Обичам добра приятелка

Обичам добра приятелка
Значи моята история е следната - след като започнах работа, след няколко дена едно момиче ми грабна погледа в смисъл нещо така тръпна в мен към нея от начало непознати и след време започнах много да и обръщам внимание имаше базици.

И така без да усета се влюбих в нея и то всеки изминал ден все повече и повече винаги я карах да се смее и гледах да е усмихната докато един ден не я попитах на колко е разбрах че е на 33 по голяма от мене с 13 години и си има мъж и дете направо ми дойде като грам от ясно небе но аз и признах какво изпитвам към нея и така .

Тя прие всичко нормално започнахме си пише ме всеки ден ставахме все по близки и така станахме много добри приятели в продължение на 1 година какво ли не правих за нея и говорих кви ли не романтични работи не можех да я пречупя и грам а когато я попитах много отдавна ако не беше мъжа ти и детето, щеше ли да тръгнеш с мене, вика да, макар и че сам много по малак и т. н.

Вика да и да а сега при това положение, вика че не може по някои пат когато и казвам че много искам да я целуна, вика че не е била изпитвала нищо от начало я питах да я гушна не можеше после ми даде няколко пати след това да я цункам по бъзлата.

Каза не може после и това ми разреши . . . много я обичам също така и сам на пат да стана с едно момиче гадже а жадувам и умирам за моята приятелка която много обичам, а държи и иска само да сме си приятели какво да правя моля ви са съвет знам че ше кажете да се откажа но има всякакви случаи на жени с маже и т. н. които са били с други маже примерно и са се крили . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Noname
Noname
27.09.2013 13:39
някои друг ако даде някакъв съвет няма да е излишен ако има
0
0
Boqna
Boqna
23.09.2013 19:19
Най добре ще е да я оставиш съжелявам че ти го казвам ама и аз така бях само че с едно момче и така разделихме се и не ми дреми за него вече
0
0
Мимето
Мимето
23.09.2013 15:34
Остави жената да си гледа семейството. Ако искаш тя да е щастлива това е най - доброто което можеш да направиш за нея :). Недей да ставаш причина за нещастието на детето и ;).
1
0
Noname
Noname
23.09.2013 11:35
благодаря за мнението ви което изразихте , ако има някои друг да каже нещо няма да е излишно
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
22.09.2013 16:37
Ами откажи се!!!! Жената е здраво стъпила на земята, има семейство, което не иска да разваля! Това, че всеки ден я разсмиваш, не означава, че иска да е с теб. Може просто да те смята за приятел. Ако е имала чувства към теб е щяла веднага да ти го покаже по някакъв начин. Не си търси белята там, защото рискуваш да останеш без нейното приятелство ако си прекалено досаден и настояваш да си с нея, или да хлътне и тя по теб, да си развали семейството и после да осъзнае, че си един неграмотник и пълен миндил :)
0
0
MK
MK
22.09.2013 15:42
Дано не работиш нещо, свързано с писане!
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: