Кой да избера

Кой да избера
Реших да пиша в този сайт и да попитам за вашето мнение и помощ за решаването на важен за мен проблем.

Имам връзка от две години с мъж, който е с 10 години по - голям от мен. Разбираме се добре и мисля, че си пасваме като характери.

Но родителите ми непрекъснато ми натякват за тази връзка. Изтъкват възрастта като мотив, но според мен, те не го харесват. Говорят ми непрекъснато срещу него. Може би и той усеща това негативно отношение, но до сега нищо не е споменал пред мен.

Вече започвам да се разколебавам за връзката си, не зная какво да направя. Хем го харесвам и ми е добре с него, хем не искам да огорчавам родителите си, на които също държа.

Обичам и него, и родителите си. Държа на всички.

Не зная какво решение да взема, защото той започва да прави намеци за брак. Зная, че решението трябва да е мое, но не мога да го взема това решение. Кой да избера ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Нинчето
Нинчето
11.12.2010 19:16
Ако наистина го обичаш, бъди снего. Не родителите ти ще се омъжат и градат живот с него, а вие.
1
0
bibi_miro
bibi_miro
03.11.2010 19:37
Слушай сърцето си, то ще ти подскаже най - добре, какво да правиш. Всичко е въпрос на време. Съдбата си знае работата. Успех.
0
0
НИ
НИ
02.11.2010 00:13
Родителите ти може и да не го харесват, но според мен ти не го обичаш, щом си започнала да се разколебаваш. Може и да държиш на него, но това не е любов. Мисля, че докато не си изясниш какво искаш и чувстваш ти самата, никой не може да ти помогне.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: