Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Много ме нарани, но още го обичам...

Много ме нарани, но още го обичам...

Много ме нарани, но още го обичам...
iПреди 1 година се запознах с едно момче. Изглеждаше ми много свястно и беше от класа ми. На следващия ден ми писа в фб да ме разпита за момичето, което тогава харесваше понеже аз и бях приятелка.

Станахме най - добри приятели, пишехме си всяка вечер имахме страхотни моменти заедно докато не осъзнах, че всъщност го обичам. Реших да му кажа той го прие доста тежко, не си говорехме със седмици. Накрая ми проговори, но не искаше да обсъждаме станалото.

Много страдах от това, че харесва една от най - близките ми приятелки, но нищо не можех да направя. Лятото не поддържахме никаква връзка освен ако не искаше някаква услуга. Три месеца по - късно го видях колко много се е променил и се влюбих още повече,макар да не исках точно в него. След седмица разбрах, че и той има чувства към мен. Тръгнахме. Вървеше доста лошо.

Постоянно се карахме и стигнах до там, че да се режа. С дни не излизах навън, нито ходех на училище. Нашите бяха отчаяни, не се хранех. Когато разбра ми писа и ми каза, че никога не е обичал друга като мен. Събрахме се отново, но той започна да охажва момичето, което харесваше миналата година.

Много плаках, когато реших, че не мога да се съсипя заради него. Скъсахме. На следващия ден той не дойде на училище. Попитах приятеля му защо го няма, а той ми каза, че бил съсипан след като съм скъсала с него. Стана ми гузно, но нищо не можех да направя. Всички ме съветваха да не се събираме, но вътрешно много исках.

След 2 седмици той се правеше все едно нищо не е станало и се подигра с чувствата ми. В момента продължава да се забива с момичето от миналата година. Опитах се да го забравя и да се насоча към друг, но не мога.

А ако случайно се заговорим започваме да се караме и то пред всички. Не знам какво да направя, но наисина го обичам ...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
20.08.2013 16:50
Мила, бих могла да ти кажа просто да продължиш напред. Няма драма тук, просто хората се събират и разделят. Продължаваш напред и не се оставяш на момченцата да те разиграват. Щом се е подиграл с теб и се сваля с друго момиче, мисля, че въобще не те заслужава и не бива да се тормозиш. Успех :)
0
0
ира
ира
18.08.2013 22:28
забрави го момиче това момче не те заслужава май е женкар и не му пука мисли само за себе си.
0
0
Ив
Ив
03.04.2013 18:33
Драма, драма, драма. Без него съм нещастна, с него съм нещастна. Да не говорим за манията и безумието което си съхранила в себе си и което диктува отблъскващото ти поведение. Аз се притесних, че ще се самоубиеш. Момиче стегни се, покажи малко характер. На едно момиче такова поведение не и приляга, не събуждаш уважение а съжаление. Щом тази връзка не върви, значи излизаш от този водовъртеж който не води до никъде и продължаваш напред. Ще обикнеш друг, който ще те прави щастлива. Още си малка така присърце да вземаш всичко, боли но времето лекува...
Щом виждаш, че този тип взаимоотношения не са полезни за теб просто стискаш юмрук усмихваш се и си тръгваш. Влагаш енергия в неща които ти действат добре и развиваш потенциала си. Преди да обичаш и да очакваш да те обичат, Обичай първо себе си, тялото и душата си. Недей да нараняваш себе си заради чужди грешки. Бъди по позитивна, като топка отрицание си, никак не е привлекателно... замисли се защо той отива при друга...замисли се и ти какво заслужаваш. И го промени!
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: