Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Искам да го правим всеки ден, а тя веднъж месечно!

Искам да го правим всеки ден, а тя веднъж месечно!

Искам да го правим всеки ден, а тя веднъж месечно!
Здравейте! Имам крещяща нужда да правясекс поне веднъж дневно, но жена ми не е на това мнение. На нея и стига веднъж месечно и през останалото време не ме допуска до себе си.

Не искам да и изневерявам, но май натам отиват нещата. Имате ли предложения за друго разрешение на проблема ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (30)

Изпрати
.
.
12.01.2014 20:29
Дай и пример с нещо, което тя обича и е много важно за нея: да опита да се лиши за 1 месец от него, дали ще и е приятно?...
3
1
роза
роза
09.01.2014 20:59
либидото и е задрямало на тая жена,трябва да направите една партия секс от три последователни дни,след това три почивка пак три дни секс.Така ще започне да изпитва желание отново за секс.Но ако не изпитва оргазъм всеки път няма да има ефект.
8
1
Mentor
Mentor
09.01.2014 14:34
кой снае колко си грозе! намери си грозна като теб и ще правите всеки ден.
0
9
Иф
Иф
09.01.2014 22:11
Сериозно ли си толкова тъп?
4
0
Дооо
Дооо
08.01.2014 14:44
Не е нужно да търсиш това, което искаш другаде, но поговорете, променете нещо, намерете разнообразие в отношенията си. А някой беше писал, че било биологично невъзможно всеки ден???????????? това е абсолютна глупост!Важно е колко удоволствие си доставяте взаимно и двамата да сте удовлетворени след това. И би следвало да го искате и двамата - макар и не всеки ден поне 2-3 пъти седмично. Не знам - мисля, че не е нормално такава разлика в желанието, дори и единия да е по-активен от другия, може тя да иска 1 път на 2-3 дни, а ти всеки ден, но чак пък на месец...странно е, има си причина някаква.
5
1
шшшшшш
шшшшшш
08.01.2014 14:08
Има някакъв проблем, за да не иска да правите секс редовно, макар че има жени, които просто са си такива, не са по секса. Не знам защо е така, много е неприятно, но какво да се прави. Поговори с нея, кажи и, все пак си мъж, дръж се на положение. Обясни и го, няма смисъл да ходиш по други жени, но направи така, че тя да го разбере. Трябва да е наясно, че секса крепи връзката, той е най-важен, това което не върви през деня се оправя вечер в леглото. Това е неписан закон. Ако нещата в спалнята не вървят, нищо друго няма да върви. Не е нормално 1 път в месеца, то не е и здравословно. Поне два пъти седмично, това е нормално според мен за женена двойка. Макар, че има семейства с много добър сексуален живот, не знам как си пазят искрата, аз честно казано не знам как бих могла с един мъж да имам желание за секс редовно ако сме заедно от повече от 5 години. Малко изчезва тръпката в интерес на истината, още повече, ако има и дечица, там вече работата става сложна, аз не съм семейна, имам сериозен приятел от 2 години, имала съм и други по-сериозни връзки, наистина изчезва желанието за редовен секс, но чак пък веднъж в месеца...то направо си е срамота. Просто се постарай да разнообразиш малко сексуалния ви живот, направи и някоя изненада, запази романтичен хотел, пратете децата при някоя баба ( ако имате деца де ), вземете си шампанско, ягоди, сметанка, такива глезотийки, вярно че звучи изтъркано и сладникаво, но си помага да ти кажа, ще я изненадаш много, повярвай ми, жена съм и ти го казвам. Пробвай се, пък може и да събудиш сексуалния звят в нея. Освен ако и преди е било така, ако и преди не е имала особено голямо желание за секс, в началото на връзката. Ако е от скоро, нещо не и е интересно вече, затова разнообразявай. Но ако и преди е било така, лоша работа човече, взел си си студена жена, което е мнооооого кофти.
13
2
роза
роза
05.01.2014 12:39
да ви разкажа за моя проблем...Сексът е от голямо значение за една връзка.
имах съпруг 10 год по -стар от мен,той на 50 аз на 40 .Сексът за него стана табу. А аз имах голямо желание за ласки и любов и това ме накара да потърся любовник.Намерих го, с 10 го по-млад от мен ,имахме мн страстна връзка,влюбихме се и накрая си разбихме семействата.Заживяхме заедно и в рамките на една година страстта изгасна и стана същото както с мъжът ми.Нищо че този е мн по-млад но го мързи да се разправя със секс,предпочита да си гледа тв и да си спи спокойно.Казва че това е голяма амалогия.
Изводът ми е следният-че годините не са толкова важни
,важна е страстта.А нея я има само с любовника,но това води до лош край-разбито семейство.В МОЯ СЛУЧъй ИЗЛЕЗЕ че аз замених семейството за секс... И то без резултат...СЪЖАЛЯВАМ...
15
0
Борислава
Борислава
04.02.2014 22:22
Права си.....според мен скоро ще й изневери....просто няма друг начин.
5
0
ADAM
ADAM
05.01.2014 10:26
И при мен се получи сьщото с моята сьпруга.Доста време отделих за да и покажа ,че един мьж има нужда от редовен сех,но ...Просто сте родени с различни нужди,за което никой няма вина.Живота си тече така че си намери някоя с твоя темперамент ,но внимаваи....
3
1
лили
лили
16.01.2014 00:08
не сме родени с различни нужди-даже много си приличаме, никой не бяга от хубавото ,направи така че да й хареса,същото се отнасдя и за мъжа когато му харесва ще иска още.Старстта е дългосрочна, когато има и любов -не делете страстта от любовта-другото не е страст, а нагон.
4
1
Звезда
Звезда
04.01.2014 21:34
При нас аз искам да го правим по-често,но мъжът ми нещо взе да се дърпа напоследък и съм доста разтревожена-така че не сте единствен.
7
1
Х
Х
04.01.2014 14:09
Има една основна подробност: "ако само веднъж сте правили любов, сексът никога повече няма да ви е достатъчен."
7
2
Kreativna
Kreativna
04.01.2014 04:50
Друг вариант е да я попиташ дали има конкретна причина за това да иска само веднъж месечно. Може би има нещо, което не й харесва, но не ти казва. Това не значи, че грешката е в теб. За такива неща трябва да се говори открито. Все пак ти е съпруга и трябва да знаеш какви са нуждите й, за да успееш така да ги задоволиш, че да има желание за още. :)
11
0

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка: