Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той е единствената ми тръпка. Как да го спечеля

Той е единствената ми тръпка. Как да го спечеля

Той е единствената ми тръпка. Как да го спечеля
Здравейте,
момиче съм, на 18 години. Споделям историята си с вас и се надявам да ми помогнете да го спечеля.
Всичко с него започна така . .

Учехме в едно училище, но не сме разговаряли. Той завърши 8-ми клас и замина в гимназия. Тогава започнахме да си пишем, постоянно, денонощно, излизахме по кафета, дискотеки. Харесвахме се взаимно, но така и не стана дума за нещо по сериозно. Минаха години, аз заминах за известно време в друг град, имах много връзки, но само той си остана моята тръпка.

Върнах се отново в града където е той. Не се бяхме виждали от много време. Той се беше променил, не беше момчето, което познавах. Ходеше с момичетата за по една нощ, знаех го, но и аз не устоях и преспах със него, надявайки се това да ни сближи. Всичко беше прекрасно, държеше се с мен сякаш сме заедно, донесе шампанско, бонбони, гледахме филм. . говорихме си . .

Но всичко това до сутринта. . той стана, оправи се, целуна ме и каза, че пак ще се чуем . . . В продължение на 5 месеца не се виждахме. Аз отново имах приятел, но мислих само за него. Разделихме се с приятеля ми и аз потърсих ласките му отново. Той говореше за нас, преди колко ме е харесвал . . спомняхме си, беше невероятно да си до човека, за когото мислиш постоянно, макар и да знаеш, че не е твой.

Искам да го спечеля, хора. Знам, че само той ще ме направи щастлива. . но как, как да го убедя да започнем една сериозна връзка? ? Помогнете ми, той е всичко, което искам . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
08.07.2016 14:39
Той няма да те направи щастлива - повярвай ми. Щом сам не го иска, щом те използва за една вечер и сам не е поискал да е с теб, не става. Такива мъже трудно се променят, обикновено става, като се появи някоя нова, която или яко му стъпва на врата или той се влюбва лудо в нея ( но скоро след това му писва и дори да се ожени за нея със сигурност изневерява). Колкото и да ти е трудно трябва да спреш да го търсиш - има прекрасни момчета, но когато се вторачиш в един - трудно се забелязват.
0
0
sunshein girl
sunshein girl
22.09.2013 01:48
Нищо не можеш да направиш.Продължавай напред и не се обръщай защото когато на двама човека не им е писано да се срещнат - не се срещат.Бъди егоист и мисли за себе си.
0
0
misi frost
misi frost
20.09.2013 19:37
Аз бях в същата ситуация с първата си любов..виждахме се ,когато на него му скимне и всеки път прекрасно..така в продължение на 2 години...не си заслужава.Той ако е искал да е с теб,щеше да е с теб!Тръпката си отива ,когато се влюбиш отново,а вярвай ми ще се!Успехи ,горе главата и си гледай живота,освен ако не искаш да си вечно удобната :)
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: