Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»След като се върна от чужбина, вече не е същият

След като се върна от чужбина, вече не е същият

След като се върна от чужбина, вече не е същият
Моя приятел замина за чужбина да работи, с него сме заедно вече близо 4 години, мислех, че той е човека за мен, но явно пак съм се излъгала. Това е единствения човек, който някога съм обичала и съм направила какво ли не за него, но осъзнавам, че с времето той охладня към мен. В началото се разбирахме много, бяхме неразделни, минаха 2 години и аз му намеквах, е трябва да се съберем, да живеем заедно, но той не искаше.

Исках да заминем някъде в чужбина и да работим, за да си съберем пари, но той не искаше, имах надежда за бъдещето да бъдем семейство, но и това не стана. Аз през цялото време чаках нещата да се променят, да размисли, но нищо не се случваше. Убедих го само да подадем документи за работа в чужбина. Стана така, че само на него се обадиха, а на мен не. Казах му, че ще го чакам в България и го подкрепям, така и направих. През цялото време ми беше гадно, че съм сама, че не е до мен, но бях с надежда, че той ще стане по-самостоятелен, ще се научи да ме цени като човек и като се прибере от чужбина ще бъдем щастливи. Докато работеше и бяхме далече един от друг ми казваше, че ще се съберем, ще си поговорим за нещата от живота и заедно ще бъдем винаги. Казваше, че ме обича и не може без мен, но като се прибра, още в началото разбрах, че нещата не са същите, както преди.

Сега го чувствам по-хладен към мен, държи се с мен сякаш съм му безразлична, посяга ми, не ми казва никакви мили думи и се питам с какво съм го заслужила, аз го обичам и бих направила всичко за него. Толкова ми е зле, че не знам какво да правя, пак ще заминава за чужбина, като го извикат, аз исках да отида с него и все му повтарям, да попита и за мен за работа, но като че ли той не иска да заминавам с него. Все ми казва, там не е за теб, много е трудно, да ли ще се справиш, по-добре си стой тук. Не знам да ли изобщо си заслужава да отида с него, защото ако продължава да се държи така, просто няма смисъл, аз насила не мога да го накарам да ме обича. Така не става.

Все се надявам, че нещата ще се оправят, но не знам да ли си заслужава. Какво ли не съм направила за него, заведох го на сексолог, защото не му ставаше, когато правехме, беше притеснен, но нещата се оправиха. Откраднаха му личната карта, когато беше в чужбина и за да си получи новата лична карта, трябваше да се намеся, за да си я получи и да успее да се прибере, чаках го 6 месеца, без да му изневеря нито един път.

През цялото време го подкрепях във всичко, но повече не мога. Боли ме, защото го обичам, но явно той вече не ме обича и трябва да направя нещо иначе ще полудея. Чувствам се безсилна и се питам, защо когато обичаш някой и си готов на всичко за него, той ти отвръща по този начин, може би не сме един за друг?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (18)

Изпрати
азаз
азаз
14.07.2015 16:35
Все едно чета своята история,много години с един такъв човек,замина за чужбина и след това всичко рухна,в последствие разбрах,че там е имал друга,започна да ми посяга и да се държи ужасно с мен.Благодаря на Бога,че намерих сили и си тръгнах,сега съм щастлива без него,спя спокойно и отново изпитвам чувства,към някого,който е мил и позитивен.Пожелавам ти да се отървеш от този човек иначе ще страдаш :)
5
0
Bennu
Bennu
09.07.2015 18:20
Остави го, това явно не е твоя човек... По-добре сега да се разделите, отколкото да си пропилееш годините напразно... Не поливай мъртво цвете...
5
0
Албена
Албена
02.06.2015 23:32
То че свестни няма или вече са заети, ама чак пък толкоз ..... айде спри да се самосъжаляваш и да се оплакваш! Колко по-лоши неща се случват по света от това да не може да си намериш мъж ..... пък и нам за какво ти е, само проблеми създават, даже и най-свестните. Стига си мрънкала и вземи се стегни! Опора ти липсвала ..... опора си сама на себе си, хич не чакай опора от мъж!
2
5
ina
ina
15.05.2015 21:39
na sila lubov ne stava
1
0
Мъри
Мъри
15.05.2015 00:31
Това не се търси то идва!!!
1
0
vesel
vesel
05.05.2015 03:08
Obadi mi se da ti dam savet tova mi e feisa
0
3
Валя
Валя
25.04.2015 10:49
Пише се мояТ
1
4
Ани
Ани
21.04.2015 23:34
Само един въпрос имам и тои е: как можеш да обичаш някоѝ коѝто ти посяга ти да не си мазохистка? Човек е длъжен да уважава себе си!
7
1
Лазаринка
Лазаринка
22.04.2015 22:12
Преди не бях, но явно съм станала. Но искам да се поправя, в смисъл, че започна да се оглеждам и да търся човек до себе си, но чесно казано нямам големи надежди, защото в днешно време е трудно да намериш свестен мъж.
1
8
Силвия
Силвия
08.04.2015 12:02
Личи си, че тръпката между вас вече е изчезнала, може би от разстоянието и дългия период от време, в който не сте били заедно той се е променил много. Помисли и за варианта той да си има любовница, въпреки че боли само при мисълта, е много вероятно. Може да ти е изневерявал и да съжалява, но вместо да ти каже да се затваря в себе си и да се държи студено с теб. Моят съвет е първо да поговориш открито с него, кажи му как се чувстваш, виж как ще ти отвърне той. Ако няма взаимни чувство го остави, както сама каза любов насила не става. Успех!
6
0
Лазаринка
Лазаринка
20.04.2015 22:07
На 14.04.2015 той отново замина за Франция, до последно казваше, че няма да замине, на 2 ден от Великден му се обадих да даде отговор за следващия ден ако е съгласен да замине,имаше 10 минути за размисъл, той се съгласи. От това ми стана най-криво, въпреки, че му казах, че не иска да заминава, той знае какво преживях сама миналата година и ми каза спокойно всичко ще бъде наред, и тръгна, незнам само защо бяха тези сълзи, като той тръгна без никой да го кара на сила. Не го разбирам изобщо. Договора му е за 6 месеца и не се знае да ли няма да стой повече, аз вече съм решила какво да правя, ще събера смелост и ще го отавя. Но искам да си намеря човек, който наистина да ме обича, да ме уважава и да държи на мен, такъв едва ли ще срещна. Омръзна ми да попадам на неподходящи хора. Сега ми е още по-гадно, защото съм сама, а ми трябва опора. След всичко, което преживях миналата година, аз се промених, вече не съм смела, вече не съм борбена, пречупих се, промених се коренно. Аз живея в малко населено място и не знам как ще го открия този човек? От работа на работа, излизам 1 път в седмицата с приятели и така. Омръзна ми все да търся подходящия и все не го намирам. Благодаря Ви за съветите, бяхте ми полезни.
8
0
KADER
KADER
06.04.2015 11:23
Sina mi e v cujbina i ako momice go caka i ya ostavi ili se promeni mnogo shte mi e micno nikoi ne biva da igrae s neciyi cuvstva milo momice toi ne te zaslujava pottisni tazi obic vitre v dushata s vremeto shte mine az imam edin edinstven sin i mnogo mislia mislia ce sim bolna ot rak niama da moga a umra do kato ne go ostavia v sigurni ritse da vidia ce nikoi istinski go obica bidi silna sigurna sim ce edin den shte bidesh dobra sipruga i maika tova momce ne te zaslujava milo dete
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: