Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Не мога да го преживея! Пропилявам младостта си

Не мога да го преживея! Пропилявам младостта си

Не мога да го преживея! Пропилявам младостта си
Здравейте, прочетох историите на всички вас и накрая реших да споделя своята. . .

Преди точно една година бях сгодена, имах си страхотен приятел, с когото ходех три години. Но както всяка дълга връзка, и нашата се беше изчерпала до краен предел. Нямаше я вече тръпката от срещите ни, нямаше страст в целувките ни. . . Предпочитах да ходя на работа, вместо да се прибера вкъщи при годеника си. Изпитвах страх от това как ще свържа живота си с човек, когото не обичам още преди сватбата. Но за нещастие, аз съм от малко провинциално градче, в което да се разделиш с годеника си е равностойно на престъпление.

Ужасявах се от мисълта, че близките ми ще ме заклеймят и, че няма да ме разберат, ако просто им кажа, че не искам да се женя, защото тръпката вече я няма. "Колко си наивна! Никоя любов не трае вечно! " щеше да ми кажат те. Да, знам, че никоя любов не трае вечно, но аз не исках да бъда с човек, към когото не изпитвам нищо още дори преди сватбата! И така, в продължение на месеци не знаех какво да правя. Не знаех към кого да се обърна за съвет, защото всъщност имах до себе си един прекрасен мъж, които ме обичаше и уважаваше адски много!

Не исках да го нараня заради моята несигурност. Главата ми гъмжеше от въпроса - "А сега накъде? ". Чувствах се сякаш съм попаднала в капан, от който няма измъкване. Каквото и да направех, щеше да има последствия и много наранени хора. Ако се оженех, щях да нараня себе си и да се обрека на нещастие още на 20. Ако не се оженех, щях да нараня чавека, който толкова много ме обичаше. Какво трябваше да направя. . . Направо полудявах - чувствах се сама и изгубена в собствените си мисли. До един ден!

В хотела, в който работих се запознах с един човек - беше главният готвач, беше на 35, разведен и с две деца. Когато отидох да работя там, всички ме предупреждаваха да се пазя от него, защото се отнасял лошо с всички, особено със сервитьорите (каквато бях и аз тогава). Направо със свито сърце отидох да му дам поръчката от клиентите, защото си мислех, че ще ми се навика, както прави с останалите. Но уви, изобщо не беше така. Пред мен стоеше един усмихнат човек, който като ме видя, веднага ме попита за името ми.

И каза, че от тук натам аз ще съм неговата дъщеричка и ще ме защитава от всичко и от всички. И така, постепенно, аз започнах много да се привързвам към този човек. Чувствах го така близък, сякаш съм го познавала цял живот. Имах чувството, че мога да му кажа всичко. За мен той беше бащата, когото никога не бях имала.

Една вечер в хотела имаше тийм-билдинг. Наложи се да преспим там, защото имахме страшно много работа. Тогава по стечение на обстоятелствата ме сложиха в същия апартамент, където беше и той. Прибрах се към 2 часа през нощта от работа, но той още не беше заспал и ме покани да седна при него и да си поговорим. Тогава той ми каза, че съм му изглеждала променена. Че не съм била същото слънчево момиче, което е познавал, а че изглеждам нещастна още от сега, а дори още не съм се оженила. Каза ми "Няма да ти позволя да се ожениш и да съсипеш живота си! Ти заслужаваш друго нещо! ". Цяла вечер гледахме снимки на мен и тогаващния ми годеник и той (готвачът) ми каза, че изобщо не си подхождаме и, че е по-добре да се разделим сега, докато не е станало прекалено късно.

През онази вечер само си говорихме за мен, за годеника ми, за бъдещата ми сватба и за съмненията, които изпитвам. Споделих му какво чувствам и колко се страхувам и тогава за пръв път усетих, че някой ме разбира истински и не ме съди. А точно обратното - подтикна ме да взема решението, което самата аз знаех, че трябва, макар да не смеех. А именно, да се разделя с годеника си. Това беше най-трудното решение, което съм взимала през целия си живот. Но накрая го направих. Една вечер му казах цялата истина и това, че адски много съжалявам и, че не съм искала да го нараня.

Прибрах се вкъщи съсипана, сякаш голяма част от мен си бе отишла завинаги, но точно тогава готвачът ми се обади и ми каза, че няма да позволи да се измъчвам и да страдам. Дойде, взе ме с колата си и ме отведе в хотела, където бяха и колегите ми. Тогава, незнайно как, цялата болка от раздялата с годеника ми изчезна и се почувстах свободна. За пръв път в живота си усетих, че живея наистина. Беше ми леко, сякаш бях свалила огромен товар от плещите си.
След известно време се пренесох да живея в хотела, защото нямаше къде да остана след раздялата с годеника си. Готвачът също живееше там, само че в съседния апартамент. И така, всяка вечер се събирахме с него и с колегите ми просто, за да се повеселим. С него ставахме все по-близки, докато в един момент не усетих, че някак си бащинската любов, която изпитвах се е превърнала в нещо много по-голямо - в любов, към мъж!

Той се отнасяше прекрасно с мен, гледаше ме като принцеса, караше ме да се чувствам толкова специална. Целувките му, прегръдките му, бяха толкова искрени, толкова чувствени. Направо не знаех къде се намирам. Сякаш не бях изпитвала нищо подобно до сега. Макар пред себе си и пред другите да не признавах, аз бях хлътнала до уши по този човек. Не си представях и ден без да го видя, без да сме заедно, не само на работа, но и след това. Той се бе превърнал в много важна част от живота ми.

Но ето, че дойде септември и аз трябваше да замина за Пловдив, където бях студентка. През цялото лято някак си се заблуждавах, че връзката ни ще приключи веднага след като замина и че изобщо няма да ме боли. Е, това беше най-голямата заблуда в живота ми. Да, заминах, но чувствата ми към този човек не отслабнаха ни най-малко и нашата вързка продължи. Въпреки разстоянието, въпреки огромната разлика във възрастта, любовта ни продължаваше да съществува и с всеки изминал ден ставаше все по-силна и по-силна. Беше толкова истинска, толкова красива, толкова страстна, гореща, бурна, изпълнена с толкова много емоции. С този мъж се чувствах така жива, така млада, така щастлива. Както никога до сега, през трите години, през които съм била с годеника си. Този готвач открадна рецептата на сърцето ми и сякаш ме омагьоса.

Обичах го толкова много, че направо ме беше страх. Никога не бях изпитвала подобно нещо. Всяка клетка, всяко кътче в мен живееше за този човек. Не ме интересуваше нищо друго - само да бъда с него. Не ми пукаше, че близките ми не са съгласни. Интересуваше ме само той и никой друг. Бях толкова влюбена, че си мислех, че ще умра ако някой ден се разделя с него. Бях готова да пожертвам младостта си само, за да останем заедно, макар да знаех, че ще бъде трудно. Борех се като луда за тази вързка. Всяка седмица изминавах стотици километри разстояние само, за да го видя. Задоволявах се с малкото часове, които споделяхме и бях щастлива, дори да е веднъж седмично. Най-накрая имах чувството, че съм открила точния човек за мен. Той беше за мен бащата, който ме закриляше от всичко, мъжът, който ме обичаше и ме третираше като принцеса и любовникът, който караше и тялото и душата ми да му се отдават изцяло.

Но ето, че всяко хубаво нещо си имало край и аз го разбрах по доста неприятен начин. Нашите прекрасни отношения някак си започнаха да се променят, сякаш той самият се промени към мен, сякаш не искаше да бъдем заедно или поне не ми го показваше както преди. Започнахме да се караме често, различията помежду ни започнаха да си личат и това ме караше да страдам. Усещах, че нещо не беше наред. Нещо между нас се бе пречупило въпреки силната ни любов. Карали сме се толкова много, че доста пъти съм си събирала нещата и съм си тръгвала с илюзията, че така ще ми олекне. Уви, не беше вярно! Тръгвах си и пак се връщах, защото усещах, че въздухът не ми стига щом съм далече от него. Болката пронизваше душата и сърцето ми като с остър меч и единственият начин да се излекувам отново беше той. Щом се върнех, болката спираше. За мен той се бе превърнал в дрогата, от която имах нужда, за да живея. Макар да знаех, че ми вреди, не се отказвах от нея. . . На него също му беше трудно и това си личеше. Той също страдаше за това, че нещата не вървят, но един ден всичко трябваше да се реши по някакъв начин, защото този постоянен кръговрат беше изтощителен и за двама ни.

Една седмица се прибрах от Пловдив с надеждата да бъдем заедно, но имах предчувствие, че нещо лошо ще се случи. Така и стана. . . Седнах на дивана до него и той ми каза, че трябва да поговорим. Знаех отлично, че тези разговори не свършват добре. И тогава той каза, че трябва да се разделим, защото усеща, че аз не съм подходящата жена за него, защото съм на разстояние и че той има нужда от улеглала жена, която да е до него постоянно, а не от студентка на 20 години. Когато чух това, сърцето ми се късаше, имах чувството, че е дошъл краят на света. Болката ме изгаряше до такава степен, че едва дишах. Сякаш някой ми бе изтръгнал душата. . . Разплаках се. . . не исках да го приема, не исках да повярвам, че всичко е свършило. . . че най-истинското нещо в живота ми си е отишло и, че може би никога повече няма да видя този човек.

Както и да е, на следващия ден си тръгнах и той ме изпрати с думите, че трябва да бъда мъжко момиче и да продължа напред. Не можех да бъда силна, в този момент исках само да плача. . . Толкова много ме болеше. Заминах за Пловдив с надеждата, че като съм далече от него ще ми бъде по-леко. Вкопчих се в този град, защото имах чувството, че само така ще се излекувам. Не исках да се прибирам, защото се страхувах, че ще рухна психически! Мислех, че Пловдив е моето спасение! Е, сгреших! Изобщо не ми беше по-лесно, нито пък ме болеше по-малко. Осъзнах, че фразата "Далеч от очите, далеч от сърцето" не важи за мен ни най-малко.
В последствие разбрах, че той се е върнал при бившата си ден след като скъсахме, което беше капката, която преля чашата.

Започнаха да ме измъчват съмнения дали изобщо тези 6 месеца, през които сме били заедно са били истина? Дали този мъж наистина ме бе обичал или само е целял да се позабавлява с мен през лятото? Тези въпроси не ми даваха мира. Вместо да го забравя, аз мислех повече и повече за него. Не се бяхме чували в продължение на два месеца, докато една вечер не ми се обади. Нямах сила да не му вдигна и отговорих. Говорихме 9 часа. 9 часа, които не усетих. Сякаш времето, през което не се бяхме чували и виждали изобщо не беше минало. Сякаш всичко си беше както преди. В този разговор той ми обясни защо е постъпил така с мен.

Каза ми, че е разбрал, че ако останем заедно, той само ще ми пречи да вървя напред и ще спира развитието ми в бъдеще. Каза ми, че аз заслужавам много повече от срещи веднъж седмично с човек 16 години по-голям от мен. Каза ми, че просто трябвало да постъпи правилно и да ме остави да продължа живота си по един много по-добър начин. Каза ми също, че любовта му към мен е била на 100% истинска и, че това между нас никога няма да умре. Че той ще бъде до мен винаги, когато имам нужда от него и, че никога няма да ме изостави.

След този разговор бях още по-объркана и от преди. Бях хем щастлива, че съм го чула, хем още по-нещастна, защото знаех, че не може да бъдем заедно заради неща, независещи от нас.

Мина се време, отново не се чувахме, камо ли да се видим. Около мен имаше мъже, които се бореха за вниманието ми, но сякащ нещо в мен се беше пречупило. Сякаш сърцето ми повече не можеше да обича. С всеки мъж, с когото излизах се чувствах ужасно некомфортно. Беше ми неловко. Чувствах се така празна отвътре. Сякаш бях неспособна да обикна друг. Минаваха седмици, месеци, аз не се променях. Напротив, ставах по-зле. Вече не исках дори да излизам с мъже, отблъсквах всеки, който дръзне да ме доближи. Отвращаваше ме мисълта, че мога да бъда с друг. Не можех дори да целуна друг. Всеки път, когато някой ме докоснеше, изпадах в паника. Почвах да плача и си тръгвах. Сърцето и тялото ми не искаха да приемат никой друг освен него. И така, мина половин година. Аз все още не излизам на срещи с мъже, защото във всеки мъж търся онзи, който ми показа какво е да умираш от любов.

Макар че тук, в Пловдив имам прекрасни приятели, с които много се забавлявам, в моментите, в които оставам сама, не спирам да мисля за него. Толкова много го обичам все още. Дори да не го виждам, дори да не го чувам, обичам го адски много. . . толкова много, че чак сърцето ме боли. Болка ме пронизва всеки път, когато някой спомен нахлуе в главата ми, когато чуя нашата песен или когато се разхождам на местата, на които сме били заедно. Бих дала живота си, за да мога да прекарам още един ден с него. Искам единствено да го прегърна, да се сгуша в него, да му кажа колко много го обичам въпреки всичко, което се случи помежду ни.
Преди седмица се чухме и щях да се разплача от щастие.

Чувствах, че сърцето ми ще се пръсне от вълнение. Каза ми, че не обича жената, с която е в момента и че не иска дори да споменавам името и! И накрая на разговора той ми каза - "Обичам те! Пази се! ". Само тези думи си повтарям всеки ден. Вкопчила се съм в този спомен като удавник за сламка. Ядосвам се на себе си, защото пропилявам младостта си в страдание за човек, с когото ми е пределно ясно, че нямам бъдеше и, с когото няма да бъда никога повече. Но колкото и да се опитвам да го забравя, не мога! Обичам го! Не мога да се преборя със себе си. Знам, че е глупаво, но не мога да спра да мисля за него!

Имам чувството, че никога повече няма да се влюбя, никога повече няма да изпитам същото щастие и същите емоции както с него. Не искам да допусна до себе си никой друг, защото с никого няма да е същото. Заприличала съм на ходещ призрак, нямам никаква емоция в очите, сякаш съм само физическо присъствие, без никаква душа. Мисълта за него не ми дава мира, ще се поболея от мъка по този човек вече. . . не мога да го забравя, колкото и да се опитвам. Страх ме е, че накрая ще остана сама в очакване на човек, който никога няма да се върне!

Имам нужда някой да ми каже какво да направя, защото в противен случай наистина ще се разболея от мъка. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
.....
.....
14.05.2015 21:58
Знаеш ли и аз съм на 20 год .. И аз съм имала сериозен приятел цели 3 год. Живея в един много малък град, дето всички се познават. И аз като теб нищо не изпитвах към момчето, което ме обичаше адски много.. Миналата година взех решението, че не мога да продължа по тоя начин и се разделихме и грам съжаление нямаше у мен.. Точно след един месец след рздялата се запознах с мъж, дето беше по-голям от мен с 10 год. До такава степен хлътнах, че от страх за да не го изгубя един ден, косата ми почна да капе.. много добре си спомням датата. беше 22 юни. На тази дата се запознахме и се разделихме на 2 Януари.. След като четох твоята история не можах да спра сълзите си, описала си ме до такава степен,че нямам думи. И при мен положението беше същото.. Бях студентка в областния град, а той работеше като барман в нашия малък град..Бях на квартира, а той веднъж в седмицата идваше при мен. С нетърпение го чаках. Сърцето и тялото ми вече принадлежеше само на него.. Но след определено време разбрах, че не сме един за друг, но въпреки това го исках до лудост.Хем знаех че ми вреди, хем го исках..Нещо като дрога.. В началото всичко беше ОК, но след време той започна да ми покаже с действията си, че иска по улегнала жена и по-зряла от мен по всякако отношение. И един ден ми каза, че не е бил сигурен дали ме иска или не.. и след не много време се разделихме. Беше 2 януари. И от тази дата аз не мога да съм същият весел човек, както бях преди. Сякаш изгубих смисъла на живота, искам да го забрава ала не става. Понякога даже не мога да спя до зори. Минаха точно 132 дена, но на никой мъж не посмях да гледам.. Запознах се с различни мъже, но за мен тия запознанства с мъжете бяха истиснко мъчение.. Имам чувството, че никога повече няма да се влюбвам.. И като теб след раздялта, помислих че ще съм по-добре в областния град, помислих че ще го забравя по-бързо и не мислех да се върна в града, дето живееше той. Но уви, нищо подобно не стана, даже чувствах много по-зле.. Защото вещите, което беше ми подарил стоеше пред очите ми, а камо ли да легна на леглото, което бях споделила с него. Колко много пъти съм плакала на глас.. Не можах да издържам повече, сякаш тази квартира ме задушаваше, прибрах се при нашите и почнах да пътувам всеки ден и с надеждата да го видя поне от далече. Виждах го много ряядко и след като го виждах сърцето ми болеше двойно повече.. Не знам дали има друга жена или не.. Всяка нощ се моля да не намери подходяща жена и да остане за цял живот ерген.. Поне така ще го преживея по-леко. ако го видя с друга със сигуррност ще умра от мъка :(( искам някой и на мен да ми даде съвет, макар да знам че ще е без никакъв ефект.. Любовта не слуша хорското мнение :( но да ти кажа много добре те разбирам, защото и аз изпитвам това което изпитваш ти..
0
0
некой си
некой си
20.04.2015 12:24
Що не седнесш да си гледаш ученето... Вземи ги зарежи мъжете за некой и др месец. Ти защо си мислиш че в щатитие ставаш пълнолетен на 21?
2
0
Ммм
Ммм
16.09.2014 22:47
Наистина ти си само на 20!Колкото и да го обичаш,той може да ти бъде баща.За теб животът тепърва предстои,тепърва ще живееш или поне ще ти се прииска да живееш,но той няма да ти позволи(ако бъдеш с него).Така че гледай своя живот и знай,че има някъде,някого точно за теб,не с 16год. по-голям.Послушай тези съвети,които всички ти даваме,защото е за твое добро.Иначе ще го разбереш по трудния начин и повярвай ми този начин боли.Седни и помисли реално над нещата или поговори с твоето семейство.Те най-добре ще ти помогнат.Успех ;-)
5
0
звяр
звяр
04.08.2014 09:36
Приебало му се младо и човекът се обажда да си направи кеф.
4
0
весела
весела
08.07.2014 00:32
Така,така ......ти сама си го написала(като баща).Може да не ти хареса това което ще ти напиша,ама спри с това.Ще ти разкажа нещо за мен.Като малка много боледувах......да съм била на 14.Често викаха личния ми лекар да ме преглежда.Той също беше разведен.Той като твоя хубосник се държеше...и аз се влюбих.Влюби се и не го забравих ,докато не отидох студентка.Той ме подтикна да уча медецина.В един момент,като се връщах вкъщи усетих че ме гледа с различни очи.Почна от това,колко съм била хубава.Стигнахме до там че си разменихме няколко целувки.Подобно за вашата история и той ми каза че нямаме бъдеще.Ще ти кажа това което той ми каза.
-Ти си едва на 19 години и искаш да градиш кариера,а аз съм на етап в живота си ,в който искам жена с която да градя огнище и деца.
Ти си в етап от живота си в който искаш да излезнеш по на биричка,а аз да си остана вкъщи на домашна гозба.
Ти сега си разтрояна,но си изчисти главата от всички мисли и сълзи ,и помисли.Той е на възраст в която иска да създаде връзка с жена ,която да му създаде комфорт и да се грижи за децата ми,като са при него.Може би,и от теб деца ще иска.Ти готова ли си да станеш майка на 20 години,не само на общото ви дете но и да поемаш отговорност и за чуждите деца.Ако си готова на това,що се отнася до мен възрастта е само цифра.Действай смело.Но помисли добре дали си влюбена в мъжът или в таткото в което той се е превърнал за теб.
3
0
Але
Але
07.07.2014 18:23
Прочетох историята ти и бих искала да изкажа мнението си с което не искам да те засегна надявам се.
Първо си много малка за да се омъжваш. Вече 90 % от младите предпочитат да имат образование, работа, някой дори дом преди да започнат да мислят за семейство. Едни деца тепърва излезли от пубертета немогат да бъдат семейство както биха били едни хора на по 26-30 години.
Така - тръпка от срещи и страст в целувки .. еми ти самата го описваш като една детска любов ..
Какво трябва да представлява един брак, поне според мен - уважение, разбирателство, любов, да сте готови да правите компромиси и от двете страни, да отстъпваш, да разчиташ на човека изцяло, да можете да седнете да вечеряте без да е нужно дори да си говорите, да можеш да споделяш всичко дори и да е ужасно и да знаеш че през колкото и трудности да минете никой няма да остави другия а ще превъзмогнете всички проблеми, грешки и страдания.
Брака е съюз, това е ужасно труден процес на приемане на един чужд човек като част от семейството, да се събудиш един ден и да го усещаш както усещаш родителите си, брат или сестра.. толкова близък, че каквото и да направиш да знаеш че винаги ще е там да те подкрепя и ще намери сили да ти прости, защото сте семейство а не да се притесняваш дали утре няма да те остави заради това или онова. Много е трудно повярвай ми, но когато го срещнеш ще знаеш. Съпруга ти не е нито 20 годишния ти годеник нито 35 годишния ти готвач.
Влюбена си много във въпросния готвач, но повярвай ми - не го обичаш. Няма как да създадеш нещо сериозно с някой от разстояние, а и той е разведен с деца... децата винаги ще са в картинката, бившата винаги ще е МАЙКА на децата му. Не съжалявай а се радвай, че е съвестен и че ти подарява живота. Живей го . Бъди една средностатичиска студентка. Купонясвай, забавлявай се, ест. гледай изпитите да се взимат.
Сега мислиш, че няма да обикнеш пак, знам какво е - приживях го, но просто е трябвало да изчакам да се появи ТОЙ. Живей си живота и не се обръщай назад, тепърва те чакат хубави неща, бъди винаги силна.
2
0
??//
??//
07.07.2014 13:46
Да те питам нещо.Ти като станеш на 30 на него дали още ще му става?Ще се налага да си търсиш любовник.
3
4
весела
весела
08.07.2014 00:42
може да е малко грубо ама до някаде е вярно.ти си младо момиче ,за тебе неговите прегръдки и целувки са всичко,но за него усмивката на децата му са всичко. и най вече той е баща и трябва да бъде пример за поведение за тях.дали не мисли,какъв пример ще дава като баща за тях,ако е с толкова млада жена.
4
2
Мария
Мария
07.07.2014 23:33
Искам да ти кажа, че това дали ще му става никога не ме е интересувало! Аз виждам човека в него, мъжът, който беше до мен в едни от най-трудните моменти и който ме предпази от най-голямата грешка в живота ми
4
4
Ииии
Ииии
07.07.2014 14:18
Тъпо! Тъпо! Тъпо! Възрастта не е порок!!!!!!!!!!!!!!
2
1
Razlichna
Razlichna
07.07.2014 13:07
Абе недей така, какви съвети и даваш, тя да го гони и таз добра. Че какъв мъж е той, щом трябва жената да го гони? То едно нещо като не става, значи не става. И насила да го предизвикаш няма да доведе до нищо добро. Виж сега, аз още като прочетох, че си на 20 години, че и годеник си имала от 3 години,че си се и чудила как да го оставиш, леле- мале, за главата се хванах. За Бога, та ти си на 20, колко мъже ще има да срещаш, да трупаш опит, да страдаш, докато си платиш цената за щастието и намериш истинския. Че какво бъдеще имаш ти с толкова възрастен мъж? Той може и наистина да те е обичал, но понякога само любов не стига. И не е задължително да е лош човек и егоист, макар че може и такъв да е, може даже да не се е развеждал. Но ако наистина е свестен човек и те обича, потърпевшият от тази връзка ще е повече той, не ти. Ти сега плачеш, но си на 20 и ще ти мине и ще срещнеш друг и ще имаш време да срещаш други. А я си представи, когато след 5 години той ти омръзне и го зарежеш, ще го оставиш сам, остарял и с разбито сърце, да почва от нулата на тази възраст. Тогава ти ще постъпиш като егоист. Това е основният недостатък на голямата разлика във възрастта, а и не толкова разликата, колкото фактът, че ти още се развиваш, а той е достигнал максимума на своето развитие и няма къде да ходи повече. Ти ще бъдеш висшистка, а той цял живот ще си бъде готвач. Сега ти е интересен, защото е по-голям, но след няколко години може да надскочиш неговото интелектуално равнище и да ти стане безкрайно скучен. А правилният за теб съществува, но съдбата чака и двамата да бъдете готови, за да ви срещне.
3
1
дР
дР
06.07.2014 23:53
Още ли не си тръгнала. :)Това е истинска история, защото ме просълзи. Аз на твое място бих хванала сутрешния влак без много да го мисля, защото шансът се изплъзва като пясък между пръстите.
Чакам да пишеш продължение след няколко месеца :) УСПЕХ.
Пази се!
1
4
хишника
хишника
08.07.2014 22:52
пантерке,моето момиче ти съвет ли искаш или някой да те подкрепя в глупостите.
1
3
Мария
Мария
07.07.2014 23:35
Бих искала да се запознаем...моята история те е просълзила, а твоите думи ми вдъхнаха сила! Благодаря ти!
0
2
Мария
Мария
07.07.2014 23:31
О, толкова сте мили, наистина ми вдъхвате много кураж1 Може би наистина ще събера сили и ще го потърся и ще се боря за любовта си, защото наистина го обичам!
0
1
дР
дР
06.07.2014 23:42
Пълни глупости! Никой не може да ти казва какво да правиш, още повече какъв човек е той. Само ти знаеш това, ти си го опознала толкова добре. Действията на човек, който обича, показват, че той поставя себе си на заден план, мисли за твоето щастие преди всичко. И по дяволите, рискувай. Събирай си багажа, отиди там и не се отделяй от него докато не те чуе. Той също не е щастлив. Хора правят грешки, женят се прибързано, той е сгрешил, предпазил е теб от същата грешка. Ако това не е съдба и ако на вас не ви е писано да сте заедно мътните ме взели. Но можеш да направиш всичко възможно. Отивай там и се бори за него, трябват действия, покажи, че си жена, пораснало момиче, което има характер и смелост в действията!Върни си истинската любов, докато не са минали години и не съжалиш, че дори не си опитала от инат!
6
1
Мария
Мария
07.07.2014 23:30
Много ти благодаря за прекрасните думи...наистина ме докоснаха и ме накараха да повярвам, че дори в бъдеще да не се получи нищо с него, то поне това между нас наистина е било на 100% истинско!
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: