Искам да я спечеля отново

Искам да я спечеля отново
Здравейте, до преди 2 месеца имах приятелка с която бяхме заедно повече от 2 години. Преди 2 месеца приключи нашата връзка защото тръгна с друго момче. Въпреки всичко не мога да я забравя и искам да успея да си я върна обратно, но не искам да се опитвам да правя нещо за да ги разделя с приятеля и а просто да я спечеля отново.

С нея не се разделихме защото съм я обидил или наранил по някакъв начин, просто причината беше това момче и преди да тръгне с него ми каза, приключи с мен и тогава започна новата си връзка. Знам че и тя още има чувства към мен и продължава да държи на мен, въпреки че не се чуваме, пишем или виждаме, но това според мен е разбираемо на този етап.

За това момиче съм готов да направя всичко и по всяко време дори и сега когато не сме заедно дори и да знам че няма да бъде отново с мен, но бих и помогнал винаги. За мен това момиче не ми беше първата приятелка, и др път са ме оставяли, или аз съм зарязвал и всичко е минавало за 1 2 дена до седмица, но с това момиче не е така.

Ще се радвам ако някой успее да ми даде съвет какво да направя за да си я спечеля отново, макар и да е бавно и постепенно а не от веднъж.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
todor192
todor192
11.08.2015 03:44
Az znam moite greshki no nemislq che e nesto seriozno po skoro spored men tova e udobnoto izvinenie. Nekazvam che sam bezgreshen i s neq sam komentiral greshkite mi, no vse pak blagodarq za mnenieto
1
3
Еви
Еви
27.07.2015 13:50
Замисли се какви са твоите грешки спрямо нея , за да те напусне ....
1
4
anonimen
anonimen
12.07.2015 08:50
nikoi ne moje da q nakara da se vyrne pri teb ako tq ne iska. dai si vreme.. opitai da ne muslish za neq, i izbqgvai da govorish za neq.. ako tq iska shte te potyrsi.. nai-vajnoto e da uvajish neinoto reshenie. moje da boli no nqmash golqm izbor.. uspeh
5
42
todor192
todor192
16.07.2015 17:58
Благодаря за съвета, знам че ако иска да се върне зависи от нея, и със сигурност ще уважа нейното решение и мнение защото я разбирам напълно
2
2
123
123
13.07.2015 08:28
Mnogo pravilno ste go posavetva li bravo takiva hora rqdko se sreschtat
2
1
:)
:)
25.06.2015 20:28
Здравей!Тази история много напомня на моята. В случая аз съм момичето. При нас нещата се развиха по подобен начин. Напуснах го заради друг, защото:
Първо- не можех повече да си затварям очите, че той се сваля с други и да се правя, че не знам. Знаех за всяка една. Бях търпелива и явно ме и беше страх да не остана сама (звучи малко тъпо, но е факт).
Второ - той не се интересуваше вече толкова от мен. Важното беше той да говори. Когато кажех нещо то беше или тъпо, или забравено след минути.
Трето- новото момче всъщност ме кара да се чувствам спецална, желана. Интересува се от мнението ми, от желанията ми. Имам време и за себе си.
Помисли какво си и давал и какво не. Щом е потърсила друг, значи нещо й е липсвало. :)
Според мен няма смисъл да се опитваш да си я връщаш. Успех със следващото момиче. Дано имате по-успешна връзка.

п.с. аз в началото се опитах да поддържам контакт с него, но той не пожела дори да си вземе едни неща, които беше оставил при мен. :)
1
2
todor
todor
25.06.2015 22:38
И в допълнения има и неща които не съм казал нито на близки до мен нито на нея. Не съм казал на никой за определени неща понеже вече от няколко уж мой близки хора и бяха писали различни неща, къде глупости и създаване на интриги къде неща които са така и ги знаят от мен, но знам че ако и ги кажа няма да ми повярва. И понеже вече знам че ако кажа на някой и за тези неща твърде е вероятно рано или късно по един или друг начин да стигне до нея. Тогава със сигурност ще прекъсна всякакъв контакт с нея а аз засега имам надежда някога след време да запазим поне приятелство ако не да сме заедно.
0
1
todor
todor
25.06.2015 22:27
Благодаря за мнението, мислил съм много по въпроса, но така и не осъзнах къде съм сбъркал толкова фатално. А и аз никога не съм и изневерявал или свалял с друга докато съм бил с нея. А и между другото познавам нейния приятел, доскоро го мислех за свестен и че може да има 1 истинско приятелство между нас но от известно време видях разни неща, които дори и да и ги кажа първо няма да ми повярва че са така а и искам да бъде щастлива, а в момента тя е щастлива с него. Единственото което стана е че уж близки до мен хора и писаха от мое име и нещата се влошиха супер мн. А в същото време знам че рано или късно ще се разбере истината но не исках да бъде наранена и разочарована след време когато се разбере цялата истина за сегашния и приятел
0
0
Не си струва
Не си струва
22.06.2015 18:33
Просто не си струва да си я връщаш отново.Погледни към друга,знам че ше си намериш точната за теб жена.Такива разпади на връзки са много подобни на твоите.Пускай я да си блъска главата там с други,без да се опитваш да си я връщаш.Трябвало е да се разделите просто.Ще и дойде след време акъла в главата и ще съжалява че не е трябвало да те напуска,но уви.
7
0
todor
todor
22.06.2015 23:54
Благодаря за мнението, но мисля че винаги има смисъл при условие че постоянно мисля за нея дори когато пробрах с др момиче сравнявах нещата с това какво би казала или би направила тя ва тази ситуация и тн
2
2

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: