Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Все на мен ли ще се случва…

Все на мен ли ще се случва…

Все на мен ли ще се случва…
Здравейте. Сигурно не съм родена под щастлива звезда като другите хора, та все на мен се случват неприятности и ядове.

Имам чувството,че нещастията ми са безкрай. Какво толкова лошо направих и как заслужих това.

Аз съм на 25 години и до сега съм имала три сериозни връзки, завършили все с лош край. За последната връзка мислех, че е щастлива, но уви, съдбата отново ме удари жестоко.Може би не съм единствената нещастница в любовта, но много ме боли.

Някой ще каже, нищо ново под слънцето, но за мен това е изключително важно. Последната ми връзка беше с човек, когото обожавах. Мислех, че той е смисъла на живота ми.

Но, ужас. Преди месец разбрах, че той е женен и аз съм била поредното му развлечение. Защо ме излъга ? С какво заслужих това отношение ? Аз толкова много му вярвах. Дори не съм и подозирала.

Да го оставя ли или да преглътна лъжата и да го запазя ? Сърцето ми се разкъсва. Обичам го, но не мога да живея с тази негова лъжа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
neli
neli
23.10.2010 18:59
Според мен го остави и спри да се тормозиш с това. Трябва ти почивка, да осъзнаеш какво търсиш, какво искаш, как максимално да ти е добре. Ти си на 25, животът е пред теб, не мисли, че все ще си сама, просто има време за това. Човекът на живота ще дойде, когато ти най - малко очакваш. За това не се тревожи, усмихни се, направи си кафе и осмисли всичко.
3
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: