Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»От най-добра приятелка - враг!

От най-добра приятелка - враг!

От най-добра приятелка - враг!
Здравейте! Аз съм момиче на 15. Предишният ми приятел е доста известен. Беше детска любов, която продължи 1 година и 3 месеца. Всичко между нас приключи, заради друго момиче.
Държеше се с мен много добре. Беше до мен с всяка моя усмивка и сълза.

Учим в едно училище. Най-добрата ми приятелка му е фенка, тъй като той е известен спортист. Той все още ми е болна тема и го обичам. . , но от скоро време забелязах, че моята "Най-добра приятелка" иска да ме отдалечи от него, тъй като с него сме приятели.

Винаги, когато минем покрай него в коридорите тя все се блъска в него "Без да иска" или се усмихва безпричинно, когато говоря за него. . Мисля, че и тя е влюбена в него. . какво мога да направя, за да го запазя за себе си?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Боби
Боби
19.11.2014 00:08
Току що стана 19 ноември - най-гадната дата в човечеството!
1
1
Алекс
Алекс
12.11.2014 15:16
До колкото разбирам тази твоя "приятелка" в кавички тя не ти е никаква приятелка, щом и тя го сваля. Така, че знам че е трудно, но по-добре ще е да се отдалечиш от нея. И си гледай приятеля и не позволявай никой да ти го вземе. Пак за нея хич да не ти пука. Важното е вие да сте щастливи! Няма значение мнението на хората.
3
0
Deni
Deni
16.10.2014 11:54
Най-добра приятелка ли?-Да бе!
Виж какво-има 2 причини тя да го прави-че иска тя да бъде с него но ти си и пречка или че иска да те предпази от болката
Но не разбирам защо се блъска в него-ти сигурна ли си че той не се блъска в нея или не и прави знаци?
Споменала си че тя му е фенка-може би това е причината
Феновете са си такива
Според мен е прав
Но не обръщой гръб на прятелство заради момче
Първо се убеди че е така както си мислиш че е защото можеби си втълпяваш разни неща и ги мислиш за реалност или пък си разбрала грешно създалата се ситуация
3
1
goran.peev@abv.bg
goran.peev@abv.bg
15.10.2014 11:16
нищо не можеш да направиш и е редно да приемеш този факт ако някой иска да е твоят човек той е до теб ,когато не те иска колкото и да го обичаш не можеш да го запазиш за себе си човек не е веш която да се прехвърля от един на друг , и според мен ти давам един ценен съвет вместо да си респектирана толкова от твоя приател ,,големия,, спортист , опитай се да постигнеш нещо или поне толкова така че да се гордееш със себе си ти самата да бъдеш пълноценна а не да се асоциираш с друг , това че някой е ,,големият спортист ,, в очите на едно 15 пубертетче не означава че е голям и свестен човек , нито означава че е голям приател или че не е голям въздухар , глупачке ти също можеш да бъдеш голяма не си избирай приател или мъж по този критерии гледай гаджето ти да те обича и за него ти да си ,,голямата,, а не некой ораничен придатък
2
0
****
****
13.10.2014 02:30
Нещо не сте наясно с определението известен. Това е когато е бил вестен, но е излязъл жив от тази фаза - из вестен. Знаеш ли какво е да си вестен?
1
1
Regina
Regina
05.08.2015 21:43
Човек, тя не има това предвид! Искала е да напише популярен, какъв "вестен", какви глупости.....
2
0

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: