Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Изнудване заради изневяра

Изнудване заради изневяра

Изнудване заради изневяра
Аз съм на около 50-те, имам две пораснали деца и две сладки внучки. Животът ми си беше уреден, но се случи да изневеря на съпруга си с доста по-млад мъж от мен. Той ми е колега в работата и там започна връзката ни.

Мислех ме, че сме много дискретни и никой не знае за това, докато един ден един друг колега, който винаги ми е показвал, че ме харесва и с който сме флиртували често(но само това), не ме извика в стаята за отдих и не ми показа на мобилният си телефон много снимки, на които сме аз и любовникът ми в много пикантни пози.

Много се учудих от къде може да има такива снимки, защото имаше и такива от близък план, на които ясно се виждаха детайли от половият ни акт. Попитах го от къде ги има, но той каза, че е важно какво ще ги правел, а не от къде ги е взел.

После най-спокойно ми обясни, че ако не му правя каквото поискал, ще качи снимките във фейсбук(знаейки, че там имам много приятели и това ще е ужасно за мен). Аз попитах какво ще иска толкова от мен, а той просто си разкопча ципа и посочвайки го каза"-клякаш и го ла....ш".

Аз се изсмях, но той зареди една доста пикантна снимка от телефона си и я качи във фейса. Каза, че имам секунди да реша преди да я видял някой. Аз просто се подчиних и му клекнах.

Той веднага я изтри и от този ден се почна постоянен сексуален тормоз, дебне ме на всякъде и гледа да останем насаме за да ме насилва или да блудства с мен. Просто не знам какво да правя, в страшен шок съм заради това.

Ако не правя каквото поиска, със сигурност ще качи снимките, а там ще ги видят всички, мъжът ми, децата, роднини и приятели. От скоро мисля и за самоубийство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (72)

Изпрати
димитър
димитър
21.12.2013 12:15
бе ще л**аш пишките на всичките си колеги още няколко години после не самите няма да имат интерес към теб а и на теб ще ти е тая вече сажалявам мъжът ти че и той л**а пишките на колегите ти заради теб
4
5
Радо
Радо
20.12.2013 20:01
съвет от мен :) гръмни се ако бях на мъжа ти лично бих го направил =]
6
9
Петър
Петър
05.12.2013 13:41
язък че сме набори и си вряла и кипяла в тоя живот та така до къде ще стигнеш той и пари ще си иска и ще си се гаври с теб и може и тройка и четворка или казано групов секс да направите ти с няколко мъже .ами най лесното е плащаш на някое здраво момче и присъстваш на екшъна взимате му телефона и толкоз и ако иска нека пак да те тормози а с полицията ще се влачат нещата доста време а това няма да е добре за теб .така че действай или ако пък ти харесва остави нещата такива каквито са сега.
2
0
Христина
Христина
05.12.2013 01:16
Според мен най-добре ще е да напуснеш работата си. Да споделиш със съпруга си ако мислиш, че той може да понесе изневярата ти и да е прости съответно и заедно с него да помислите как да подведете под отговорност изнудвача. Ако можеш да разчиташ на колегата си с който сте близки помоли него за помощ, защото и той присъства на същите снимки, които със сигурност ще навредят и на него дори и да не е семеен. Намери сили в себе си да преодолееш този стрес и тези натрапчиви мисли за самоубийство и да продължиш напред, дори и да ти коства брака,за който не си писала че е щастлив, а уреден. Желая ти успех и не се вързвай толкова на моралистите, няма безгрешни хора, а има кой да съди вместо тях.
6
1
Лидия
Лидия
29.11.2013 10:57
Най-доброто което можеш да направиш е да продължиш да му лапаш пишката. Нали сама казваш, че си изневерила преди това и вероятно си лапала друга пишка. Е има ли разлика от тая на любовника и на изнудвача-няма нали, все ти пълни устата със сперма. Карай и с двамата и вярвам няма да ти е зле, нали самата ти си го искала.
10
10
пупи
пупи
30.10.2013 21:11
леле бабо, срамота ,виж колко си била повърхностна
ама май ти харесва да си такава а?
че и не си се оплакала?!
сякъш незнаеш за подаване на оплакване във фейсбук,
и след като вече го знаеш кой е да му пратиш някой да го ступа
1
1
Стефи
Стефи
21.10.2013 18:39
А бе , глупава жено!!!! Явно си кръшкала в службата и има камери или любовникът ти е в комбина с тоя изнудвач. Иди в полицията и си кажи проблема. Могат да бъдат и дискретни !
4
1
аз
аз
21.10.2013 02:07
абе стига лигавщтини 4укаи си се и тва е не се притеснявай ако мъжа ти не е мн ревнив му кажи
и все пак спокойно не се свършил света радвай се на младежите
2
0
Konche30
Konche30
16.10.2013 20:46
Според мен може да отидеш и да разговаряш с някой следовател да ти помогне , за изнудване си има наказания и така нататък, но направете така нещата че да бъде хванат по някакъв начин със запис ли незнам з ада се докаже че те изнудва мисля че полицайте ще си свършат работата това е най разумното да се измъкнеш чиста от ситуацията.
1
0
веси
веси
10.10.2013 07:53
Защо ми се струва , че тази история е измислена
6
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 11
57
42
31
21
10
Дай твоята оценка: