Грозна съм и съм страшно нещастна

Грозна съм и съм страшно нещастна
Здравейте, е реших да споделя нещо. Ще започна от там, че съм грозна, казват че грозни хора няма, но има и аз съм една от тях. Нямам си гадже от близо 1 година, никой не ме харесва, винаги се е обръщало повече внимание на приятелките ми.

Не им завиждам за това, но просто понякога се чувствам игнорирана, не получавам внимание от страна на момчетата. Доста пъти са ми казвали, че съм грозна и да то си е така просто не знам какво да правя . . . ако някой може да ми даде съвет ще съм благодарна )[Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 10 гласували
5 6
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (75)

Венета
Венета
15.05.2014 00:22

Обърни специално внимание на Никол Кидман, Лиз Хърлей и Шер
:)))) тогава реши кой е красив и кой грозен :)))
0
0
Ирма Великова
Ирма Великова
02.03.2014 23:20
Рецептата?Лъчезарен и добър характер;увереност в себе си-защото както ти гледаш на себе си,така гледат и другите ;чистоплътност и физическа,и душевна...чарът не е в красотата-когато хората те опознаят и обикнат,външността няма никакво значение-ти си страхотното момиче,приятел и чаровна любима,...защо харесват всички Упи Голдбърг-тя е грозна?!Не-тя е прекрасна-защото е чаровна!Помисли върху всичко това-и започни с лечението на своето самочувствие!
6
0
Джентълмен
Джентълмен
02.01.2014 13:01
Знаеш ли, че мъжете сме много лесни. Навремето се учудвах, как не до там красиви момичета имат постоянно опашки от момчета зад себе си. При мъжете нагона е много силен и това е определящото. Ако излъчваш сексапилност и си уверена в себе си, вярвай, че и около теб ще има опашка от момчета. Знаеш ли колко пъти съм познавал, за някой мой приятел, познат или роднина, че първата жена която прави секс с него ще го върже и ще станат семейство.
Е, ако имаш хубаво тяло, хубави крака и дупе, хубаво лице ще ти е по-лесно, но това не значи, че ще имаш успехи, ако не излъчваш сексапил и не си уверена в себе си.
2
0
Кукумей
Кукумей
28.11.2013 13:29
Вие сте характерна.За актьорската професия това качество е ценно.
0
0
Хубава
Хубава
24.11.2013 05:05
Нека да ти споделя за себе си,а след това ти ще решиш дали "грозотата" я има и дали е причина за нещо...На 13 години се разболях от сколиоза/гръбначно изкривяване/..за по-малко от 4 месеца то се влоши и се наложи да ме оперират,защото освен че имах вече гърбица,заболяването застрашаваше живота ми...До този момент съучениците ми винаги ми се подиграваха заради грозния профил...носех очила с висок диоптър...и си представи...и с това заболяване...направо си се бях превърнала в Квазимодо...И предполагам си мислиш,че това ме е накарало да се затворя и да се скрия от света...Нищо подобно...Сега вече съм на 36 години ...Имам страхотно красива дъщеря-наследила е гена на баща си...Имам работа в много голям моден бранд...и дори си признавам,че имам и доста мъже охажори,които в мен виждат една "красива жена"...къде е истината за това ли...ами аз просто никога не се приех за "грозна"...Грозотата е нещо,което ние създаваме като недостатък за себе си...за останалите сме просто такива,каквито им се представяме...и те ни виждат през нашите очи...Не мога да не ти призная,че за всичко,което имам не съм се борила със зъби и нокти...и изобщо не ми беше лесно...Истината е,че хората оценяват това което правиш,а не това което си мислиш,че си...Като съвет-повярвай в себе си...махни всичко от живота си,което те прави нещастна...и продължавай да го живееш този живот по най-добрия начин за теб...И когато евентуално се появи някакво съмнение...винаги си спомняй,че можеше и да е по-зле...както при мен...:)
8
1
тя
тя
23.11.2013 23:36
да не би да искаш да се продаваш, миличка, та ти трябва красота???
не се излагай!
сигурна съм, че имаш достатъчно качества и всеки стойностен мъж ще ги оцени ти само почакай своя миг. хубавите неща нали знаеш, че стават бавно.
живей си живота и не го мисли. бъди лъчезарна и усмихната и нещата сами ще се наредят.
2
0
.....
.....
16.11.2013 18:04
И аз съм грозен какво да се прави живот
0
0