Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Кое да избера - бъдещето или миналото

Кое да избера - бъдещето или миналото

Кое да избера - бъдещето или миналото
Здравейте , пише ви едно наистина объркано момиче. Имам 2 годишна връзка с едно момче, никога не бих се усъмнила, че той може да ми изневери та той не е способен на такова нещо така мислех до преди 2 месеца. Имаше едно момиче, което си личеше , че не го намира само за приятел явно и така беше а той ооткричаше ли отриччаше една вечер чисто любопитство ме накара да й пиши и какво бях в шок той се е имал с нея , целувки това онова изпитах ужасен гняв и ярост , оставих го и не го поглеждах близо месец.

Таех омраза и към двамата тогава се появи едно наистина много мило момче наскоро приключило и той връзка викам "Е , и двамата угаснали романтици ще забравим бившите си" горе долу така и стана , но дойде и проблема бившия ми приятел ме засече в едно заведение аз бях отвън да чакам една приятелка, дръпна ме и ме целува аз го зашлевих и влезнах в заведението усещах и гняв , нно и огромно удоволствие, но реших да не споделям на сегашния ми приятел.

По-късно той разбра, ядоса се и ми каза да не го търся повече нямало как да го забравя ако се целувам с него. Прав е да , знам но все едно не искам да забравям тия целувки . Не съм потърсила онова момче и до ден днешен(Мина около месец), видим ли се , той не ме поглежда нищо, щом го засека , потръпвам знам л, много ми харесва, наскоро видях, че е с бившата си приятелка както и аз с бившия си защо и аз не знам, но още изпитвам нещо към него. Гузно ми е, какво да направя . . . :/
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Костадин
Костадин
14.04.2014 09:19
Ами остани си с бившия, не знаеш какви са отношенията точно с онова момиче. какъв вид целувки са това - интимни или еди какви си. Новия човек колкото и на ангел да прилича, не можеш да се бориш за него, защото не го познаваш. Новото момче даже може да се познава с твоя двугодишен приятел. Така че просто се постарай да не мислиш за по-хубавия, с който си искала да се целуваш и с който не е стигнало до нещо по-интимно. Има вариант да ги махнеш и двамата. Но очевидно твоя бивш се бори за теб и не може да ти обясни сигурно за онази негова приятелка с която са били близки. Ти можеш все пак да разбереш какво е било, ако се запознаеш с нея и тя види как се целувате двамата. Целувките и флирта в чатове не значат нищо. Ако той го е правил може да е било когато не сте се виждали много време, но тъй като е само в чата, не може чак толкова да му се сърдиш. Виж на живо реакцията и ако се запознаеш с нея, когато ви види заедно.
Всички искат по-добро, но да не се окаже нагласена работа, че даже новия е просто пратен от стария ти. Запази това което имаш - не знам колко е истинско и ако искаш да разбереш истинско ли е - все пак се вижте с тази и покажи че си с него.
0
0
тттт
тттт
22.03.2014 14:33
ами момчето милото...беше добър със теб. Приел го е твърде навътре и просто няма как да си го върнеш. Или му се извини...не знам. Другия вариант е да останеш с бившия.
1
0
Лорд Джон
Лорд Джон
20.03.2014 07:13
Ще си позволя да цитирам един млад литературен гений: Гогол страдал от тройственост, която се състояла в това, че с
единия крак той стоял в миналото, с другия приветствал бъдещето, а
между краката му била страшната действителност. (Гогол е руски писател. Уточнявам, че като гледам правописа...)
3
0
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
12.03.2014 09:28
Зарежи и ги двамата и продължавай напред.
1
0
Митака
Митака
11.03.2014 14:58
Така като те слушам сигурно си на 15 ...вземи стани поне на 20 и тогава ще си говорим...ти незнаеш какво искаш и от кого и искаш ние да знаем ...е как да стане
4
0
Вили
Вили
12.03.2014 11:09
Какви 15...? Съдейки по историяте й и по правописа.. Не и давам повече от 12 :)
4
0
ани
ани
11.03.2014 14:17
аз бих оставила и двамата, отърси се от всичко и когато си готова започни една нормална връзка без да целуваш бившите :))
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: