Не очаквах да постъпи така с мен

Не очаквах да постъпи така с мен
Здравейте приятели. От другите истории, знаете че харесвах най-добрата си приятелка, нищо тя се събра с бившия си, нищо, той е готин пич, ходихме на балкан компанията и се сближих много с тях, започнах да свиквам и да им се радвам, че са двойка, няма проблем.

Казаха ми да я забравя, като си намеря друго момиче-ок. Намерих си една друга приятелка, от година някъде си имаме лаф-мохабет и често сме се заигравали така леко и усещах, че и харесва. . . с нея щях уж да се излекувам и да не мисля, за другата-най добра приятелка, но то вече нямаше смисъл, щото вече им мислех доброто .

Както и да е. . . ии днес се разкрепости чата ни по фб за пореден път, (тряа добавя, че оная вечер, на майтап нещо я гушнах навън докато бяхме, а тя се усмихна, нищо странно, до момента )ии както ни потръгна чата, я питах, искаш ли да станем гаджета, а тя ми каза, температура ли имаш? аз и казах, всъщност да. .

38 е за да се измъкна леко от ситуацията. . но след това намекнах, все пак това не е сигурен отговор, кажи ми не, поне да съм спокоен. . . тогава тя ми каза:как не, много ясно че дааа. . и последва:ти си неустоим, виж се в огледалото. . . и тогава разбрах че се ебава, а приятелите и четяха чата ни. . . казах и просто "не е интересно" а тя ми отговори. . "Оо ти така си мислиш хаха" . . . и просто и написах след това, до по-късно. . .
С това момиче бяхме такива приятели, толкова добре се държеше с мен и аз с нея, усещахме, че се харесвахме. . . но не знам, защо така се отнесе към ситуацията и не ме нарани толкова, просто защото тук не става дума за харесване, а става дума за симпатии, единственото което загуби тя е приятелството ми, ако не се беше ебавала, нямаше да и се обидя толкова, но тва е прекалено жалко, когато бях толкова сериозен. . . и не ми пука, мисля си, че тя ще се осъзнае и все пак може да ме потърси, но няма да и отвърна с нищо хубаво за напред, защото веднъж човек падне ли ми в очите, трудно се издига отново. .

Коментари (4)

Изпрати
iveto67
iveto67
18.01.2014 22:10
Радвам се че продължи напред и че не мислиш за това...Да аз съм съвсем нормално,съвестно и чувствително момиче, умея да разбирам, да изслушвам и ако мога давам съвети ако има проблем....За жалост много момчета както и момичета са си играли с чувствата ми, предателства, преструвки и така нататък и знам какво е чувството...никой не заслужава това
3
0
Милена
Милена
06.01.2014 11:26
Здравей, за много години първо и после. Прочетох ти всичките истории, може би от скука а може би, защото и аз така чакам желаните отгвори, та да си дойдем на думата. Виждам те, че си мило момче, за моите 20 години едно такова не срещнах (за жалост), знаеш ли 1 съвет ще ти дам от мене - малките са прекалено малки, момичета на твоята възраст прекалено леки, а тези на по голяма възраст прекалено различни. Нямаш голям избор освен от милярдите хора на нашата така скъпоценна планетка да си намериш щастието с някой като тебе, но това да си намериш такова момиче е 1:100000000 може би. Хаха съжалявам не те успокоих много, но пък не сме на изчезване тези дето чакаме Принц Чаровен, ако мога така да се изразя. :)За всеки влак си има пътници - казали хората дано е вярно и намериш момичето,но ако си сигурен, че онова момиче е твоето забога ако искаш аз ще ти я свалям от твое име, за да не се чувстваш като човек, който само помага, а и са му помогнали. Имам малко опит със свалките на момичета, имам малко братче, та му свалях мацките от негово име.:D Не се базикам сериозно ти го предлагам. :)
1
0
Димитър
Димитър
07.01.2014 01:00
Благодаря,приятен коментар.За свалките,не мерси..по нета и аз мога да свалям всяка,номера е на живо да се докажеш,а на мен май там ми е трудно. :) Благодаря отново за доброто мнение,наистина си прав,трудно е да си намериш различна и проблема е,че наистина почти няма,трябва да не ти пука,да си като другите,тогава ще си щастлив :)
1
0
tanya
tanya
03.01.2014 22:52
пиши си с мен..
0
2
Димитър
Димитър
05.01.2014 03:12
Дай си скайпа на лично и удоволствие :)
0
0
iveto67
iveto67
30.12.2013 22:16
Изглеждаш толкова мило момче че ми идва да ги направя на нищо тия дет са се майтапили с теб....продължавай напред и не мисли за това момиче не ти требва съвет изглежда че ти си знаеш
6
0
Diva 6tura4ka
Diva 6tura4ka
01.03.2015 19:45
Da no dobrite vse si patqt kato men!
0
0
Димитър
Димитър
31.12.2013 03:13
Много благодаря за милите думи :).И да..никога назад,макар,че леко имам тоя навик,но тва беше прекалено грубо за мен,радвам се от цялата ситуация,че не се сдухах много и да мисля тва постоянно,приемам го просто като грешка :)
1
0

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: