Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Лесбийка ли съм или си въобразявам

Лесбийка ли съм или си въобразявам

Лесбийка ли съм или си въобразявам
Здравейте, аз съм най-обикновено момиче на 15 ии напоследък ми става нещо и то доста нетипично за самата мен. . . по принцип винаги съм харесвала само момчета, но в последните няколко месеца нещо ми става и започвам все повече и повече да изпитвам привличане от момичета - даже си имам crush в едно, но като цяло както такива на моята възраст така и по-големи.

Това е толкова объркващо за мен, защото никога не съм изпитвала нищо към момичета и бааам изведнъж осъзнаем, че ме привличат точно такива. . . не знам дали може да е от хормоните или ти първа осъзнавам каква съм всъщност.

Аз съм от момичетата, които не се притесняват да споделят и именно аз споделих на майка ми, която според мен реагира неадекватно и сякаш ми се присмиваше. Най-близките ми приятелки реагираха по-адекватно, което е хубаво.

Та реших да пиша, защото знам че не съм сама и най-вече, ако някой чете това и се е припознал в историята ми да разбере, че това е част от нас и ние не можем да го контролираме. . . приемаме се такива каквито сме без задръжки, защото винаги ще има някой който да ни опреква, но ще има и такъв, който ще ни приема такива каквито сме!

Споделяйте с най-близките си как се чувствайте не се крийте това няма да доведе до хубаво. Точно така направих аз - и получавам подкрепа - ще получите и вие!

Пишете коментари, ако сте намерили в тази история себе си. Аз ще бъда много заинтересована да видя отзив от някой такъв човек.

Благодаря за четенето и бъдете такива каквито сте!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.09.2018 10:25
Здравей аз съм на 14...Аз се чувствам така със едно момиче с което се сближих много и ми стана най добра приятелка.Тя ме кара да се чувствам различно и само тя ме кара да се усмихвам като никой друг,но мисля че това е защото я обичам много и не искам да я губя...страхме е да споделя с някой за това
1
0
Анонимен
Анонимен
06.08.2018 22:35
Брагодаря ти за коментара, ще се вслушам в написаното.
0
0
Кристина Черникова
Според мен е именно от хормоните и от това, че сега започваш да изследваш сексуалните възможности в света около теб. Не виждам нищо лошо да експериментираш, стига да го правиш разумно и да не застрашаваш здравето си.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: