Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Искам да си я върна, но не знам как

Искам да си я върна, но не знам как

Искам да си я върна, но не знам как
Здравейте. Накратко ще ви разкажа моята история. Преди 13 години се ожених за 16 годишно момиче, аз бях тогава на 23. Заживяхме заедно.

Но аз бях ужасен, като си помисля сега ми идва да се самоубия.

Ходех по цяла нощ, прибирах се късно. Веднъж ме хвана с жена, 13 години по – голяма от мен. И така животът вървеше някак си в незгоди, аз ходех на работа и преживявахме в квартири 2 години. Тя все седеше и ме чакаше. Минали сме през ада за да сме заедно.

После зажвяхме на село, аз работех и печелех добре.Постегнахме си къщата, роди ни се син. Но всеки път когато ми звъннеше някоя жета аз излизах. Тя плачеше, молеш ми се, но аз не.

Детето поотрасна и тя започна работа в съседното село. Започна да ми изневерява, но аз все не вярвах. Не допусках, че ще тръгне с друг. Един ден се прибра и без много обяснения каза, че ме напуска. Събра си багажа и замина.

Чак след това аз осъзнах колко много съм я обичал и какво е значела за мен. Но явно беше вече много късно.

Сега не знам какво да направя за да си я върна. Разбирам, че съм грешен. Може би бог ме лиши от любимия човек. Моля ви, дайте ми някакъв съвет.

Готов съм да направя всичко за да сме отново заедно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Малчо
Малчо
28.12.2013 18:12
Мисля, че след всичко това момичето заслужава да бъде щастливо. Остави я на мира и не се занимавай с нея повече. Сега е момента да си намериш нова а не когато сте били заедно и си се държал гадно с нея. И моя се държи така с мен, изневери ми, прегръща друга пред мен а аз се усмихвам пред хората за да не правя циркове и сега търпя обидите му, униженията му и да ми причинява болка, но на края и аз ще постъпя така защото мъже, като вас заслужават именно това! Когато имаш нещо не осъзнаваш, колко е голямо а едва когато го изгубиш осъзнаваш колко значимо е било. Бих те съжалила и дори бих направила всичко за да те насърча в някоя посока защото съм състрадателна, но след всичко прочетено напълно влизам в положението на момичето и не я виня защото била права, виня само теб, че си я карал да страда. Не ми е приятно да пиша такива неща, но предпочитам да кажа това, което мисля вместо да извъртам истината :)
3
0
Desislava
Desislava
15.09.2013 23:37
Така ти се пада! И пак се радвай, че толкова време те е изтърпяла горката жена! Дано да е намерила свестен мъж, които да я уважава, а не като теб!
0
0
наталия
наталия
10.07.2012 12:08
даже ти е малко
0
0
Маги
Маги
14.07.2011 10:30
Ами как тя можа да те дели с другите, а на тебе ти се струва трудно да я делиш с друг, изобщо не мога да ти съчувствам, макар да знам, че и това не би разрешило проблема, които имате двамата. Струва ми се, че връзката се е изчерила, остава само един последен разговор на красиво място, последното нещо, което можеш да предложиш и там да се опиташ да намериш добрите думи, които да ти я върнат. Поискай среща да обсъдите по-нататъшните взаимоотношения, пък и за детето, ако тя откаже, край просто не сте били един за друг. Все пак вие сте виновния, дръжте се достойно и коректно като джентълмен, а не като някаква утрепка и лиглъо, защото досега сте такъв. Тя трябва да види, че вие сте променен и отговорен човек.
0
0
виолета
виолета
09.06.2011 19:28
Ами хак ти е. Заслужаваш си го.Р едно е да останеш сам завинаги.
0
1
Svetlyo
Svetlyo
07.11.2010 22:15
И аз изживявам подобно нещо, но аз не съм и изневерявал. Въпреки това тя ни напусна, имаме две деца.
0
0
анелия
анелия
07.11.2010 17:26
Нали знаете,счупеното не се лепи, пък и да се залепи, пак ще се счупи. Мисля, че не бива да се намесвате в новият и живот. Това, което сте правил, никога няма да напусне съзнанието и винаги ще е повод за неприятности помежду ви. Защо не сте вярвали, нима тези неща са позволени само за вас и трябва да останат ненаказани. Проявата и на толкова търпение и молби, сега и дава правото да живее, както ще се чувства по - щастлива. Желая Ви успех.
2
0
м
м
09.10.2010 11:49
Какво става, още ли си сам ?
0
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: