Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Пребива я и я заплашва, че ако си тръгне, ще убие семейството ѝ

Пребива я и я заплашва, че ако си тръгне, ще убие семейството ѝ

Пребива я и я заплашва, че ако си тръгне, ще убие семейството ѝ
Здравейте. . . искам накратко да ви разкажа за сестричката на моя съпруг. От доста години живее с един мъж по-голям от нея с 20 г, разведен с 3 деца, които тя гледа (а тя е на 24). Последно време започна да пие адски много. Бие я, не - пребива я от бой дори и пред собствената и майка. Мислехме че е с него заради парите, но не. .

Той не и дава пари даже и за зимно яке. . Заплашва я, че ако си тръгне, ще поръча да убият цялото ни семейство (а може да го направи, защото се занимава с мръсен бизнес). . . не знам дали заради тези заплахи. Но тя твърди че го обича и не иска да го напусне.

Знам че ако остане там ще и се случи нещо ужасно, не знам как да и помогна. Всички я молим да го напусне но не иска да ни чуе. . . Моля ви дайте ми съвет какво мога да направя? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
pp
pp
25.09.2013 11:54
Първият ми съвет към теб е "да я хванеш за косите" и изобщо да не я питаш обича ли го или не. Хванете се здраво всички, цялото семейство задружно и я изкарайте от този ад. Изпратете я надалеч и не се занимавайте повече. Говорете и с полицаите и подайте жалба. Ако трябва в съда отидете. Помогнете й. Аз бях точно като нея. Дори по лошо. Моя бивш така да се нарече ми казваше, че дори от родителите ми ме ревнувал та ме биеше при всяка малка грешка и при всяко излизане извън къщата. Изнасилвал ме е, не веднъж, заплаши че ще пребие баща ми (а той беше болен). Какво ли не беше?! Добре, че ми помогнаха роднините. Къде ли не се крих, какво ли не правих, за да не го срещна никога повече. Спасете я от този ад, иначе до година- две няма да е жива. Гарантирам го. Такива мъже се правят на мъже като бият приятелките или жените си. Това е тяхното мъжество. А не са нищо повече освен психопати. Късмет и успех. :)
8
1
misi frost
misi frost
20.09.2013 19:23
Той щом толкова много говори не са му толкова големи работите.Нали знаем как куче ,което лае не хапе.Щом е криминален ще е по-лесно да го съди за тормоз и забрана да я доближава както и вас,ако не и в затвора направо.А докато той лежи тя да си гради живот някъде другаде.Много съжалявам за цялата ситуация,живях в такава семейна среда почти и знам от опит какво е.Само че аз бях битата заради грешките на майка си,неговите провали и т.н.Надявам се да се оправи положението!
0
0
мариана
мариана
20.09.2013 17:01
Здравей, бях в същата ситуация. Бях пребивана яко. Просто се съюзих с моето семейство. Обясних им ситуацията и трудно, но се измъкнах. Полиция, чудеса после 3 месеца тормоз на работа в къщи. Водеха ме на работа и ме вземаха майка, брат ми или татко-да не оставам сама. Изживях голям АД, ноо сега 8 години по-късно съм щастлива. Трябва и яка помощ, хора които да я "издърпат" от ада.
Стискам палци!!
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
20.09.2013 16:51
Ти? Нищо не може да направиш.. Щом й говорите и тя пак не чува, какво друго освен да вдигнете ръце. Но според мен полицията, закрила на детето и подобни институции - трябва да ги уведомите. Да му издействат ограничителна заповед, да му вземат децата и да го обявят за невменяем ще е най-добре. Но в този случай се пазете.. щом се занимава с черни неща твърде вероятно е да си отмъсти и наистина да изпълни заплахите си :(
0
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: