Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Когато ме желаеше, аз го отблъсквах. Сега е обратното!

Когато ме желаеше, аз го отблъсквах. Сега е обратното!

Когато ме желаеше, аз го отблъсквах. Сега е обратното!
Здравейте, на 21 год. съм , влюбена съм в едно момче, с него се познаваме от доста време. До скоро го имах за приятел, моят най-добър приятел. Не одавна обаче нещата се промениха. Хиляди пъти е искал да ходи с мен аз съм го отблъсквала, докато не дойде момент, в който аз се влюбих до полуда в него ноо.

Tой сега не ме иска. Има си приятелка доста по малка от него. От както започнах да го искам сме били няколко пъти заедно, но само това. Сега ме отбягва, не иска да бъде с мен.

Какво да правя? Как да си го върна , много го обичам и не мога да живея без него . . . ? ! Безразличието му ме убива съсипана съм, Моля ви помогнете мииии . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Ели
Ели
03.11.2013 19:21
според мен го остави да прави каквото си иска. Убедена съм,че някой ден ще съжалява за тази постъпка, но ти до тогава вече ще си подредила живота си и ще имаш човек до себе си, който наистина държи на теб и те обича. Знам колко ти е трудно да го забравиш, защото до скоро и аз бях в абсолютно същата ситуация, като теб. Просто ти трябва повечко време и нещата ще се оправят повярвай ми :)
2
1
Крейзи
Крейзи
03.11.2013 19:03
Ще говоря от мъжка гледна точка - на момчето му е омръзнало да чака и затова е решил, че ти просто няма да отговориш на чувствата му, както то той би желал и затова... е продължил напред, с друго момиче. Но все пак не губи надежда - покани го на кафе и му сподели чувствата си към него (поне аз бих направил така на твое място), а ако той още има нещо към теб (което е съмнително, щом казваш, че те отбягва) - ще ти каже.
Дано съм помогнал :) Късмет!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: