Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Тренировки»Съвети за оформяне на коремните мускули: Ето как го правят професионалистите

Съвети за оформяне на коремните мускули: Ето как го правят професионалистите

3 от 4 Снимки

Практикувайте пилатес


Пилатес изгражда общата здравина на сърцето, като подчертава използването на коремните мускули. Редовното практикуване на техниката ще създаде плосък, твърд корем и торс. За да сте сигурни, че изпълнявате всяко движение правилно, посетете при възможност няколко курса, за да ви покажат основите на техниката. Когато изучавате движенията, съсредоточете се върху качеството вместо върху количеството. Напълно ангажирайте основните си мускули с всяко движение за най-добри резултати.

Плоският, тонизиран корем не само увеличава самочувствието, но също така намалява шансовете ви да развиете множество животозастрашаващи заболявания. Излишното тегло в областта на талията е свързано с диабет, инсулт, сърдечни заболявания и висок холестерол.

Въвеждането на корема във форма намалява риска от появата на тези заболявания. Видът на тази област влияе на цялостното ви здраве, така че поддържането на корема е жизненоважно.

Не мислете, че целта е недостижима, просто знайте, че правите това за себе си и бъдете постоянни. Нужни са упражнения, специфичен хранителен режим и лека промяна на начина ви на живот. Със сигурност ще се справите.

За да улесните процеса, вижте в следващата галерия няколко съвета за оформяне на коремните мускули.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати