Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Гледаме се многозначно вече цяла година

Гледаме се многозначно вече цяла година

Гледаме се многозначно вече цяла година
Как да се запознаЯ с един мъЖ, които е 7 години по голЯм от мен аз сЪм на 17 тоЙ на 24 или 25 незнам . Видам го поЧти всеки ден гледаме се продълЖително, но само това .

КаЖете какво да направЯ . от 1 година сме така и мислЯ ЧЕ вече трябва да се действа по въпроса но не знам какво точно да направя . . МОЛЯЯЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ ! БЛАГОДАРЯЯ ВИ И ИЗВИНЕТЕ ЗА ГРЕШКИТЕ МИ )
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
;P
;P
07.09.2013 18:59
Това,което долу го пише е вярно, някои мъже трябва да ги побутнеш малко. Моя съвет е да започнеш да му се усмихваш да го поздравяваш, може да го попиташ как е или да се пошегуваш нещо. Опитай да го намериш, примерно във фейсбук. Успех
0
0
Мари-Анна
Мари-Анна
06.09.2013 13:08
Попитай го за часа и подхвани разговор, или "случайно" се блъсни в него. Дори и нещата да не потръгнат от ден първи, продължавай да го поздравяваш когато го видиш и щом ти се отвори възможност води кратки разговори с него. Ако те харесват, повечето мъже имат нужда от леко побутване и след това сами поемат инициативата. Важно е в началото на запознанствата да не обръщаш всички теми към себе си, защото в един момент просто ще седи и ще кима, насочвай ги към него - хората се чувстват най-комфортно да говорят за себе си. Късмет!
1
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: