ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»И двамата сме женени , с малки деца...

И двамата сме женени , с малки деца...

И двамата сме женени , с  малки деца...
Не зная как да започна историята си, или по-точно историите си. Омъжена съм от 7 години, направих го по любов, обичах съпруга си, казвам го в минало време, защото отдавна вече такава няма, няма и да има към него. Той доста се постара за това с непрекъснатите си обиди към мен и всевъзможни кусури, които ми откриваше всеки ден.

Иначе съм красива жена, никога не съм страдала от вниманието на мъжете, но незнайно защо моят не ме харесваше, каквото и да направех все не беше както трябва според него. Така свикнах да си живея с него, станах сляпа и глуха за всичко, което правеше или казваше.

Един ден обаче трябваше да закарам колата на сервиз, нещо й имаше не палеше веднага, имаше някакъв проблем. Закарах я криво-ляво и там видях НЕГО- най-прекрасният мъж. Много висок, очарователен с лек говорен дефект , но прекрасен. Посрещна ме, после ми каза , че ще погледне колата и че трябва да я оставя.

Тръгнах си, но единственият образ пред очите ми беше неговият. Обади ми се на следващия ден и каза да отида , за да си взема колата. Отидох, а той ме чакаше на вратата или просто там си стоеше, усмихна се и започна да ми обяснява какво й е било на колата, какво е сменил, показваше ми най-различни части, които бил сменил и през цялото време наведен към мен на милиметри от устните ми. Усетих дъхът му, който миришеше на шоколадови цигари, обляха ме такива горещи вълни, че нямах търпение да се махна иначе щях да експлоадирам. На излизане обаче видях жена с малко детенце, които отиваха право към моя Прекрасник.

Ясно е . . . беше женен, също като мен. Казах си, че повече няма да ходя в тоя сервиз, дори и нещо да се случи с колата. Но. . . един късен следобед Той ми звънна по телефона, каза ми че бил забравил нещо по колата, че си бил свършил работата наполовина та да съм наминела , когато ми е удобно. Така отидох на същия ден с едно такова вълнение в сърчицето си, исках да го видя отново, макар да бях наясно, че ще е за последно.

Влязох през портала на сервиза, а вътре гледам няма никой- бях закъсняла и явно работниците си бяха тръгнали. Само той беше там с цигара в ръка и широка усмивка.

Каза ми да паркирам колата на определено място, после отвори капака и започна да ми обяснява неща, които дори не помня, стоях толкова близо до него, докато накрая не издържах и го целунах-съвсем леко и невинно, после съжалих и исках да вляза в колата да запаля и повече никога да не ме види, каква глупава постъпка, но не издържах в негово присъствие, толкова го желаех, че не бях на себе си.

Той обаче ме спря, хвана ме за ръката и започна да ме гали и да ме целува навсякъде, толкова бавно и нежно. Любехме се толкова бавно, това е най-бавният и най-красивият секс, който някога съм правила в живота си. Така започна всичко срещи в други градове, разговори с часове , не знаем и двамата какво да правим имаме малки деца, живеем в малък град, където всичко се знае.

А ако се разделим и двамата ще умрем от мъка. Кажете ми какво да правя, как да постъпя, обичам го толкова много, че понякога имам чувството, че ще ме задави тази любов
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (135)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.03.2018 14:54
Ееехх! Никога няма да свършат курвите..!
1
1
Ростислав
Ростислав
24.04.2016 15:30
Големи измислици са това. Тази публикация сугурно за пети път се появява в мрежата.
11
1
Емигранта
Емигранта
12.04.2016 19:13
Със сигурност това ще свърши със скандал, живота го е доказал! Ще ставате все по-непредпазливи докато ви хванат/дано поне не сте на калъп/!
3
0
Мими
Мими
12.04.2016 14:11
Оф, знам колко е страшно! С това не можеш да се бориш! То е по-силно от теб! Наслаждавай му се, докато можеш. После обаче не си човек.
9
1
niacoi
niacoi
22.02.2016 07:30
emi curove
1
1
изпатила
изпатила
04.02.2016 20:56
Помисли добре ,мила! Важно е какво искате и двамата! Изяснете нещата в откровен разговор,за да няма разминаване. Аз преживях нещо подобно,по- точно забърках подобна каша,от която и до сега 1 година по-късно не мога да се съвзема. Моя съвет е да продължите да се виждате тайничко,да не разбивате семействата си и да подтиснеш малко чувствата си. Иначе накрая всички ще сочат теб за виновник,в това число и сегашния ти възлюбен,нищо че сега ти де кълне и е много мил. Когато заради теб се лиши от детето си,друга песен ще запее.
3
1
За любовта
За любовта
04.02.2016 18:33
Вземете решение заедно. Проявете уважение към половинките си. Не се отказвайте от любовта. Децата наистина ще страдат - но и в семейство без любов - ще е още по- лошо.
Оповестете решението си и тръгвайте през деветте кръга на Ада - към едничкия на споделената любов. Аз лично минах през това. Ужасно е - трудно за обяснение.... Но е възможно. Половината свят ще на ваша страна - останалите ще ви обвинят,открито и грубо. Но пътят е само този. Но когато свърши ...........тогава започва животът. Успех!
3
5
nikolay
nikolay
13.12.2015 18:18
lubovta idva i si otiva ni6to ne e ve4no obi4ala si sapruga si a sega ve4e ne taca 4e s sugornost 6te stane sa6toto i s novia a posle aco sre6ne6 drug i se vlubi6 i taca do bezcrai ami dezata zatova zivei za miga gledai da ne te xvanat i taca tova ot men
1
1
Виолета
Виолета
03.10.2015 19:22
кажи му ,че искаш да си напуснете семействата и да заживеете заедно и той ще ти реши проблема,направо твоят принц ще ти се види! Спри да гледаш сапунени сериали ще си разбиеш семейството от простотия
10
1
A
A
01.10.2015 07:58
Следвай любовта?! Колкото и да е смотан мъжът ти, изневерята е долно нещо. Ако ти се чувстваш добре и вътрешно си казваш че си го направила защото мъжът ти е лош, нека ти кажа че се лъжеш. Проваляте живота на дечица който не са виновни че сте развратни. Ама следвайте любовта... Кой му дреме за децата....
6
8

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 40
5 16
4 14
3 8
2 2
1 0
Дай твоята оценка: