Ezine.bg»Статии»Спорт»Тези неподозирани грешки ви пречат да отслабнете!

Тези неподозирани грешки ви пречат да отслабнете!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
4 от 5 Снимки

4. Отказвате се от яйцата


Яйцата са сред храните, които някои хора решават да изключат от менюто си, надявайки се, че ще отслабнат така. Но всъщност варените или бърканите яйца без добавена сол и мазнина могат да са ви от голяма полза при отслабването, защото ще ви държат сити през целия ден и ще ви дадат енергия да се развихрите във фитнеса.

Проблемът с излишните килограми подтиква много от нас да се подлагат на строги диети, засилени тренировки във фитнеса и какви ли не манипулации.

Въпреки това много често се оказва, че всички усилия, които полагаме, не водят до желаните резултати. Независимо от стриктното гладуване и упражненията кантарът винаги показва едно и също.

Ако подобно явление се е наблюдавало и при вас, бъдете сигурни, че не сте единствени. Всъщност то се среща при почти всеки начинаещ в отслабването и се дължи на най-разпространените неточности, допускани несъзнателно.

Една от най-честите грешки според диетолозите е навикът на трениращите да правят упражнения на празен стомах. Според специалистите по хранене не бива да влизаме във фитнеса гладни, а задължително трябва да похапнем нещо, което ще ни даде повече енергия.

Звездният треньор Дейвид Кирш дори съветва своите клиенти сутрин, преди тренировка, да консумират ябълка, банан и 20 сурови бадема.

С това, разбира се, най-честите грешки при отслабване не се изчерпват. Вижте кои са останалите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати