Женени сме от 5 години, а животът ми е ад

Женени сме от 5 години, а животът ми е ад
Вече се чувствам на края на силите си. Много ми е трудно да се справя със собственото си семейство. Женени сме от пет години, а животът ми е вече ад.

Младата ми съпруга просто не се интересува от домакинските си задължения. За детето не се грижи както трябва. Важното за нея са приятелките и и излизането по кафетата.

Явно нещо става с нея. Направих опит да разговаряме, но не се получи. Чудя се къде изчезна любовта ни, добрите ни отношения. Може би има друг мъж ? Поне да беше казала.
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

4
4
31.08.2015 23:32
иии
0
1
Divlupo
Divlupo
29.08.2015 16:21
Мммдаа...,слушай брат ако си още млад - яхвай белия кон - остави го това "чудо".Тя като види ако още те обича ще ти спретне скандал - тогава и набий шортите в г.за- обясни и как се държи,ако се поправи добре,ако ли не - пускай я на пазара ,пълно е с такива като нея ,като се опари ще иска да се връща - сакън да не си я пуснал!
0
5
Мари
Мари
30.12.2014 20:25
Здравейте! Това, което мога да ви посъветвам е да се опитате да разберете причината,поради която съпругата ви е започнала да се държи по този начин. Дали не е настъпила някаква кардинална промяна във вашето поведение, или пък съпругата ви е да загубила близък човек, на което да се дължи това и поведение. Въпреки всичко обаче, тя не би могла да бъде оправдана за това, че пренебрегва грижите към вашето дете.Няма да ви е леко и не бих казала лесно да разберете каква е причината,но ако искате да запазите брака и семейството си, ще ви е необходимо доста търпение, за да научите,защо действа по този начин. Редно е да се опитате да проведете разговор със съпругата си и да изкажете ясно какво е вашето мнение по този въпрос. Можете да започнете разговора, не с упрекване, а с това,че имате нужда от съпругата си, като жена и майка на вашето дете. Помислете добре, върху това,което искате да и кажете, но единственото разумно нещо е - да бъдете откровен и да представите начина, по който се чувствате. Успех!
2
1
жорко
жорко
27.12.2014 18:42
Разбира се че всеки човек си има отговорности в семейството ако не е добър човек няма да е добра майка и домакиня ако не създава жената уют в къщи тогава за какво ви е можете да си живеете само с детето .Мързелива и без отговорности бягайте докато е време родителите и би трябвало да се срамуват от създания търтей
4
3
ели
ели
22.11.2014 19:24
домакинските задължения не са само за жени на вас съпруга ли ви трябва или слугиня
19
4
иви
иви
27.12.2014 18:46
че този търтей за какво трябва на някой вероятно имате общо и за това имате такава позиция.
4
4
Миро
Миро
07.06.2014 01:17
най-вероятно, ако все още няма - ще се появи друг!
2
1
Тя
Тя
14.01.2014 00:03
Разкажи повече за връзката ви..? Каква е твоята роля във връзката ви? Колко е голямо детето? Ходи ли на ясла/градина? Жена ти изневерява ли ти или просто се среща с приятелки? Разпитвам те, защото ние сме в сходна ситуация, но малкото ни ангелче ходи на ясла и през това време аз гледам да съчетая да си оправя из нас и да се видя с приятелки.При мен нещата са под напрежение, защото по цял ден на практика съм сама.. мъжа ми се прибира в 6ч от работа, спи до 15-16ч., става и хуква по какви ли не задачи, и аз оставам някъде ...някъде по между другото.Половин час след това си взимам малката от градина, и се започва готвене на вечеря и т.н. и след това подготвяне за следващия ден.. И докато аз се оправя, той пак е заспал на дивана, след което като си подремне става, оправя се за работа и в 24ч. тръгва.... И ето така всеки ден на мен в един момент ми писва и или цял ден не се прибирам ако нямам някаква работа в нас или започвам да вдигам скандали, защото човека уж много ме обича и много е загрижен как съм, но аз поне не го забелязвам особено... Та това имам предвид.. малко ми се проточи примера..
Говори с жена си, все ще стигнете до основния проблем.Казвам го от опит, защото аз съм на 23, а съпруга ми на 34г,а на писалите по-рано ще кажа, че младите хора не са само за секс.Да искат секс доста често, но немога да кажа, че лично аз, а и др. млади двойки (които познавам) не си гледат семействата!
2
0