Кой от тях да избера

Кой от тях да избера
Здравейте! искам да ви споделя нещо което ме тревожи много, моля ви се ако можете да ми дадете някакви съвети много ще съм ви благодарна! !
Аз съм на 15 години и не можах да споделя на никого и затова споделям с вас помогнете ми МОЛЯ!

Значи аз от горе долу 3 месеца харесвам едно момче от моята махала и преди един месец му казах, а той ми каза че харесва друга пак от нашата махала, аз знам коя е тя с нея се познаваме(тя е с 1 година по малка от мен и е пълна п. . . . . . . . . ). Той е дал надежда на момчето което харесвам, но се опитва и с моя братовчед.

Сега всеки ден в училище се срещам с това момче и го чакам с надеждата че ще види тя каква е и ще мой, но не става нищо! Всеки ден става по лошо и страдам все повече!
Вчера разбрах, че вече не харесва това момиче от нашата махала , а се опитвала с друга. . . това ме нарани още повече.

Преди седмица се запознах с едно момче от другия близък град до нашия. Той всеки ден ми пишеше и ми казваше че ме обича и иска да бъде с мене и няма да ме нарани никога, но аз обичам друг и вчера му го казах.

След това то ми каза че ще се самоубие и излезе от линия. И днес ми пише някой от неговия профил че е катострофирал и че е в болница. . . аз цял ден не бях в себе си и мислех не знам сега какво да правя моля ви помогнете ми ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
misi frost
misi frost
24.09.2013 16:50
Абсолютно нищо не разбрах..но ще отговоря на въпроса от заглавието,че него понеже е от модератори се разбира.Та,забрави ги тия истории с тоя и оня от ¨махалата¨ ,че накрая общата ще станеш.Гледай си училището,не ти е време за такива драми на 15
0
0
Але
Але
22.09.2013 14:05
Първо се научи да пишеш, то толкова сгрешени местоимения, че се обърках. Второ не ти трябва нито единия, на твоята възраст не си усложнявай живота. Ще срещнеш някой с който взаимно да се харесате и ще си имате там някаква си тийнеджърска любов.. Плюс това онзи 10000% те е излъгал, че е кастрофирал и просто е накарал приятеля си да ти пише за да те накара да се чувстваш виновна .. ех днешната младеж какво ли не прави..
1
0
nevermind
nevermind
22.09.2013 11:58
Не прави нищо. Не си виновна - той сам си е виновен. Нещата ще се оправят. Успокой се.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: