Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Мислех, че го мразя, но май съм влюбена в него

Мислех, че го мразя, но май съм влюбена в него

Мислех, че го мразя, но май съм влюбена в него
Здравейте, тази година съм 8 клас и имам нови съученици. Има едно момче, с което се мразихме от 5-ти клас и за жалост се паднахме в един клас. Отначалото всичко беше наред. През часовете ей така просто си обръщах погледа към него и забелязах, че той ме наблюдава постоянно. Обръщаше ми внимание и това ми харесваше.

Не можех да го споделя на никого, защото всички знаеха, че сме врагове. Почна да се държи по-близо с моите приятелки, което мен ме дразнеше, но си мислех, че го прави нарочно, за да е близо до мен. Мислих си, че ме харесва. Наистина го мислих, защото постоянно ми се усмихваше, гледаше ме закачливо, помагаше ми (а ние се мразехме уж).

Един ден като се прибрах от училище реших да му поразгледам профила в фейсбук и видях, че ме е махнал от приятели (бяхме се добавили и го имах). Стана ми доста кофти и реших да го споделя с най-добрата си приятелка. Не знаех какво да правя. Следващия ден като отидох на училище, през часа той говореше нещо с приятеля си и ме гледаше.

После моята приятелка дойде при мен и ми каза, че ги е чула какво са си приказвали. Приятеля му, му казал "От къде разбра, че те харесва и нарочно ли я махна от приятели", а той отговорил "Ми не точно нарочно".

Може да ви звучи тъпо, но аз не знам какво да правя. Разбра, че го харесвам и нарочно ме махна за да не се надявам напразно ли? . . . Не знам. . . Моля за съвет! Да се държа така, все едно, че го няма, или каквооо? ? Помогнете . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
azzs
azzs
20.10.2013 10:35
виш не се притеснявай за глупости тои това с фейса не го е направил за лошо ми се струва има нешто но има време... времето ще си покаже
0
0
ach99
ach99
20.10.2013 01:48
Когато говоря с него, се притеснявам адски много ;д. Забелязах, че винаги когато разговаряме, ми се умихва прец цялото време и не си отделя очите от очите ми, но не мога да разбера защо ме е махнал от приятели... И искам да споделя още нещо. Обарва постоянно най-добрата ми приятелка. Един ден чак не издържах и си тръгнах от училище, видях го, че тръгна след мене.. После питал приятелката ми къде съм.. Една друга питала приятелката ми, кого харесвам пред него. Тя казала някои от по-големите класове, той я погледнал странно и си тръгнал. От тогава го игнорирам, защото знам, че накрая мен ще ме боли.
0
0
иван
иван
20.10.2013 01:22
говори си с момчето, така най-лесно ще разбереш как те чувства...ако усетиш,че се държи ''предприемчиво'' започни да общуваш по-често с него,така ще разбереш истинските му намерения,но внимавай,защото може само да иска да те вкара в леглото...ако нищо не стане,не се отчайвай,тепърва има да харесваш много други ;) :P
0
0
Катерина
Катерина
14.10.2013 20:56
Искал да те накара да ревнуваш,а след това да играе на топло-студено..:))
0
0
badgirl
badgirl
13.10.2013 07:31
Според мен е най-добре да се държиш така както си се държала и преди това с него и виж той дали ще предприеме нещо.. ако се получи ще е страхотно ако не той губи! :)
1
0
сдлгкйдфхг
сдлгкйдфхг
12.10.2013 18:52
МК:А ти си един голям разумен човек?Колкото и тъпо да ти звучи на тази възраст момичетата имат такива проблеми!И аз съм била на тази възраст и аз съм се чувствала така.Момиче, просто започни да го игнориращ и сам ще дотича.. такава е тяхната логика.А ти, МК си един много груб и явно простоват човек.
1
0
МК
МК
12.10.2013 13:39
И този, дето е коментирал под мен, е тъпо пишлеме. И ти си тъпо пишлеме. Сега си избери с кое тъпо пишлеме ще тъпеете заедно.
0
2
пишлеме
пишлеме
08.04.2016 16:11
Ми то и ти си май нещо такова
0
1

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
43
33
20
10
Дай твоята оценка: