Дали все още изпитва същото

Дали все още изпитва същото
Здравейте. Ще ви споделя историята си и искам мнението ви, защото може би вече наистина ми писна да се самозалъгвам и да се раздвоявам между истината и лъжата.

Януари месец тази година се запознах с едно момче, две години по-голям от мен, имах симпатии към него, месец по-късно си признахме един на друг, че имаме чувства един към друг, а месец след това официално станахме гаджета.

През това време, след признанието и преди да ми предложи, бяхме почти всеки ден заедно. Говорихме си, смеехме се... След като тръгнахме се виждахме още по-често. Той ме прегръщаше, караше ме да се усмихвам.

Единствения проблем за мен бе това, че той искаше да крием връзката си и искаше само аз, той, моята най-добра приятелка и един негов приятел да знаят. И все пак изпитвах наистина нещо силно към него и игнорирах този проблем.

Всичко бе невероятно за мен-целувките по бузата, по челото, прегръдките, усмивките, думите "обичам те". Той бе първото момче, с което изпитвах нещо такова. Е, мина време и точно 4 дена преди да стане 1 месец от началото на връзката ни получих СМС, с който той ми съобщи, че трябва да се разделим за известно време и вината не била в мен.

Не искам да си спомням колко тежко ми беше и все още ми е... Вече мина месец от както сме разделени. Правя се, че не го виждам в коридорите-страх ме е да го погледна. След раздялата ми писа един път във фейсбук.

Пита ме как съм, но разговорът бе кратък. След това най-добрата ми приятелка му се беше ядосала и се намеси и той ми писа, че не иска тя да се бърка и ми каза, че все още аз съм момичето, което той харесва(случи се на 16 април-6 дена след раздялата).

След това му честитих именния ден на съответната дата той ми благодари и от тогава нищо. Стои на линия с часове, аз не му пиша, той не ми пише. Наистина съм объркана. Все още изпитвам същите чувства както и в началото, но дали той все още изпитва същото към мен...

Моля ви, помогнете ми. Ще ви бъда благодарна и ако ме посъветвате какво да правя... той е първата ми "истинска любов", знам, че не е последния на планетата, но наистина държа на него, моля ви...

П.С.: Извинявам се ако има правописни грешки, бързах при писането
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Алис
Алис
26.07.2013 03:50
Здравейте. Не знам дали ще прочетете това, но аз съм авторката на тази история, забравих си паролата. Е, вече е 26.07, минаха 3 месеца от раздялата, почти 4 бих казала. Вече го забравих, но знаете ли, преди няколко дена разбрах от една моя позната, че постоянно ѝ е писал. Явно ме е зарязал заради нея. Всичките са еднакви. Благодаря ви. Довиждане. :)
0
0
Сдм
Сдм
18.06.2013 01:54
Каквото и да направиш, падаш на по-ниско ниво, изпускаш по-изгодната позиция, ставаш по-лесна - а като си по-лесна, от там по-нежелана. Прояви търпение. Може и да размисли да се съберете отново, но остави инициативата да е негова.Иначе нямам добро мнение за момчета, които ти обясняват как ти си все още момичето, което харесват, но са се разделили с теб, нещо не ми се вързва, крие нещо от теб.
0
0
cvetelina
cvetelina
15.06.2013 23:07
ами той си решава.само той губи.много добре ги знам тия дето са женени , но им се иска и нещо чуждичко.ясни са ми само като ги видя.е то не може и вълкът сит и агнето цяло.
1
0
Елица Ботева
Елица Ботева
14.06.2013 06:48
Разбирам терзанията ти. Независимо от възрастта си човек когато обича винаги намира извинения за това. Но, само за това да продължи да обича. Моят настоящ съпруг имаше подобно поведение преди време. Сега се оказа, че просто по това време е изневерявал с мен. Тогава го зарязах веднага. Обстоятелствата ни принудиха да се виждаме, тъй като имаме сходни интереси, но това не ми пречеше при всеки удобен случаи да го игнорирам и засягам по лични въпроси в компания. Опита да се върне при мен, като все още твърдеше, че изневерите му са плод на моето въображение. Не го приех, докато не се извини и не призна греховете си пред мен.
Та мисълта ми беше- мъжете са коварни. От опита който имам съм научила, че след такава реакция се оказва наличието на друга жена в неговия живот (в твоя случаи може би момиче). Обикновено иска да е с втората, но не иска да загуби и първата. Отдай се на забавление през ваканцията, обичай силно и се радвай на всеки миг. Ако не ти отвръщат на любовта- те губят. Ти си жена, жената умее да намери себе си във всяка буря.
0
0
cvetelina
cvetelina
20.05.2013 20:15
извинявайте но не съм съгласна с вас.това какво означава.да си хване шапката и да го зареже.аз не мисля така.човек не трябва така лесно да се отказва от любовта си и да бъде страхливец.аз не бих го направила.каквото и да ми струва.
0
0
Иванка
Иванка
20.05.2013 03:45
Според мен,още в началото когато е искал връзката ви да бъде тайна е трябвалода ти светне червената лампичка в съзнанието ти,че тук нещо не е както трябва. Тя цялата работа не е както трябва. Зарежи и продължи напред. Няма да съжаляваш!
3
0
cvetelina
cvetelina
19.05.2013 22:34
харесва ми това което е писала -амбър-.но нали знаете влюбеният човек е като кон с капаци.каквото и да го съветвате едва ли ще има полза.
1
0
ambar
ambar
18.05.2013 17:19
Добре сте направила , че колкото и да ви се иска не му пишете . Поздравявам ви за което - колкото и да боли , една жена трябва да знае цената си.
Можете всичко да очаквате на този етап - той да се върне отново , или да се прави на "добрият познат".
Дайте му време. Но не цялото . Ако само за миг усетите , че нещата не вървят във ваша полза , аз бих ви посъветвала да продължите напред. И само времето ще покаже и вашите чувства и неговите. Повярвайте - ако има любов от двете страни нищо не е загубено . Успех !!!
0
0
cvetelina
cvetelina
14.05.2013 21:36
оставете всичко на времето.той е най добрият съдник.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: