Жена ми има нещо с брат ми….

Жена ми има нещо с брат ми….
От едно известно време ме гризат страшни съмнения. Страхувам се, че жена ми е започнала някаква тайна история с брат ми. Поведението и на двамата е някак си подозрително.

Ние сме женени от 7 години, а брат ми от 4. И двамата сме доволни от брака си. Поне така си е споделял той с мен. И жените ни се разбират добре, не се карат, както обикновено се случва.

Но напоследък започнах да засичам между брат ми и жена ми странни погледи. С повод и без повод тя настоява да ги каним в къщи. При такива сбирки тя и той са в изключително настроение. Все се говори да ходим някъде, но винаги заедно.

След като си заминат жена ми сменя рязко настроението си. Става като оса. Нагрубява ме за щяло и нещяло. Все е недоволна и ми дава за пример брат ми. Нали знаете, че за някои неща хората имаме вътрешни предчувствия.

Мисля, че трябва да говоря с някой от двамата и да го попитам директно. Но кой да бъде – жена ми или брат ми? А искам да съм на ясно по въпроса.

Има ли някой с подобен проблем ? Как го решихте ? Моля, кажете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
конче30
конче30
28.10.2015 02:26
Да ви кажа според мен усещането ви е правилно, наистина тези неща се усещат и да ви кажа попитайте първо брат ви директно, но се съмнявам той да ви каже истината.Жена ви няма да ви признае никога.Другият вариянт е да ги проследите и да разберете истината...няма друг вариант, за съжаление е пълно с такива случки.!!!
3
0
Ха,ха
Ха,ха
06.07.2015 19:46
Лошо няма...нали всичко остава в семейството:)Кво ти пука:)
2
2
Х
Х
19.03.2014 19:32
Истината я знаят само те двамата, все пак не мога да допусна, че брат ти може да ти скрои подобен номер, ако е решил да кръшка, пълно е с жени, защо точно с тази на брат си? Ако в годините и имало уважение и разбирателство м/у вас, много трудно мога да допусна нещо подобно.
2
2
Папи
Папи
03.07.2011 00:18
Коментара на Nelka-та ме разби. Само така момиче и аз го знам този номер.
1
0
cvete
cvete
20.12.2010 14:12
Ти живееш с жена си и с нея сте семейство. Би трябвало трябвало с нея да говориш открито и да няма тайни помежду ви: да си каже открито какво толкова и харесва у брат ти и защо си мисли, че да се сближава с брат ти като те унижава е почтено и коректно поведение между партньори.

8
0
guest
guest
11.12.2010 23:14
От двамата е за предпочитане да говориш с брат си, но не питай директно за връзка между тях, а намекни за флирт.
2
0
Дартанян до Nelka / 09.12.2010
Дартанян до Nelka / 09.12.2010
10.12.2010 16:00
Много умна идея, няма що. Добре, че не съм женен за Вас, иначе не се знае на кого колко ще му издържат нервите в игричките на Шерлок Холмс. Мога само да Ви кажа, че в една западноевропейска страна даже отварянето на писмо или емайл, които не са адресирани до Вас, а до съпруга/съпругата, може да доведе до съдебни дела за нарушаване правото на неприкосновенност на кореспонденцията. Следенето и записването на разговори също е нарушение на човешките права и на неприкосновенността на личната сфера. Фактът, че ще си женен/омъжен за някого не Ви дава права да го третирате като Ваша частна собственост, като Ваш личен роб или като лично домашно животинче. В крайна сметка всеки, който е женен за някого, но вече му няма никакво доверие, би могъл да се разведе с него, но не и постоянно да го следи и да го тормози по всички възможни начини.
6
1
Nelka
Nelka
09.12.2010 20:08
Имам идея: значи един път го пробвах стана идеално. Покани го на гости, но без жена му, за едно кафе например, но и жената ти да е там. Значи на масата поставяш телефона си преди да дойде, и по някое време го включваш на запис. Поставяш телефона на масата обърнат на долу с екрана и отиваш до тоалетната. След това се връщаш и след време чуваш всичко.
Послепис: гледай да имаш памет, че да не вземе да избръмчи. Ако нищо не са си казали, значи не е нищо особено.
3
0
сусамка
сусамка
06.12.2010 12:17
От това, което си написал, на мен не ми изглежда като да има нещо между тях. Според мен, ако имаше, тя не би искала той да идва у вас с жена си, не биха показвали така открито някакво по-особено отношение. По-скоро трябва да се притесняваш, ако изведнъж спре да говори за него, не иска да се виждате с тях и да излизате с тях и разни такива - това значи, че каквото се случва между тях, то е насаме.
Помисли, може би ти кроят някаква изненада за празниците, или нещо такова. На мен не ми звучи като да имат връзка.
3
2
лора
лора
05.12.2010 12:17
Това, което ще ви кажа, няма да ви хареса, но животът понякога е несправедлив. Виждам, че между жена ви и брат ви е имало нещо. Отначало е било само флирт, но нещата са се задълбочили. Нещата при вас ще се изяснят при някаква странна случка. Има още време докато стане това, но в крайна сметка ще си бъдете заедно, но само вие, ако успеете да и простите. Това ми се дава, не съм луда, просто виждам някои неща. Успех и кураж ви желая.
5
3
Ванеса
Ванеса
13.12.2013 16:59
Здравей, Лора. Би ли ми писала на лично съобщение .. искам да те питам нещо. Благодаря! : )
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: