Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Влюбена съм в доведения си баща

Влюбена съм в доведения си баща

Влюбена съм в доведения си баща
Здравейте
Историята ми е свързана с тема, която не се коментира често и мнозина няма да ми повярват. Родителите ми са разведени от доста години и вината е основно в майка ми. Тя е доста избухлива и доколкото знам е изневерявала на баща ми. Той се премести преди няколко години в чужбина, но аз не пожелах да отида с него заради средата, която си бях изградила тук, а и нямам желание да живея в чужда страна. Това е причината да остана в България при майка ми. Сега съм студентка, но тъй като живеем в града, в който уча се налага да делим един дом. Като цяло нямам проблеми с нея, не й се сърдя за миналото. Преди 4 години, когато бях на 17, тя се омъжи повторно. Мъжът винаги е бил мил и грижовен към мен и аз не гледах на него като обект на желания. В момента съм на 21, а той на 42. Майка ми работи предимно с чужденци и се налага често да пътува. Един път тя пак беше в командировка и трябваше да съм сама с него, което естествено не беше нищо ново. Аз бях навън с приятели, но той настояваше да се прибера не много късно -независимо, че съм голяма, той отговарял за мен. Така се прибрах към 12 и го заварих да гледа телевизия в хола. На приглушената светлина от телевизора за пръв път забелязах колко хубаво тяло и черти има. Отидох до кухнята и взех бутилката бяло вино, което стоеше в хладилника, и две чаши и се върнах при него. Цялата вечер прекарахме с разговори и пиене на вино. Видях колко приятен всъщност е той и го опознах по-добре. Не ме е правил никакви намеци и не се е опитвал да ме докосва. Беше просто една приятна вечер, но ме заинтригува. От тогава започнах да мисля за него и постепенно се влюбих в този мъж. Майка ми, от друга страна, постоянно липсваше уж по работа, но съм убедена, че си имаше друг. Нещата между двамата не вървяха. Една вечер просто взех решение, че на другия ден ще направя крачка към него - или ще се унижа, или ще се получи нещо. Нямам голям опит с момчетата и доста се притеснявах и се подготвях цял ден. Майка ми отново отсъстваше. Когато той се прибра от работа, аз излязох уж случайно по хавлия и се разходих няколко пъти. Усетих, че единия път ме погледна. После отидох до него и го питах дали ми е виждал машата. След това го целунах и си махнах хавлията. Чаках да реагира, но той стоеше. После просто се обърна да заминава. Спрях го и този момент промени всичко. Той ме вдигна и ме пренесе в спалнята ми, където правихме най-хубавия секс, който някога съм правила. Знам, че не е редно, но наистина се влюбих и не е заради единия секс. Отношенията му с майка ми не са добри и дори не спят заедно. Той е само мой и ми е жал да го гледам всяка нощ да спи на дивана. Искам да го взема при мен и да го прегръщам силно. Мисля, че ще се разведат скоро, но и да стане не мисля, че майка ми би позволила съм с него. Забърках такава каша и не знам вече как да се справя с всичко.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (21)

Изпрати
Тихомир
Тихомир
26.08.2016 14:24
Ше дойде да си голем пустиняк,нищо че си още малка.....
0
1
Данко
Данко
05.08.2016 14:52
Да не ти пука...да нямаш килиметраж на оная работа! Хахахааа
1
1
Anna
Anna
24.07.2016 10:59
Чудя се обаче какво правите и двамата в дома на майка ти. Или така е по-удобно?! Я да чуем пак за великата любов, дето се разиграва под носа на нищо неподозираща жена, която вероятно си скъсва гъза, за да ви храни и осигурява конфорт! Нали знаеш, че всичко в този свят сe връща, обикновено с лихвите, и няма щастие, което да се гради на чуждото нещастие? Ако не знаеш - предстои да го научиш.
7
2
резачка
резачка
14.05.2016 08:48
Просто трябва по-често да се ебете.
12
0
Емигранта
Емигранта
24.04.2016 10:15
Пълни глупости, никой нищо не е сгрешил, всичко е наред! Тези които казвате че е сгрешила дали можете да и посочите кой е най- точният човек с гаранционна карта в джоба си за успех и дълголетие в любовта!
6
4
Мими
Мими
08.04.2016 14:21
Оженете се и му роди деца. Така че докато те станат на 18, той вече ще е умрял. Защото това ще получиш, след като се забъркваш с толкова възрастен мъж.
6
8
Denis
Denis
15.07.2015 22:53
Напиши тук твоя коментар...kak moje da si vlubena v dovedeniq si bashta toi e 42 godini tovae ne vazmojno
3
5
Елена
Елена
18.07.2015 00:37
Всичко е възможно :) И аз съм влюбена в човек, който е с 20 години по-възрастен от мен и създадохме семейство заедно. Възрастовата разлика им е най-малкият проблем
13
0
Катя
Катя
06.06.2015 15:39
Меко казано си сгрешила и не знам на какво да отдада това. Надявам се да е от факта, че си млада. Така като гледам претендираш, че осъзнаваш грешката си, но май реално не е така. Сега той може да ти харесва и да се чувстваш сигурна с него, защото няма какво да се лъжем - по-възрастните мъже създават това усещане. Помисли си обаче в дългосрочен план какво може да ти даде такава връзка. След 10 години ти ще си в разцвета на силите си и ще искаш да продължаваш да излизаш, а той ще е над 50-те и ще предпочита да стои вкъщи и да гледа телевизия. Тогава се раждат проблемите и неразбирателствата. Струва ли си да разваляш отношенията с майка си заради обречена връзка? Сама си отговори на въпроса
3
2
Потребител#158894
Според мен си сгрешила
6
1
Мими
Мими
04.06.2015 11:00
Измишльотина.
12
8

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
52
43
33
20
10
Дай твоята оценка: