Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Дайте ми съвет, умолявам ви

Дайте ми съвет, умолявам ви

Дайте ми съвет, умолявам ви
Здравейте. Момиче съм и съм на 16 години, ще ви разкажа на кратко моята драма. Преди 2 месеца се хванах с едно момче от съседния клас.

В началото не го харесвах особено, но после здраво хлътнах и дори мисля, че го обичам Да, но той е много несериозен, държи се много детски, лигави се, не ми обръща внимание, абе направо Ужас.

Късахме няколко пъти. Той ме режеше винаги първи, но после ми казваше, че съжалява и аз глупачката прощавах. Хванахме се пак като се надявах тоз път да е различно и наистина първата седмица се държа много добре.

Излизахме заедно през междучасията, говорехме си, смеехме се, беше супер, но за кратко Когато един ден той пак не реши, че трябва да ме отреже. Ей така, без причина. :cry:

Много ми беше тежко, мислех, че светът свърши за мен, все пак той беше първото ми гадже. Не ме питайте как се гледаме през междучасията.

Днес дори ми се обади новата му приятелка да ме пита защо съм звъняла на гаджето и, а аз заклевам се, здравей не съм му казвала, та камо ли да му звъня.

Чуваха се мъжки гласове и смях, подиграваха ми се за пореден път. :cry: Не мога повече, наистина нямам подкрепа в семейството. Най-добрата ми приятелка е обзета изцяло от гаджето й няма с кой да поговоря, нямам никой.

Моля ви, умолявам ви, нека тези, които имат опит ми помогнат. Как да го забравя ? Как да го накарам да съжалява ? Как да му го върна и да му покажа, че и без него живея или поне опитвам. :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Мила
Мила
14.05.2012 12:08
Любовните неволи в твоята възраст винаги изглеждат като "край на света", но истината е, че всеки минава през такива неща в гимназията. Моят съвет е, да не обръщаш внимание на нито един от двамата и да демонстрираш винаги безразличие. Все пак, съгласи се, че да хлътнеш по такъв малък лигльо, не е най-доброто за теб. Ако искаш, следващия път, когато ти се отдаде възможност да говориш с приятелката му, изрази съжалението си към нея, че в момента е с такова неуравновесено момченце и й кажи повече да не те занимава :) А пък влюбването ти ше мине така, както е дошло - от нищото..:)
0
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: