Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Двете магически смеси за стройно тяло на Станислава Цалова

Двете магически смеси за стройно тяло на Станислава Цалова

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
Станислава Цалова
Снимка: yogitea
Напитка с куркума за отслабване

Синоптичката Станислава Цалова никога не се е славела с манекенски форми като Никол Станкулова и Гергана Малкоданска например. Въпреки това бързо се превърна в любимка на зрителите пред малките екрани заради непринуденото си и естествено излъчване.

И макар Цалова да не е вманиачена по външния си вид като други свои колежки, тя също е открила начин да контролира теглото си, при това с помощта на две лесни смеси, които всеки може да си забърка у дома.

Първата е под формата на течност и действа изключително освежаващо и тонизиращо. Ако я изпробвате, не само че ще моделирате тялото си, но и ще се чувствате заредени с енергия. За въпросната напитка са ви необходими 1 л преварена вода, 2 лимона, 1 грейпфрут и стрък свеж магданоз.

Плодовете се изстискват и сокът им се смесва с водата и смляната подправка. Полученото се пие на три пъти в продължение на целия ден, като е добре първите ви глътки да са още преди закуска.

Евентуално преди това питие можете да консумирате и топла вода, но нищо друго. След това изчаквате да мине час и тогава продължавате със закуската си.

Другата смес, която Цалова използва, за да поддържа стройна линия, се прави от куркума и черен пипер, пише ГорещоНет. При нея е достатъчно просто да се миксират в малка лъжичка двете съставки, като съотношението не е строго определено.

Тази комбинация се консумира отново на празен стомах, като може да се разтвори с малко вода. На вкус може да е особена, но жертвата си заслужава заради добрите резултати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати