Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Защо като си шеф трябва да си злобен и не разбиращ ставащото около теб

Защо като си шеф трябва да си злобен и не разбиращ ставащото около теб

Защо като си шеф трябва да си злобен и не разбиращ ставащото около теб
Здравейте.
Имам един такъв смотан проблем, понеже на последък имам големи проблеми с репродуктивността и постоянно съм по лекари.

Моят шеф и колежката ми видимо не са много доволни и се държат отвратително с мен. Шефът ми прави забележки, колежката вика и не знам как да оцелея.

Всяка сутрин си мисля, че като идвам на работа ще ми е последен работен ден. Не знам как да им обясня, че за мен е важно да имам дете, а не мога и за това признавам си мислите ми са обзети изцяло от това, но не съм спряла да си върша работата.

Гледам да огрея на всякъде въпреки, че ми казват, че трябва да си почивам повече.
Но както и да е, искам да попитам, ако ме уволнят, имам ли законово право да ги съдя например, защото това ще ме вбеси.

Някои ми казват, че нямам защото те щели да извадят повече аргументи срещу мен, т.е. излизанията по време на работа за преглед и т.н.

Но аз преди това съм предупреждавала, не съм тръгвала хей така, а съм искала разрешение. Моля Ви, ако има някой, който да ми помогне, нека каже.

Благодаря Ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Х
Х
04.01.2014 08:55
От падащи реклами текстът не се вижда.
1
0
BBоzhkova
BBоzhkova
03.11.2010 14:08
Е да, но и все пак мой проблем, но той все пак е човек и трябва да се държи като такъв. Не зная, не дай си боже, ако това се случи на неговата дъщеря, дали ще мисли по този начин ? Това ме вбесява, аз не искам да се държи с мен като смъртно болна, а просто да разбере, че е наложително и не е просто прищявка.
За това вече се замислям за собствен бизнес, но в тази криза ? Няма как.
0
0
НИ
НИ
03.11.2010 01:54
Не тръгвай с рогата напред. Казали са ти, че трябва да си почиваш повече. Не да си почиваш, защото ти не си болна, а да се успокоиш ти трябва. За да си осигуриш това спокойствие е нужно да имаш работа и също така да си издействаш време през, което да ходиш по изследвания. И погледнато реално, това не е проблем на шефа ти, a лично твой. За това трябва да обсъдиш с него какви са възможностите да се осъществи всичко това, в удобно и за двете страни време. И пак повтарям, доброто отношение много врати отваря. Успех.
0
0
23
23
02.11.2010 14:19
Съжалявам за негативния коментар, но законите в България не са създадени за да е добре на служителите, а точно обратното. За това отговорът ми е нямаш никакъв шанс да ги съдиш, само ще си дадеш парите по адвокати.

Успех ти желая.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: