Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Дъщеря ми има приятел наркоман

Дъщеря ми има приятел наркоман

Дъщеря ми има приятел наркоман
Пиша тук с много болка в сърцето си. Обичам много дъщеря си, но за мое най-голямо разочарование тя се движи с приятел, който по моя информация е наркоман.

Наблюдавам я много внимателно от както излиза с него, не виждам нищо подозрително в поведението и. Но много се притеснявам за нея.

Имам уверението и, че тя не се занимава с това,но кой може да бъде сигурен.
За момчето съм чувала само от приятелки.

Не мога и него да обвинявам само на базата на разни приказки. Не знам какво да правя.

Не искам да се меся в приятелството, но искам да съм сигурна, че тя е с подходящите хора.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
една майка
една майка
05.07.2015 17:08
Ама и коментарите са едни коментари ....думи нямам . Какво значи "леки,тежки". Човек почне ли преминава от едното в другото. Не говоря просто за опит, не е станал наркоман само този който не е опитал. А иначе аз съм майка на 3 деца и освн да се моля бог да е с тях и да говорим , говорим и пак да говорим фа ги обичаме и подкрепяме да им даваме и свобода друго неможем да направи.
0
0
Мария
Мария
13.10.2013 22:05
Най доброто лекарство е да поговориш с нея,без да я притискаш като с приятелка ние хората обичаме да нападаме безпочвено така че да си спокойна И задай въпросите си които те мъчат. :)
1
0
Аз
Аз
13.10.2013 21:42
Поредната филмирана майка...аман от притесняващи се родители,които само задушават децата си с вечните си тревоги...ако е свястно момичето и със 100 наркомана приятели,няма да стане и тя такава,ако не е - ще стане.Това си зависи от човека,а не от родителите.
2
6
No name
No name
04.10.2013 18:00
Аз съм момиче на възраст близка до тази на дъщеря ти ( предполагам де.. ) Та.. мога да кажа, че може би 70% от хората на моята възраст са опитвали поне един наркотик през живота си.. това не ги прави наркомани, зависими и т.н. Ако на хората, които от време на време пушат марихуана им викат наркомани, то тийнейджърите почти всичките са такива, но поне според мен употребяващите марихуана/ и нищо друго освен нея/ не са наркомани!! В повечето случаи са нормални хора, които обичат да изпуснат напрежението то време на време :) Твоите приятелки може би не са достатъчно запознати с поведението на това момче, "наркотиците" които взима, така че не ги слушай. А иначе мога също да кажа, че има голям шанс дъщеря ти също да е опитвала марихуана.. Много родители не си познават децата ама ИЗОБЩО! Колкото и да им говорите колко са лоши наркотиците, как не трябва да опитват, да им налагате контрол, те ако искат да опитат, ще опитат..
5
1
Мъж съм
Мъж съм
04.10.2013 17:18
ХАХААХАХАХ !!! Е тва е егати глупостта ! Мамче, как го определи, че е наркоман ?! И аз съм пушил трева, наркоман ли съм ? Или когато съм пробвал съм бил наркоман ? Или бивш наркоман ? Щом се е стигнало до твоите уши "от приятелки" 90 % съм сигурен, че не е така (може да злобеят срещу теб, женска му работа) или дори да е така е нещо леко. Проблемът е, ако той е на нещо тежко (хероин... явно трябва да поясня). Там оправия за него няма. ВЪпросът е дъщеря ти да има ум и да не се занимава. НО ако има ум не й пречи да му помогне !! Даже и ти помагай ! Напиши относно това какъв точно наркоман е той. Ще ти помогна със съвети.

П.С. Коментарът на оно сан кърти :D А алекс_7727.. Гръмни се...
3
1
Stina
Stina
30.09.2013 13:55
Съберете се всички и тя и той на вечеря , така хем ще опознаеш момчето ,хем дъщеря ти ще започне да ти има повече доверие. Така ако в крайна сметка се окаже ,че е наркоман ще можеш да помогнеш на дъщеря си да го погледне с други очи и тя ще ти има доверие защото си опитала да го опознаеш ,а не говориш наизуст неща които си чула от съседи :)
1
0
Джулия
Джулия
09.04.2013 21:34
:D :DDDDDDDDD по добре си мълчи щото ако е от мафията и започнеш да я разпитваш...горко ти тея хора режат всякакви части от тялото и то за най-малките неща.а и ако се друса на втория ден вече да си разбрала,промените в теглото-кожата-гласа-лицето и др.започват много бързо
0
2
alex_7727
alex_7727
30.01.2012 21:15
Разпитай я хубаво за това момче и ако не ти харесва, и кажи да се разделят, защото връзка и изобщо някакви елементарни контакти с такива хора могат да и доведат много неприятности!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: