Ezine.bg»Споделени Истории»Гореща Тема»За или против Биг Брадър

За или против Биг Брадър

Ива БорисоваИва БорисоваНовак / Автор
За или против Биг Брадър
В сезона на Биг Брадърите реших да напиша няколко реда.
Макар и да си мисля, че не съм сред феновете на този тип предавания, не мога да отрека, че в последното му издание често сядах пред телевизора точно в 20 часа, за да се посмея на някоя от игрите организирани от продуцентите на предаването.

Един от любимите ми участници определено беше Фънкарчето. Дълго време няма да забравя ролята му на „гимнастичка“, в едно от състезанията в къщата. Макар, че не веднъж се подразних от лошото му отношение към Къци и постоянните обиди, с които го засипваше. Факт е, че всеки от участниците във Вип Брадър е взел решението да направи този експеримент със себе си. Далеч от компютрите, телефоните, близките си и всякаква информация за външния свят.

Дали такова изпитание би накарало човек да се замисли, за ценното в живота? И дали всъщност Биг Брадър не е мини вариант на нашето общество?

В този сезон имаше голямо разнообразие от характери и колоритни личности. Не е ли така и в реалния живот? Ежедневно се срещаме с хора, които са по-различни от нас, а ние определено не сме сред най-толерантните нации.

Колко от нас са си задавали въпроса: Какво ли е да влезеш в къща пълна с камери, които те наблюдават 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата? Освен това трябва да делиш обща спалня с 15-тина други съквартиранти.

Бихте ли приели участие в къщата на Биг Брадър или по-скоро ще станете монах в Тибет, където да можете спокойно да експериментирате силата на духа си?

Споделете своето мнение...

За или против Биг Брадър?

Как определяте това предаване и има ли то отражение в реалния ни живот?

Това предизвикателство ли е за лицата влезли в къщата или те просто търсят евтина популярност?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Мимата
Мимата
10.11.2013 02:40
Тути ти за каква мода говориш мила нима е модерно да приучаваме подрастващите към разруха деградация и падение. Хубаво говориш за мода ясно че с такива предавания печелят но нека не е за сметка обикновения човек . Извинете ме но аз съм твърдо против ала биг брадъри сериалчета с базуки и пищаци учащи ни на първичност реклами на 15 минути за плчещи зъби и кръв лептени простати айде нема нужда. Бесен Звяр - Рогат
1
0
lara
lara
16.10.2013 18:06
Против разбира се ! Няма такава голяма тъпотия,запълват си дупките в глупавите телевизии.Единствено и само биг брадър 1 ми беше интересен и то може би защото беше за първи път в България такъв тип предаване.Тотално е зле иначе,няма такъв резил , всичко е само постановка тъп сценарии и тъпи мисии ...
1
0
home alone
home alone
03.09.2013 17:38
Много ми харесва предаването и ,ако имам възможност с удоволствие бие участвала :)
0
0
сандра
сандра
26.12.2012 12:59
отвращавам се от простотиите до тук ли стигнахме
0
0
FBB
FBB
16.12.2012 19:51
Тези идиотски представителни извадки "ала Биг Брадър" изобщо не ме радват, а ме натъжават. Започва да ми се иска по цял ден по телевизията да дават предавания с Гого Лозанов да речем - от него поне има какво да чуеш или научиш
0
0
Тути
Тути
05.12.2012 13:14
Явно е на мода такъв вид предавания и защо не.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: