Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Да се доверя ли на чувствата си

Да се доверя ли на чувствата си

Да се доверя ли на чувствата си
Той ме обича. Много. Виждам го в очите, движенията, усмивката му. Студент е, на 22 и е с 6 години по-голям от мен. Запознахме се миналата година.

Още в мига, в който го видях, го харесах. По-късно го обикнах силно, както обичам винаги. Той не знае за моите чувства. Умело ги прикривам. Преструвам се на добра приятелка.

Основната причина да не му кажа "обичам те" е разликата във възрастта ни. На 16 и на 22 хората имат различни идеали и мечти. Той знае какво иска, ще завърши след няколко години. Аз не знам какво и къде ще уча.

Усещам, че ако се съберем връзката ни няма да е пълноценна, заради моята несигурност. Не искам да го карам да прави компромиси,а още по-малко да проваля бъдещата си кариера. Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
17.05.2013 01:03
съгласна съм с това което е писал господина преди мен.когато хората изпитват нещо един към друг трябва да са откровенни.има хора който имат чувства но не го признават.любовта трябва не толкова да се казва , а да се показва и най вече да се доказва.това е мойто мнение.
0
1
atanasov
atanasov
15.05.2013 22:23
Ами аз не виждам защо да не му кажеш че го обичаш, все пак разликата в годините ви не е толкова голяма.А пък нали знаеш че за любовта няма възрастова граница, а и защо си мислиш че връзката ви няма да е пълноценна, след като и той те обича не виждам причина да не сте заедно.Послушай сърцето си иначе ако не му кажеш може да го изгубиш което не ти го пожелавам.Не прави грешката която аз правя в момента,а именно, да не казвам на жената в която съм влюбен защото после ще те боли,но крайното решение си е само твое ще се радвам ако съм успял да ти помогна поне малко. Желая ти успех.
0
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: