Когато ми обърна внимание, вече беше твърде късно

Когато ми обърна внимание, вече беше твърде късно
Значи ще започна от самото начало.Аз съм момиче На 13 години съм . . . Харесвах си момче близо 5-ет месеца. . . Тези 5-ет месеца дните ми бяха кошмарни. Имам предвид, че момчето което си харесвах не ме харесваше, не изпитваше нищо към мен. Винаги когато го поглеждах той нарочно обарваше другите момичета и след това ме поглеждаше в очите.

И не само това. Той се подиграваше с чувствата ми . . . Въпреки всичко аз продължавах да го харесвам . . . Дори твърдях, че го обичам. Което е НЕвъзможно поради факта, че съм още малка и има много неща които трябва да науча. Постоянно мислех за него. Накрая вече се уморих. Реших, че е време да го забравя. Внезапно той започна да изпитва нещо към мен. Започна да ме харесва. Но вече беше твърде късно. Той ми предложи и аз му приех. Не знам защо.

Все още чувствата ми към него не бяха изстинали. . . И затова може би му приех. С течение на времето аз един вид го забравих. Искам да се разделим. Но все още сме заедно. Знам, че е жалко да съм с човек към който не изпитвам нищо, но не мога да скъсам. Той е хлътнал много по мен. Твърди, че ме "обича". Какво да направя. Предварително се извинявам, ако има грешки. И много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете

Коментари (6)

Изпрати
Деси
Деси
07.05.2014 17:48
Хайде сега молко по-сериозно към тези дето се е...ват с чуствата на детето.Това Мило Момиче е нормално състояние за тези години както казват другите.Според мен бързо го наритай това момче и като дойде подходящия и подходящото време за това ти ще разбереш.Само съвет от мен недавай да се подиграват с теб за всяко нещо си има време и място,а ти като едно умно момиче няма да им се даваш.Подходящия е добър и мил другото е временно.Като пораснеш ще разбереш колко малко им пука на момчетата за момичетата за това не се съобразявай с нищо и никого живота предстои мачкай за да не те мачкат.Желая ти много красиви изживявания!
4
0
Desislava
Desislava
23.03.2014 14:20
Много мразя като започнете да пишете хейтърски коментари на децата! Това дете, което е писало тук, има първи любовни трепети, което е абсолютно нормално! Всеки ги е имал и те са ужасно объркващи и смущаващи. Не знаеш как да постъпиш и никакъв съвет не е в състояние да ти помогне! Докато този период просто не отмине! Не е срамно момиче да харесва момче,или да се целунат на 13 години. Срамно е, че има определени етнически групи, които на тази възраст раждат!
Към авторката: Мило дете, след като не харесваш вече момчето скъсай с него. Обаче не бързай да тръгваш веднага с някой, който просто си харесала. Първо го опознай, бъдете приятели, за да можеш да бъдеш сигурна, че няма да се подиграе на чувствата ти, да те нарани или че ще те използва. Колкото по-внимателно подбираш приятелите си, толкова по-малко ще страдаш.
17
0
Lidia Peycheva
Lidia Peycheva
17.03.2014 23:59
Бахти 13 годишни за гаджета ми заговорили...
0
11
Нели
Нели
14.03.2014 08:39
Миличка и дъщеря ми е на 13 год. и тя има любовни терзания.Вие сте в етап от живота ви когато започвате да харесвате момчета, да усещате как трепка сърцето ви когато го видите и това са хубави преживявания които се помнят.Аз мн разговарям с дъщеря си (съветвам те и ти да направиш същото с майка си)и мога да ти кажа само това, което казвам и на нея.Вие сте само на 13. Вашия живот тепърва започва. Ще имате мн. такива трепетни моменти, но когато дойде истинското момче вие сами ще го разберете. Трябва да ви разбира, да ви уважава, да бъде до вас във всеки един момент, тогава това е ТОЙ.Но до тогава всичко това са моментни изживявания в детството. За това не се косете за това или онова момче. Сърцето ви ще трепка още мн. пъти. Оставете се на вълните и изчакайте "вашето" момче, което ще направи всичко за да бъде до вас.
11
0
Sun
Sun
12.03.2014 21:45
той е знаел че го харесваш и нарочно го е правел, а след като е видял, че вече не падаш в краката му и не го гледаш непрестанно се е усетил. На такива не им обръщай внимание не си заслужава.
13
0
Ралица
Ралица
12.03.2014 17:03
"Да съм с човек, към който не изпитвам нищо" - каза 13 годишната Вики...
Ти въобще не си изпитвала нищо, слънце, даже въобще как казваш че СИ С НЯКОГО... в какво се състои вашето "заедно"?! А ясно, "обарвате" се... Тъжно е как на 13 вече можеш да се похвалиш с раздяла...на 14 с 3, на 16 с 10 раздели... и ако всичките те "обарват" каква ще стане тя...
Когато чуеш, че в 6 клас децата си играят с топки, това всъщност НЕ СА ТЕЗИ топки, за които си мислиш...
3
8
Митака
Митака
13.03.2014 23:52
Те всички така твърдят ...поне в началото ...чувствата ти не били изстинали ...това е яко копи от ей такива историйки , на 13 ти е много рано за каквито е да е чувства освен еуфория и хормон ЯКО ... след 4 години звънни да си поговорим да видиш как ще е ,ако след 2 не се оплакваш че си девствена и как това е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ и след още 2 да си спала с поне 6-7 момчета ...пак ще се радвам за теб и това ти го казвам напълно честно и без подигравки
2
0
Димитър Димитров
Абе те на 17 са вече и с два развода.
4
3
Виктория
Виктория
12.03.2014 21:19
ти от къде знаеш, че не съм изпитвала нищо? и той не ме е обарвал мен ... не съм такава ...
3
7

Рейтинг

4.8
Общо 5 гласували
5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: