Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Щастлива съм с него, а искам бившия си.

Щастлива съм с него, а искам бившия си.

Щастлива съм с него, а искам бившия си.
Здравейте, точно преди 4 години се разделих с приятелят ми (Първата ми любов ) (И), причината беше, че постоянно ме ревнуваше, нямаше ми доверие, а за мен една връзка без доверие не може. Реших да продължа напред. Преместих се в друг град, бях свободна и това по някакъв начин ми харесваше, да бъда сред нови хора нови приятелства. През първата година от раздялата ни той продължаваше да ме търси, звънеше ми, искаше да ме види, но аз отказвах всякакъв контакт със него. Просто се чувствах свободна и това ми харесваше.

През втората година срещнах едно момче(К), харесах го и то доста започнахме да излизаме. На третия месец ми предложи да се преместя при него и аз приех. Започнахме да градим дом заедно и бях изключително щастлива. Правехме планове за съвместен живот, той ми предложи брак аз приех. Минаха 2 години и реших да си почина малко в родния ми град. Там срещнах бившият си приятел (И) беше различен, говорихме си за това какво е правил 4 години, за това как аз съм се променила и се стигна до една целувка, целувка която и до днес си спомням и я искам отново.

Прибрах се при настоящият ми приятел (К) не му споменах нищо но от тогава започна да работи много, нямаше го по цели нощи. Аз започнах да си пиша със бившият ми, и ми е прекалено хубаво. Сега съжалявам за това което направих преди 4 години и все пак И беше първата ми любов и сега не знам какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
16.06.2016 16:22
Мисля, че трябва да останеш сама и да обмислиш ситуацията много добре. Да приемем, че се върнеш при бившия - аз не вярвам да се е променил. Мъжете не се променят. Ще минат няколко месеца и отново ще започне със страпната ревност. И тогава ще си спомняш за сегашния и ще искаш да си с него. Реално не мисля, че връщането в миналото е добро репение за когот и да било от вас тримата. Хората са казали: Не изтървай питомното, за да гониш дивото. От друга страна пък в някои връзки именно това "диво" се оказва нак-добрия избор...
2
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
40
33
20
10
Дай твоята оценка: