Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Изпитвам неудовлетворение от всичко

Изпитвам неудовлетворение от всичко

Изпитвам неудовлетворение от  всичко
Здравейте. Ще ми бъде трудно да ви разкажа всичко, но това което ме тормози е неудовлетворението ми от всичко, с което се занимавам и всичко, което е около мен.

Може би някои ще кажат, че е от възрастта ми. Аз съм на 50 години. Смятала съм, че на тази възраст нещата са по уравновесени, но се оказа, че не съм била права.

В къщи всичко тече както винаги, без разправии и скандали, но и с едно пълно безразличие. В работата също има много непостигнати цели. Това ме кара да се чувствам недоволна от всичко.

Не искам да виждам много от познатите си. Пред приятелите успявам да се прикривам, но не зная до кога.Всичко ми се струва глупаво и елементарно.

Не знам какво да направя за да излезна от това положение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Петя
Петя
05.11.2013 09:51
Единственото което ще те накара да се чувстваш добре е да бъдеш себе си. Помисли си и ще видиш, че е така. Казвай това което мислиш, това което чувстваш. Никой не иска да е лъган или да се прикрива. Усмихвай се всеки ден – на слънцето, на хората, на децата по улицата. Излез сред природата разходи се и всичко ще е така както ти искаш. Бъди искрена и ще получиш същото.


Има една поговорка: Каквото посееш, това ще пожънеш. Има много смисъл в нея.
Каквото дадеш това ще получиш. Забележи когато се усмихнеш на някого и той се усмихва. Опитай, нияо няма да загубиш. Ще видиш колко е хубаво.
1
0
кирил
кирил
30.04.2013 13:39
само бог може да даде удовлетворение ,любов и мир,името е исус христос,,вие решавате дали да вярвате ,че има бог и прави чудеса,той е светлина ,вие се лутате,защото нямате бог ,не сте се покаяла за греховете си ,но грях означава лошо еяние ,дори 1 лъжа е достатъчна да е грях и да ни отдели от светлината и любовта на бога...исус христос променя животи,той иска да ви благослови изкл, много,ще му повярвате ли.. влезте в християни.цом за да видите свидетелства на такива угнетени хора,на които живота им потръгва ..фейсбук;йордан ненчев ,ако искате ме добавете ;щ
0
0
зорница53
зорница53
12.03.2011 21:39
Това което ще ви кажа, е може би странно за Вас. Но аз също се намирах в безизходица. Целият свят като че ли се беше сринал. Въртях се в един омагьосан кръг години на ред и от там излизане нямаше. Все едно и също сиво ежедневие с чувството, че нищо не можеш и не си постигнал. Докато в един момент през м. май не ми написа в чата един млад мъж с близо 18 г. разлика в годините. И тогава, о, чудеса - намирах се на седмото небе, усетих, че животът започва отново, че този, който бях преживяла просто беше отминал и нещо съвсем ново предстои. То не бяха романтични нощи, луди нощи и какво ли още не, но всичко беше толкова хубаво и толкова неповторимо. Заслужаваше се да се изживее. Препоръчвам Ви да го изживеете и тогава ще разберете, че животът започва от този момент нататък.
1
1
Krasimira Petkova Dimitro
Явно сте уморена от рутината. Не виждам да имате сериозни проблеми. Изглежда, че животът Ви протича напълно нормално. Радвайте се. Излизайте сред природата. И аз не оценявах тези неща, докато не ги загубих. Имах връзка със сатанист. Това съсипа живота ми и ме вкара в ада. Усещам болки и ужас и лекарите не виждат причината. И собствените ми родители ме смятат за луда. Ако не бяха моите спасители отдавна щях да съм мъртва. Не се оплаквайте за нищо. Нямате представа колко ужасии и мъки има на света.
1
0
бургас
бургас
02.03.2011 00:33
Радвайте се на това, че сте здрава. Намерете си някакво занимание, за да ви е ангажиран мозъка ви. Редете пъзели,
шийте гоблени, копайте на вилата, намерете си любовник, гледайте внуците.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: