мъжа си за това, дали ще се отдръпне като разбере за живота ми преди и най - вече за това, че съм била проститутка за известно време:cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (22)

Изпрати
Потребител#307768
Така става когато хората се опитват да се представят в най-добрата си светлина. Щом онзи те е зарязал защото си се оказа бивша на приятеля му... Такива неща се казват наврвме и всеко да си прецени,а не след години
0
0
няма значение
няма значение
02.12.2013 01:52
Миналото си е минало, и спомените за него се погребват, за да не провалят нещата в бъдещето :) Личен опит..
6
0
Една жена
Една жена
20.09.2013 16:10
Ще му причиниш болка - не му казвай! Не стига, че ти си преминала през този ад, ами и той да страда. А това, че при раждането нещо ще си проличи от аборта- изобщо, ама изобщо не го вярвам.Какви са тези глупости!
1
0
Александра
Александра
20.09.2013 15:57
Здравейте на мнение съм да не казваш,няма значение кой и какъв е мъжът ти и какви са ви отношенията може да го приеме но при най-малката кавга ще ти натяква. А и искам да допълня само за господина който е писал по долу Мартин,поне до колкото аз разбрах след срещата с приятелите на гаджето и и въпросният Иво,след това тя се запознава с друг мъж с когото е в момента.Поправете ме ако греша.Поздрави ;)
0
1
МК
МК
01.09.2013 19:30
Ами да, подозирам, че няма да е в екстаз от миналото ти. И понеже тази информация няма да му е от много голяма полза, може да му я спестиш.
0
0
Yavrum
Yavrum
01.09.2013 18:42
Здравей,моя съвет е да не си разваляш семейството.Каквото е било,било е,тогава живота ти се е стекъл по-този на4ин.Важното е сега,4е си се променила.Не казвай нищо на мажа си,радвай се,4е дори по-този на4ин ти си постигнала нещо,за6тото много моми4ета,се продават за пари,но нямат никакви цели в живота.Радвай се на брака и детето,което о4аква6.Забрави миналото.НЕКА САМО ТИ СИ ГО ЗНАЕ6.Не може да се разбере за аборта,а ако нещо стане кажи,4е е бил спонтанен.Успех в живота и ЗАБРАВИ вси4ко.
2
2
Мартин
Мартин
01.09.2013 18:09
Скъпа Пролет, чета и не вярвам на очите си. Тя казва, че мъжа с който е, и е бременна от него е приятел с бившия й който я е изоставил и тя е направила аборт. Не че нещо, ама виждам как скоро мъжа и може би ще разбере за това нещо от него... Да не го познаваше, тогава мъжа и няма от къде да разбере за това нещо..... Обаче този конкретен Иво, той много зависи какъв му е характера.... ако е сравнително свестен тип, няма да имаш проблеми и можеш да пропуснеш да му кажеш на мъжа ти, но според мен отвътре ще те гложди и мъчи, че не си му казала... И все пак зависи от характера ти, неговия... Абе такъв съвет се иска само от хора който те познават. От непознати ще чуеш всичко версии, просто защото всеки от тях е с различен характер и различно мнение за тези неща. Успех отново.
1
1
Lollipop4eto
Lollipop4eto
01.09.2013 17:56
Миналото си е минало и си остава там. Най-добре е да не му казваш, тогава дори не си го познавала.
2
0
Пролет
Пролет
01.09.2013 17:29
Не казвай! А това , че си правила аборт, само лекарят ти трябва да знае. Какво да си проличи като раждаш- глупости! Само ако си резус отрицателна ще проличи. Питай гинеколога си какво имам пред вид. Миналото си е минало. Гледай си настоящето и мисли за бъдещето. Митове и легенди са това как като кажеш на мъжа си колко черно мианло си имала и той ще те обича повече.Нали от това минало днес нямаш някаквои тежести? Нямаш болести, дългове, деца... Значи няма нужда да ровиш. Има един лаф "не рови в лайното, защото може да те изпръска".
0
0
мартин
мартин
01.09.2013 17:11
Здравей, не разбрах точно на колко години си и не искам да те обиждам, но на възрастта на която си въпроса който задаваш не ти подхожда.

По темата... Ами не знам дали знаеш, но голяма част, да не кажа по голяма част от момичетата във България минават по твоя път, някой остават такива за цял живот, някой стават наркоманки и пропадат повече, други като теб успяват да си преустроят живота. Това дали ще кажеш или не на мъжа си е много ама много трудно някой друг освен самата теб да го реши. Не познаваме човека, не му знаем характера, не знаем как стоят нещата м/у вас... нищо не знаем дори за теб всъщност... А и другото което щом сега си бременна а си имала преди това аборт... може да си проличи при раждането на това дете, по добре се консултирай с доктор, защото може точно като раждаш да стане нещо и лекарите да говорят с мъжа ти и да му кажат нещо от типа: Когато е правила аборт е станало еди какво си... и сещаш се той ще разбере че има нещо, и то не от теб. Варианти и неща много. Както споменаха по напред в коментарите - той ще разбере рано или късно, ти си прецени кога е по добре за теб да разбере, сега или по късно.

Успех и се надявам да пишеш какво си решила да правиш както и какво си направила и как са се развили нещата.
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
53
42
32
22
10
Дай твоята оценка: