Имам връзка с женен

Имам връзка с женен
Аз съм на 19 години и също имам връзка с женен мъж. Запознахме се с него в една дискотека и сме заедно от 6 месеца. Също има и две деца. Излизаме си когато можем и се чуваме макар , че жена му подозира за това. Но както и да е. . . . . Първоначално незнаех че е зает , твърде късно разбрах и така стана твърде късно и да се откажа от него защото го заобичах.

Въпреки , че знам че няма да остави жена си и че неможе да ми даде нищо повече от секс и срещи аз въпреки това ми харесва да съм с него. Нямам и намерения да му развалям семейството.

Защо? Все пак ако всичко беше наред между тях нямаше да тръгне да търси други и каквото не го получава от нея го получава от мен. И ни най малко ще позволя на жена му да ме отвинява , че съм и разрушила семейството. Той си има глава на раменете и да е помислил все пак преди да е тръгнал да зарибява чуждите. Това е моето мнение. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (34)

Изпрати
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
03.01.2014 15:53
Момичееее, трябват ти 100 тояги бой!
Начина ти на мислене е направо умопобъркващ...
14
2
Але
Але
03.01.2014 10:53
На къде тръгна света? Всеки се жени за първия срещнат и после се оплакват колко били нещастни и изневеряват.. Ами мислете когато е трябвало, щом ви се хоцка защо се жените. А пък ти Надинке не бой се, до някое време като се омъжиш и твоя тръгне с някоя 16 годишна тогава няма да ти е толкова забавно, то всичко се връща и ти няма да си изключение. Въпроса е на морал и ценностна система, въпроса е не дали било късно че мнооого си го заобичала а дали е редно, щом си егоистка и мислиш само на момента да ти е добре - ок ама след време като си върне и ревеш да знаеш че сама си си го търсила..
19
0
Даниела Николова
Не критикувай момичето!Тя не е занела,че мъжа е зает.Влюбила се е,това е!Няма вина!И на двамата им е добре заедно,нека си го изживеят.Той е тръгнал да изневерява,дали тя или друга ,той си решава. Тя не иска да го разведе, хубаво и е с него и го обича.По-хубаво ли е да правите секс с човек ,когото не обичате? Защото има много семейни жени ,които го правят с мъжете си по задължение а не от любов или страст.Мъжете Ви го усещат този трик и за това бягат при други жени,които могат да им дадат любовта си.Кое е е по добре?Щом има любов - Да живее любовта!
5
11
shukran
shukran
03.01.2014 00:52
ти така се успокойаваи той си разнообразиава живота с теб.а всъщнос ти си парцала с който си чисти скучното ежедневие
19
5

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 7
54
43
30
20
10
Дай твоята оценка: