Загубих всичко, сега съм сама

Загубих всичко, сега съм сама
Здравейте. С това, което ще напиша искам да помогна на някой млади жени, които са на кръстопът и трябва да вземат възможно най-правилното решение и да не провалят живота си като мен.

Имах добро семейство, съпруг, дете, хубав дом и бях на 40 години. Едно дяволче обаче влезе в главата ми и реших да започна връзка с друг мъж. И там всичко беше много романтично и красиво.

След година реших, че това е мъжът на живота ми и се разведох. Бързо и без много да мисля. Детето вече беше на 16 години и каза, че ще остане с баща си. Аз глупачката бях доволна от това. Имах свобода и любим мъж до себе си. Тогава бях убедена, че животът ми сега започва.

Но мъжът, заради който загърбих всичко след година се хвана с по-млада жена. И така, аз се озовах на улицата и съвсем сама, без ничия подкрепа. Ето вече четири години се боря с живота. Безкрайно съжалявам, за всичко, което направих.

Мили млади жени, не правете моята грешка. Семейният живот е един голям компромис с всичко. Бъдете търпеливи и не вземайте прибързани решения. Много мислете преди да предприемате важни крачки в живота си.

Коментари (5)

Изпрати
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:29
благодаря за съвета и много съжалявам ..незнам какво друга да ти кажа
1
4
Борислав
Борислав
24.12.2013 07:38
Какво да ви кажа ... и моята жена след 23 годишен брак е на път да направи тази грешка...но по скоро се притеснявам за себе си защото мъж на 47 години не е добра партия, а не мога да живея сам...
0
4
ВН
ВН
20.10.2013 23:01
ТОВА ДЯВОЛЧЕ ДЕТО ТИ ВЛЯЗЛО В ГЛАВАТА, ФЮТ ЛИ ДЕ КАЗВАШЕ ? :)))
3
4
Krasimira Petkova Dimitro
И аз се убедих, че любовта е болест. Бях влюбена и сляпа. Обичах мъж, който иска да ме убие и да прати душата ми в ада. Разбира се става дума за сатанист. Той отдавна ме изостави, но се е погрижил да умра в страшни мъки. Аз най-добре знам на какво са способни сатанистите. Жива съм единствено благодарение на спасителите, които Бог ми изпрати. Любовта тласка хората към всякакви мъки. Ако успеят да ме спасят, ако оздравея няма и да помисля за любов. Радвайте се, че сте сама. Не е нужно да правите компромиси. Живейте си живота както ви харесва. Човек, който прави компромиси дълго време един ден ще осъзнае, че е изгубил собствената си същност. Бъдете себе си. Късмет.
3
1
Нивея
Нивея
12.02.2011 23:28
Мила Госпожо, Вие просто сте се влюбили отново и сте напуснала сивия сектор на Вашия семеен живот, но в любовта няма гаранция за нищо. Почти всички от щастливите семейства са се влюбвали неколкократно извън семейството и са си изневерявали и продължават да го правят, но до развод
не се стига, защото при въпроса дали да продължи брака, хората се водят не от чувствата, а от интересите си. Желая Ви да възстановите душевното си равновесие и да имате отново късмета да срещнете отново добър приятел и спътник в живота.
6
1

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: