Имам връзка с женен

Имам връзка с женен
Аз съм на 19 години и също имам връзка с женен мъж. Запознахме се с него в една дискотека и сме заедно от 6 месеца. Също има и две деца. Излизаме си когато можем и се чуваме макар , че жена му подозира за това. Но както и да е. . . . . Първоначално незнаех че е зает , твърде късно разбрах и така стана твърде късно и да се откажа от него защото го заобичах.

Въпреки , че знам че няма да остави жена си и че неможе да ми даде нищо повече от секс и срещи аз въпреки това ми харесва да съм с него. Нямам и намерения да му развалям семейството.

Защо? Все пак ако всичко беше наред между тях нямаше да тръгне да търси други и каквото не го получава от нея го получава от мен. И ни най малко ще позволя на жена му да ме отвинява , че съм и разрушила семейството. Той си има глава на раменете и да е помислил все пак преди да е тръгнал да зарибява чуждите. Това е моето мнение. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (34)

Изпрати
коя е тя
коя е тя
11.01.2014 23:22
Аз съм била в същата ситуация като теб, моята история също е публикувана тук, но разликата между нас двете е, че аз имах доблеста да си тръгна и да оставя хората да си оправят отношенията. Коя съм аз, в случая ти, че да се бъркаш в живота им, а при теб е още по-лошо, ти не изпитваш никакви угризения за това, че навярно ще развалиш едно семейство, докато аз се убивах от вина и само 4 месеца след като романса ми с този мъж започна всичко приключи. А ти продължаваш вече половин година да заставаш между тях и да им съсипваш отношенията, нямала била да позволи жена му да я обвинява, че си и развалила семейството... Ти чуваш ли се какви ги говориш бе момиче, жената си е много права, не само че си виновна ами си и супер нагло парче. Махни му се от живота и го остави да си гледа семейството, той си има глава на раменете, да, но има и между краката, а мъжете имат склонност понякога да мислят именно с нея. Това, че си запълва времето с теб не значи непременно, че в брака му нещо не върви и че жена му не му дава всичко, от което има нужда, та да му го даваш ти. Ако не си ти, ще е някоя друга фльорца, не си мисли че си неповторима, незаменима и единствена, ти си просто едно леко кривване от пътя, което скоро ще му омръзне. Защото това ще стане, в това можеш да си сигурна. Още повече като те гледам как се изразяваш не си от най-умните, скоро ще си пак самичка. Остави го и си намери някой на твоите години или поне някой несемеен. Не се бъркай в живота на хората, това е голяма грешка, казвам ти го от опит, малко се замисли над морала си, това че не изпитваш никакви угризения, че и като гледам доста лошо си се настроила срещу жена му говори много зле за теб. Тя не е виновна за глупостите на мъжа си, все пак той е избрал нея за своя жена, за майка на децата му, нямаш никакво право да им се навираш в живота. Иди и си търси щастието другаде, може и да не си лошо момиче, но в случая правиш голяма, огромна грешка, тръгни си от него, остави го.
16
0
тя е
тя е
29.01.2014 20:22
Браво "коя е тя" !!!
2
0
дддддддддддд
дддддддддддд
19.01.2014 00:55
тя май е забравила че всички жени имат п**ки,ако тя не му отвори краката ще го направят още пет.от къде е сигурен че няма 3 та
2
0
малката
малката
11.01.2014 21:18
живей си живота ,не се измъчвай всичко ще се подреди
1
0
yhvvghyvhyv
yhvvghyvhyv
09.01.2014 00:28
Коментарите по-долу те описват идеално
0
0
Една жена
Една жена
08.01.2014 13:28
К**ва не си пъхай носа където не ти е работа,откажи се от идеята да си с женен мъж ,намери си свободен човек да те забавлява не дразни хората ,всичко се връща не забравяй
7
3
Илиев
Илиев
08.01.2014 12:42
К**ваа
6
4
Петър
Петър
07.01.2014 11:07
Колко си велика и добра-даваш гъза си на женен мъж.Какви цели и идеали имаш само в живота-хахаха.Кой мъж би отказал допълнителен секс?Добре че има тъпи п**ки като теб,които да праскаме яко без ангажименти.Благодаря :))
9
4
селена
селена
05.01.2014 01:17
ама мацко ти какво искаш да бие тъпана че е женен ,и се оправдаваш с това че те е излъгал.ако имаше морал щеше да помислиш че лъжата е още една причина да му биеш дуспата,ама явно там долу доста те е сърбяло.
8
2
вЕСА сТАЙКОВСКА
вЕСА сТАЙКОВСКА
04.01.2014 12:46
Остави човека да си гледа децата и жената и си намери друг да те жика
11
4
Димитър
Димитър
04.01.2014 00:15
Аз само не разбрах ти тук проблем ли споделяш,само разсъждаваш ли,сама искаш да се накараш да мислиш,че не си виновна ти ли...Това че той си има глава на раменете и сам отговаря за действията,не означава,че ти не трябва да отговаряш за своите.Това,което правиш,не е редно и ти го знаеш,но въпреки всичко продължаваш.Това,което не го получава от нея,го получава от теб?Ами той от теб получава само секс,но той това може да го получи от всяка друга.Така че не му даваш нищо по-специално...явно имаш нужда да слезеш на земята.
16
1
Деница
Деница
03.01.2014 20:38
Един ден ще ти писне и ще го заебеш.Единствено ще ядосаш жена му и ще създадеш излишни главоболя.Общо взето една връзка като няма бъдеще има два варианта-да я прекратиш,да си го изстрадаш или пък да си го изживееш,да направиш драма и пак да си го изстрадаш.Свиквай!И следващия път се оглеждай по-добре.
3
0

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: