Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Момчето на живота ми

Момчето на живота ми

Darina.AsenovaDarina.AsenovaНовак
Момчето на живота ми
... На скоро скъсах с гаджето си,защото не искам връзка на 14 съм Казах му , че между нас вече нищо няма ... а и още не съм готова за сериозна връзка . В началото той не ме разбра , но моите приятели ми помогнаха и му обясниха всичко (той ме разбра майй)

Аз искам да сме само приятели,но знам че от приятелство лубов става ,но от лубов приятелство не остава !!! :х :cry: обичам гоооо много и то много.... ноо не знам просто не искам връзка )

моите приятели искаха да и съберат и му бяха казвали че аз още го обичам (и той мен) но аз съм Инат и си казах че няма връщане щом съм казала КРАЙ значи е тва ... в началото много плакахх много и случайно от приятели разбрах че е плакал и той за мен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (19)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
09.07.2013 22:20
ако той наистина е плакал за теб означава че наистина те обича.за мен също са плакали.но това не ме прави горда.
0
0
Ив
Ив
09.07.2013 21:43
Просто е почнете отначало, пиши му почнете приятелски, ако той още те иска, нещата ще се случат. :) Така бих направила аз:)
0
0
Darina.Asenova
Darina.Asenova
09.07.2013 21:22
Проблема е че вече се разделихмеее :( преди 3 седмици сега какво да правя като го искамм пак
трябваше по-рано да напиша историята си :(((
0
0
Ив
Ив
09.07.2013 21:01
Не, ходих 4 г с момче на което му стигах почти до раменете. Отбачало е странно но се свиква :) Говори с него, кажи му че не харесваш друг... толкова е просто. Усложняваме си живота мълчейки незнайно защо, толкова е по лесно просто да се говори открито, пестиш нерви и недоразумения :)
0
0
Darina.Asenova
Darina.Asenova
09.07.2013 20:25
иначе аз не съм срамежлива ... аз обичам много закачките... нестандартните неща (...) просто той не идва да ме вижда.... мисли си ,че аз харесвам друг :(
0
0
Darina.Asenova
Darina.Asenova
09.07.2013 20:22
проблем ли е ,че той е с 2 глави поччти по-висок от мен :( ... знам че няма нищо в това (...)но твоето мнение ???
0
0
Ив
Ив
09.07.2013 19:55
Няма нищо срамно в любовта, та тя е най естественото нещо. Пребори се със срама си и ще видиш как с лекота всичко ще се нареди, бъди смела. Срамежливоста в днешно време ще те бута само на зад, но не и напред, щипка скромност няма лошо. Но когато това застрашава и щастието е безумие. Отначало ще ти е трудно, но минеш ли веднъж границата, вече няма да ти пука. Дръпни го осамотете се, опознайте се, ако не с него ще е друг се някога трябва да се справиш с това!
0
0
Darina.Asenova
Darina.Asenova
09.07.2013 19:28
виж при мен как е....
Аз и той сме от различни места... приятелите ми (момчетата) всички са гаджета с приятелите (момичетата най вече) на моето момче... и тогава някои двойки дори се целуваат... и аз исках да го целуна но понеже не се виждахме много :( Всички приятели всеки ден се виждаха с гаджетата си от другия град... а той идва само 4-5 пъти да ме види ( но все пак ми прави и подаръци много)аз го обичам,но не искам да съм с никой ,понеже съм много притеснителна ... аз не съм като приятелките си които имат гаджета ... аз се държа много по-различно (не мога да го опиша)

И това ,което също трябва да спомена е-
срам ме е като го видя... знам че всеки като види човека в който е влубен е така,но при менн :хх срам ме е също и от приятели те ми(защото някои от тях са 18г.и са мн добри приятели на брат ми )
0
0
Ив
Ив
09.07.2013 17:23
Човек който обича не затръшва ей така любовта без причина. Ще изпуснеш свястното момче, той иска не иска ще продължи на пред, ти ще си промениш мнението защото си на 14 и си непостоянна сега ти бошуват хормоните и много ще страдаш, когато вече наистина няма връщане назад и той е с друга. Ако винаги така подминавте любовта, не се знае дали някой ден няма да отхвърлите половинката за вас и да се сдушите с някой нехранимайко, които няма да ви уважава. Мила , никой не бяга от кармата и от изборите които взема. Въпроса е ще можеш ли да живееш с тях после.
П.п. В любовта няма ИНАТ, даже не знам от кое се инатиш, ти блокираш щастието си!
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: