Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Мисля, че съм прекалено малка да легна с него

Мисля, че съм прекалено малка да легна с него

Мисля, че съм прекалено малка да легна с него
Здравейте , реших и аз да разкажа за моят проблем. Момиче на 15 година съм , живея в голям град, нека оставим настрана проблемите с интригите, гадните момиче и тези подобни истории. Имам връзка с момче по-голямо от мен с 2 години заедно сме почти 2 години, но до сега не съм правила секс с него, не изпитвам и желание.

Не ме разбирайте погрешно, обичам го привличаме не съм лесбийка , но не бих спала с него. Не се виждам върху него гола повдига ми се като си помисля за това дори. Мисля, че съм прекалено млада за да водя полов живот.

Говорила съм с него, че не бих спала с него, защото не смятам за нормалното на тези години. Като чуя моите приятели (колкото мен големи) да говорят как ги задоволявало момчето чудесно ми става много смешно, млади момичета не видели нищо от живота говорят за секс. Та въпроса ми към вас е правилно ли постъпвам или греша?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (22)

Изпрати
изабел
изабел
24.02.2015 21:40
Ами моето момиче като си малка недей защото ще бъде грешка
0
0
стефи
стефи
16.10.2014 10:56
Толкова коментари и СРАМОТА,нито в един не прочетох че трябва да е така както Бог е рекъл (или ше ме наречете изкуфяла...проблема си е ваш)...Момиче моли се Бог да ти посочи точния човек в живота ти,и нека този за който се ожениш той да ти е първия,чети и следвай словото за да имаш дълъг и щаслив брак,(казвам го от лични наблюдения от хора постъпили така с успешни бракове,вярващи) само тогава ше сте благословени,не се подвеждай да спиш с който ти падне само и само за да си модерна,...резултатите от безразборните(след дискотечни преспивания) и купони са на лице в обшеството ни днес,..дрога,куп деца изоставени,млади момичета приституиращи,разбити семейства ...въобще разврат и едно болно общество,...и защо за да доказваме че сме модерни и преди всичко че си правим каквото искаме и не спазваме праеила ,,кой ние ли бе,?правила,Библия..как не,,...Но иначе се възхищаваме(завиждаме е точната дума) на хора успели в брака и страни като Германия,Япония и т.н че има ред...Ние сме народ от подражиатели но на лошото,и малцина само на доброто..жалко ,много жалко,направи си извода сама вече.?
4
0
R
R
09.10.2014 11:04
Постъпваш правилно разбира се:) Кога си готова ще го почувстваш а и това е един тест към твоя приятел защото когато човек те обича истински би изчакал момента когато ще бъдеш готова и няма да те притиска да го направиш против волята ти.
4
1
браво
браво
08.04.2016 16:04
Правилно!!!!Съгласна съм...всички трябва да мислим така!!!
0
0
Веселина
Веселина
20.04.2014 21:37
Ами аз никъде не прочетох на колко си, ако беше казала щеше да е по лесно... Моят първи път беше на 14, колкото и малко да звучи аз не съжалявам. Бях сигурна във момчето, че след като си легне със мене няма да ме зареже. Просто исках той да е първия, знаех че ще е внимателен и просто му имах доверие. Но ти ако не се чувстваш сигурна и мислиш, че още не ти е време не го прави, никой не може да те накара на сила. Но въпреки това ходите от 2 години и това е доста време и да не сте го правили е малко странно. Една връзка не се базика само на секс, но и една връзка без секс... Това е моето мнение, ти си преценяваш. Успех!!! ;)
2
2
Деница
Деница
12.03.2014 22:08
Първият ми път беше на 15.Всъщност и моето мислене беше до сущ като твоето,но аз се влюбих в едно момче и просто знаех,че той ще е първият ми.Така и стана.И сега продължавам да съм съгласна с това,че на 15 е още рано.Според мен дори до 18 не е добре момичетата да водят полов живот,защото сексът преди всичко е отговорност.Трябва да си сигурна в решението си кога да го направиш.Макар и на 15,моят първи път беше едно изживяване,което още си спомням.Аз бях готова,имах доверие на момчето(въпреки че беше 6 години по-голям).Години по-късно ние пак сме си заедно и се радвам,че той ми беше първият.Затова съветът ми е да не се повлияваш.Много добре си решила.Когато усетиш,че си психически готова,тялото ти ще те последва така да се каже.
4
0
mimi321
mimi321
18.12.2013 16:27
ДА. Ти постъпваш правилно. Имаш висок морал. Не слушай връстниците си. Ти още си недоразвита за интимен живот. А ако приятеля ти, не уважи мнението ти, значи не е за теб.
11
0
Кат
Кат
07.11.2013 23:14
Здрасти, мила!
Не ти трябва психолог, не ти трябват и съвети, сама ще решиш кога и с кой! Не се влияй от ограничени мозъци с мнения като "те всички на твойта възраст вече го правят, щом ти не го правиш - сбъркана си". От болното ни общество и мнението му по темата - голям хаир.
Това, което се появява като проблем е, че ти не харесваш тялото си, права ли съм? Имаш много ниска самооценка, поработи над това. Всичко останало ще си дойде на място след време.
Успех!
4
1
Ели
Ели
07.11.2013 12:03
Не бързай живота е пред теб.Може той да не е подходящия човек за теб.
2
0
anonimna
anonimna
02.11.2013 20:08
при мен беше по същия начин нямах желание а и мислех че съм малка но накрая все пак заради кефа на един изрод го направих и сега ще сужалчвам цял живот че не изчаках да се почувствам готова а му угодих така че не ги слушай
3
1
нт
нт
31.10.2013 11:24
Аз мисля ,че проблема не е в това ,че не искаш да го правиш с него може би още те е страх за тази крачка ,а и си още малка.Трябва да се почувстваш готова и сигурна в него ,за да го направиш.... изчакай всичко с времето си ако те обича истински ще изчака не плави грешката да погубиш детството си....УСПЕХ....
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: