ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Брат ми ме завари полугола пред компютъра

Брат ми ме завари полугола пред компютъра

Брат ми ме завари полугола пред компютъра
Здравейте. Искам да напиша нещо глупаво. Онзи ден седях пред компютъра. И брат ми си идва. Но бях по гащи вкъщи и нали не мога да се покажа пред него така, защото съм момиче. И започнах да търся нещо да си сложа и първото, което ми се наби на очи е жилетката и се я препасах. Направих я на пола. (Адски тъпо, но в бързината. . . ) и като отворих вратата седнах обратно на бюрото.

Почна подозрително да ме пита какво е това. Казах, че е жилетка . Гледах уикипедията на една държава - трябваше ми за училище. Питах го нещо свързано с държавата, а той ми каза ''не ми задавай тъпи въпроси! '' Какво криеш , а? . аЗ отговорих ''Нищо'' Излезе от стаята да ме наблюдава и почна да говори грубо кво съм криела, какво съм правила, а аз нищо не съм.

Помислих си най-лошото какво той може да си е помислил. Наистина не знам защо го пиша тук и какво искам от вас, но съм много притеснена. Аз се забавих докато отключа вратата и ми мина нещо гадно през ума. Да ни си е мислил, че . . . ужас. Какво да правя?

Няма какво да му кажа, аз нищо нередно не съм правила, просто седях на компютъра, но бях само по гащи. . . и така. Мерси много за това, че си загубихте времето да прочете това

Имам чувството, че си е помислил, че се разсъбличам пред камерата
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Потребител#182008
Тя се е притеснила, че брат й може да е помислил, че се показва или мастурбира пред камерата- аз това разбрах. А ти защо не му обясни, а само си повтаряла :"Нищо, нищо". Държала си се като гузна.
3
0
Банго
Банго
21.05.2016 08:34
Всеки уважаващ себе си порносайт има филми с такъв сюжет. Ще чакаме продължението! Успех!
10
3
петър
петър
17.03.2014 02:52
Какво е това табу да не види тялото ти собственият ти брат, че какво толкова? Не знам на колко си години, но навремето сестрите ми не ги бъркаше да се разхождат голи пред мен и родителите ни, а всеки израстна нормално...
10
7
Просто жена
Просто жена
02.01.2014 18:46
Не го мисли! Сериозно!
От това само ще се стресираш.
Ако знаеш навремето баща ми в какви филми се вкарваше, не е истина просто...Само неприятности ме донесоха неговите `подозрения`, абсолютно неоснователни.
Гледай по-ведро на нещата, мъжете по душевната част много-много ги няма. Повечето гледат собственически на жената чисто физически.
Не се натъжавай, кой-какво казал, да си мисли каквото ще.
Горе главата!!! Не унивай и късмет в живота!
5
1
Малчо
Малчо
26.12.2013 12:41
И като си по гащи та к'во? Аз пред приятели се разкарвам по гащи и сутиен та ти пред брат ти. Щял е да ти каже да си сложиш нещо или що не си се облякла. Би трябвало да си спокойна освен ако нямаш задни мисли :) Нали сте израснали заедно? Се 1 не те е виждал като малка. Нали си му малката сестричка или и да си по-голяма пак си ти е брат :) Какво толкова си се паникьосала ахаха не дай си боже ако е гаджето сигурно ще припаднеш.
7
7
BreakDown
BreakDown
22.12.2013 14:16
Спри да се самообвиняваш. Това са глупости ако питаш мен. Нормално е брат ти да си мисли такива неща. Не виждам какво се притесняваш толкова. Няма какво да му се обесняваш това си е твоя живот.
5
3
Владимир
Владимир
21.12.2013 23:35
не си направила нищо нередно.спокойно,всичко ще се оправи
5
1
вибратор
вибратор
11.12.2013 10:25
Е-е-е-е, кво толкова бе мацка. Кажи му че кротко си мастурбираш и толкова.
7
8
дида
дида
09.12.2013 13:19
това е малко фантазия. не виждам нещо срамно брат ми да ме види по гащи. нали сме израснали заедно, спим в една стая, и ми е гледал всичките лиготии с гаджета и приятелки, а и той си има приятелка
6
4
Angel Angelov
Angel Angelov
08.12.2013 15:51
наистина нищо странно и лошо не си направила или не му обяснявай нищо не си длъжна да го правиш все пак ти си имаш свой живот както и неговия живот едва ли е станало нещо толкова лошо просто го остави да си мисли каквото иска
3
1

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 12
58
43
31
20
10
Дай твоята оценка: